Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Ehehe ikiside hafta için :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 gamze ayrıldı çok üzüldüm. afet hocayla konuşurkenki ses tonu ve ortegayla sarılırken felan sarılma biçimi hep benim gamzeye benzettim.[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 hayat bilgisiyle ayni saatte ntv'de ekodiyalog var. izlemenizi tavsiye ederim.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 O dizi deki heri potıra gıcıkhhh ötesi oluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 her karakter çok hoş bence (: sesleri görüntüleri tam seçilmiş yani (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ya gamze hangisiydi barbi dediklerimi?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Evet ta kendisi... Süzme die bir tip varya bende ona kıl oluyorum yani kimse bu kadar salak,ezik..vs olamaz ki rol yaptıgı cok belli oluyor[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 hmm niye çıkmış barbiş? hala hala :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 barbinin babası eski işine geri dönmüş o da koleje gidiyo kıl oluyodum dizinin piyasa karakteriydi iyi ki gitti ama şimdi durum daha kötü pikaçu yıldız asyalı ya kalcak böhühühü[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ha belli olmaz diziden ayrılmaz belki arasıra girer diziye :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bence ayrılttırtmazlar (nebiçim sözcükse bu) yani dizinin en önemli karakterlerinden biri gidiyo sonuçta.[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Zaten ayrılmayacak diziden görürsünüz.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 banada öyle geliyor ayrılmıyacak sadece belki birazdaha az rol alır yani ne bileyim eski arklarıyla konuşur buluşur herhalde..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 yeni sezonda showtv ye geçmiş :) evet afet hoca ayrılıyor üzüldüm :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ee bittimi dizi yani dwm ederse bi anlamı kalmaz yaws[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 !!! SPOILER !!! Azdaval'daki hikayesi aktarılacak Afet "Öğretmen"'in. Daha sonrada Ankara'ya verdiği itiraz dilekçesi kabul edilecek Didem suçunu itiraf edecek ve Afet hoca geri dönecek. edit=spoiler uyarısı[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' [Bu mesaj Selamon tarafından 27 October 2003 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Spoiler'a koyim sana bişey olmasın :P[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 beyler afet hoca niye ayrıldı bi yazarmısınız kaçırdımda.[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 şu yeni gelen alman kız varya.o almanyayı ozledigi için okuldan ayrılmak istiodu ve gidip mudure dediki afer bana tokat attı dedi.o kızda mudurun yegeni oldugu için mudurde afeti kovdu.o ara şerefsiz falan dedi .o tekin midir nedir buda gitti mudure patlatti bi tane 2 side atıldı işte :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Perşembe günleri anahaber bülterninden sonra show tvde izleyebilirsin. perşembe günkü bölümünlerin tekrarını ise pazartesi günleri izleyebilirsin.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar