Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Evet yeni başyan bir dizi sanıyorum kanal d de veriyorlar bugun ilk bölümünü seyrettim gerçekten ilginçti espiriler falan fena değildi...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Evdeki telaş yüzünden kopuk kopuk seyredebildim, e Süper Baba İkinci Bahar gibi dizilerin yapımcısının bir yapımı, zaten umutlarım vardı dizi için, izlediğim kadarıyla sööliyim, bu da güzel bi dizi olacak, ve heralde gene ağlatıcak bizi :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Bilemem valla ama fena diildi... -Hocam! -Ben hoca değilim.Öğrentmenim.Hoca camide olur :lol:[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 cekimleri bayagi iyi olmus kaliteli yani bakami süper baba veya ikinci bahar kadar güzel olucaksa bakarim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 süper ya manyak eğlendim bugün izlerken bizim müzük hocası candan erçetin de oynuyo ama sanırım tek bölümlük oynadı .. gitti sonunda çünkü neyse perran kutman ın kardeşi rolündeki çocuk bayağı iyi kızlar da fena deil :P[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Evet pikaçu üstündeki mont sarıya ;) Vallahi hocam diyenler kızıyoda bu iyi bulmuş hoca camide öğrentmen okulda diyer :D Birde ii laf sokmaları var ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 mont sarı olduğundan mı pikaçu karşı komşuları yıldız asyalı ya bile tanışırken ben pikaçu dedi ya tamam dedim allah iyiliğini vermesin senin[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Herhalde montu sarı oldugundan başka neden olabilirki? :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 fırlama olduğundan :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 montun sarı oldugundanda bence...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 İzledim ben de.Begendim,fena degildi. Zaman geciriliyo en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Evet aslında dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama ikinci baharda galiba perşembe günleriydi galiba aynı adamın diyorsunuz ya hep perşembelere koyuyor galiba ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 yıldız ın hastası oldum ben ya saçlar felam öff[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Ehehe isimleri pek ezberlemedim kızlarınkini bir kaç arklada seyrediyorduk biride senin gibi sulandı galiba :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 kızın dizideki ismini demiyorum ben zati utangaç komşu kızı yok muydu evsahibinin kızı yıldız asyalı o eyvah babam daki ondan bahsediyom saçlar kısacık kestirmiş manyak olmuş[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Ha evet hoş bir kız ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HiVPoziTiF Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 piyasaki dayı ağa ve sit com dizilerinden daha iyi olduğu kesin yukarda bir arkadaş süper baba ve ikinci bahar yapımcıları demiş ama dizileri karıştırmış kanal d de yeni bir dizi daha yapılıyor başrolde şevket altuğ ve metin şentürk var ve de süper baba ekibinden pek çok kişi var dizinin adını unuttum 2 hafta içinde başlıyacakmış.o diziyi süper baba ve ikinci bahar ekibi hazırlıyor.zaten süper baba ve ikinci bahar yapımcıları hep aynı kişiler. o dizininde kaliteli olmama ihtimali yok [Bu mesaj HiVPoziTiF tarafından 14 Şubat 2003 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj HiVPoziTiF tarafından 14 Şubat 2003 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HiVPoziTiF Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 diziyi gani müjde ve fatih solmaz yazıyor bu arada bir kaç kişi daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CilginAdam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Bende beğendim güzeldi. "Hoca Camide! Hoca Camide!" :) DoğaLAfeT RulEZ Beden Öğretmeni Akrep Nalan Ehueuheu Koptum Zaten! Orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: jankis, 14 Şubat 2003 01:53 tarihinde demiş ki: yıldız ın hastası oldum ben ya saçlar felam öff[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. bir aralar bu kızdan hoşlanmıştım. ama ben uzun saçlılara karşı zaafım olduğundan, bu kız da kısa saçlı olduğumdan, fazla ilgilenmedim kızla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 tanıdığın mıydı ki ? hani hoşlanma dedin de eheh[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 süperdizi hastası oldum bu arada Zerda da güzel dizidir yok yani yanımda Sıla oturduğu içöin söylemiyorum -di mi Sıla? -hahahahahaaa.... -iyi sen gülmeye devam edebilirsin -hi hi hi hi...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ah babacum lol.. bu arada yok tanıdığım değildi.. di mi benjamin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Zerdamı müziğine hatayım "ooooooooo oooo oooooo"... Böyle mi olacaktı varya bir aralar onun gibi "böylemi olacaktı böylemi olacaktı tanrım..." :lol:[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ol çok ciddiyim Sılarolündeki kız buradaydı :) güldük eğlendık tavla attık... ulan 3-0 öndeydim oyunuyarım bıraktı şimdi farettim!! neyse haftaya ben biletini keserim :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar