Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayat Bilgisi!

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
gamze ayrıldı çok üzüldüm.
afet hocayla konuşurkenki ses tonu ve
ortegayla sarılırken felan sarılma biçimi
hep benim gamzeye benzettim.[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ya gamze hangisiydi barbi dediklerimi?[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
Evet ta kendisi...

Süzme die bir tip varya bende ona kıl oluyorum yani kimse bu kadar salak,ezik..vs olamaz ki rol yaptıgı cok belli oluyor[hline]No time for tears
No time to run and hide
No time to be afraid of fear
I keep no time to cry

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
hmm niye çıkmış barbiş?
hala hala :([hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
barbinin babası eski işine geri dönmüş o da koleje gidiyo
kıl oluyodum dizinin piyasa karakteriydi
iyi ki gitti
ama şimdi durum daha kötü pikaçu yıldız asyalı ya kalcak böhühühü[hline]so much to live for
so much to die for
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ha belli olmaz diziden ayrılmaz belki arasıra girer diziye :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
banada öyle geliyor ayrılmıyacak sadece belki birazdaha az rol alır yani ne bileyim eski arklarıyla konuşur buluşur herhalde..[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
!!! SPOILER !!!
Azdaval'daki hikayesi aktarılacak Afet "Öğretmen"'in. Daha sonrada Ankara'ya verdiği itiraz dilekçesi kabul edilecek Didem suçunu itiraf edecek ve Afet hoca geri dönecek.
edit=spoiler uyarısı[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''

[Bu mesaj Selamon tarafından 27 October 2003 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şu yeni gelen alman kız varya.o almanyayı ozledigi için okuldan ayrılmak istiodu ve gidip mudure dediki afer bana tokat attı dedi.o kızda mudurun yegeni oldugu için mudurde afeti kovdu.o ara şerefsiz falan dedi .o tekin midir nedir buda gitti mudure patlatti bi tane 2 side atıldı işte :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin

Çöp Atmayalım.
Mesaj tarihi:
Perşembe günleri anahaber bülterninden sonra show tvde izleyebilirsin. perşembe günkü bölümünlerin tekrarını ise pazartesi günleri izleyebilirsin.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
  • Yeni Oluştur...