ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Digiturk' un yeni kanalı ComedyMAX yayında. Artık sadece C-NBC-e' nin dizi saatlerini beklemek zorunda kalmayacaksınız. Gerçekten çok güzel diziler günün 20 saati yayında. Yayınlanan dizilerden bazıları: SEX AND THE CITY DREAM ON NAKED TRUTH 4 CAROLINE IN THE CITY TAXI ROSEANNE NEWS RADIO Everybody Loves Raymond FRIENDS CLUELESS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Genel kanal mı yoksa movie max gibi extra ödenerek mi açılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bu hafta boyunca film kanalları ücretsiz olduğundan ben de anlayamadım onu ama herhalde bu da ücretli. fena değilmiş ama bazılarını hiç tanımıyorum dizilerin..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Ya bişey sorucam, bu Everybody loves Raymond Türkiye'de niye hiç tutulmadı? Yani adamlar bilmem kaç tane bilmem ne ödülü almışlar yurtdışında çok sevilmişler felan ama Türkiye'ye gelince hiç izleyicisi olmuyo neden acaba?[hline]Dagger, 25 July 2003 03:39 tarihinde demiş ki: My head enter! ascraeus, 27 July 2003 17:15 tarihinde demiş ki: garbage bolumunun kaldırılmasını istiyorum aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Büyük ihtimalle sinema paketinde.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Sosyal Psikoloji denen bişi var. Her toplumun anlayışı farklı ve özellikle espri anlayışı genellenemeyen bişi o yüzden Seinfeld uyabilio ama Raymond uymayabilio. Sorun şurda ortaya çıkar, seinfeld ile raymond'da yapılan espriler çok yakınsa ve sadece biri tutuosa o zaman espri anlayışının dışında bazı nedenler var. İşte aktörler, oyunculuk, senaryo gibi. Davranış Bilimleri dersi alınca böyle düşünmeye başlıosun birden hehehe.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ikisini de seyrettim, koca bir bölüm bounca ikisinde de gülmedim, kendim de hayret ettim doğrusu. işin garibi espri anlayaışımızın çok uyuştuğu abim öve öve bitiremiyordu seinfeld'i ve buradakiler de ama gülümsediğimi bile hatırlamıyorum o kadar merakla izlediğim halde. ne espriler etkiledi, ne tiplemeler ne de oyuncular..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Kötü bölüme denk gelmiş olabilirsin bazen oluyo hiç gülünmeyecek kadar kötü bölümler ama zevkinle uyuşmuyo da olabillir tabii[hline]Dagger, 25 July 2003 03:39 tarihinde demiş ki: My head enter! ascraeus, 27 July 2003 17:15 tarihinde demiş ki: garbage bolumunun kaldırılmasını istiyorum aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Tuh Film paketini alamıyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 300' lü kanllarda çıktığına göre çok büyük ihtimalle sinema Pakedine dahil bir kanal. Diziler çok hoş. Özeelikle Seinfeld, raymond tarzı dizileri beğenenler için ideal. Dizilerin hemen hepsi zamanında şu yada bu kanalda oynamış diziler. Seinfeld ilk zamanlar çok hoş bir diziydi, çok komikti diyemem ama çok hoş bir diziydi. Sonradan biraz değişti. Amerikalıları gülmekten öldürüyor olsa da beni maalesef güldüremiyor. Raymond ise o da klasik bir Emrikan dizisi. Ama Seinfeld gibi güldüremese de arada tebüssüm ettirebiliyor. İkiside güzel diziler ama çok komik olduklarına inanmıyorum. Ben southparka hepsinden fazla gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Seinfeld e oldum olası ısınamdım. Adamların kültürünü iyi biliyo olsamda ısınamadım. Friends mükemmeldir Klasiklerden. Birde Wings i verseler güzel olurdu mesela. Yenilerden Titus çok iyi başladı sonra bozmaya başladılar. Scrubs acaib bir olay saolsun cnbce seyrediyok. Ama 2002 ve 2003 sezonun yeni sitcomlarını değerlendirme şansım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 walla abna friends bile yeter cok iyi oldu go digi go ! :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 sinema pakedine dahil :)[hline]piyasada cok kalem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 hm evet bende gordum şimdi gusel bi kanala benzio[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 24 saat dizi var, gece uyku tutmadı kalk izle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Benim favori kanalım olmak üzere ilerliyor o kanal. Will & Grace'i ve Friends i de oraya almışlar baya eğlenceli oluyor izlemesi.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 aferin adamlar iyi yapmislar yaza kadar hep tekrar filmler veriyolardi simdi en azindan bi dizi kanali acmislar hatirlarsaniz friends te ilk atv de yayinlaniyordu bende hep izlerdim ama begenilmedigi icin atv den kaldirilmisti uzulmustum neyse ki disigturk kapti sonra..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar