Charsi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ya pompa olayında bn ciddiyim. başka bişey olabilir ne bilim birinin koluna git pompala o kulağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 elektrik supurgesi dayamistim banamisin dememsiti ustune agri yapmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 kulak iltahap yaparsa surundurur, direk doktor birak sistemi falan kos. iyiyiz biz boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 en iyisi doktor bekleme hiç valla cidden git sonucu bekliorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Evet kirler şişmiştir, doktora git temizlesin, yalnız kulak temizlenince sürekli tekrarlamaya başlıyor aynı problemi ve sürekli temizletmen gerekiyor. Ben babamın 21 senedir her tatilde doktor aradığına canlı şahidim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Doktora git bence direk çünkü doktor hiçbirşey yapmıyor korkulacak. Böyle bi tane alet var bız bızz diye çalışıyo onu hafiften böyle kulak pamuğu gibi kulağına sokuyor gıdıklanıyorsun biraz .. Ben çok sevmiş idim :) Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ben öyle dalıp da kulağıma su kaçınca hemen gidip bir daha derine dalıyor ve kafamı sağa ya da sola yatırıyorum. içine daha çok su girince su çıkıyor çünkü. ama madem 2 gün geçmiş hemen doktor derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 havlu ütüle, sonra havlunun üstüne yat kulaanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 bozulan walkmanimi bile sana tamir ettirmem la can. bilgisayari tokatlayarak tamir etmeye inanan makine muhendisi iste. kro. su da bin cesit bakteri var, kulaga kacmasi iyi degil, daha cok kacmasi hic de iyi degil. su gider bakteri kalir =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 CAHİL HERİF! CAHİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Ben sana tahminen teşhis koyayım; kulağın kulak kiri dediğimiz içeri mikrop girmesin diye ürettiği şeyi fazlaca üretiyor sende ve yeteri kadar dışarı atamıyor. Korkulacak bir şey yok; kulak-burun-boğazcı bunu hüüp diye çekip alır. Yine tahminen 1-2 veya 4-5 veya bakarsın 10 senede bir böyle olur gider temizletirsin, haa yaşlandıkça her insanda yavaşlıyor kir atım kapasitesi o zaman daha bir sorun olabilir. said: yalnız kulak temizlenince sürekli tekrarlamaya başlıyor aynı problemi ve sürekli temizletmen gerekiyor Bu eski su vererek temizleme sisteminin bir yan etkisiydi artık elektrik süpürgesi gibi bir alet var, o böyle bir soruna yol açmıyor. [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 20:25 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 benim her deniz sonrası oluyodu artık nerdeyse. kulak çöpüyle kulağının ph dengesini bozana kadar karıştırabilrisin kulağını ama bikaç ay sağır kalmandan başka hiçbişeyi sağlamaz, onun yerine bi iki gün o kulağının üstüne yat bulduğun her fırsatta, ben öyle geçirmeye çalışıyorum su kaçınca çağresizlikten said: havlu ütüle, sonra havlunun üstüne yat kulaanla buda iyi taktik, bende sahilde güneşte kavrulmuş taşa dayıyodum kulağımı [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 22:13 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 surekli oluyosa neden kulak tikaci kullanmiyosunuz? [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 23:29 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar