Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulağımdaki suyu terkedemiyorum

nedanko

Öne çıkan mesajlar

Ben sana tahminen teşhis koyayım; kulağın kulak kiri dediğimiz içeri mikrop girmesin diye ürettiği şeyi fazlaca üretiyor sende ve yeteri kadar dışarı atamıyor. Korkulacak bir şey yok; kulak-burun-boğazcı bunu hüüp diye çekip alır. Yine tahminen 1-2 veya 4-5 veya bakarsın 10 senede bir böyle olur gider temizletirsin, haa yaşlandıkça her insanda yavaşlıyor kir atım kapasitesi o zaman daha bir sorun olabilir.

said:
yalnız kulak temizlenince sürekli tekrarlamaya başlıyor aynı problemi ve sürekli temizletmen gerekiyor

Bu eski su vererek temizleme sisteminin bir yan etkisiydi artık elektrik süpürgesi gibi bir alet var, o böyle bir soruna yol açmıyor.

[ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 20:25 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

benim her deniz sonrası oluyodu artık nerdeyse. kulak çöpüyle kulağının ph dengesini bozana kadar karıştırabilrisin kulağını ama bikaç ay sağır kalmandan başka hiçbişeyi sağlamaz, onun yerine bi iki gün o kulağının üstüne yat bulduğun her fırsatta, ben öyle geçirmeye çalışıyorum su kaçınca çağresizlikten

said:
havlu ütüle, sonra havlunun üstüne yat kulaanla

buda iyi taktik, bende sahilde güneşte kavrulmuş taşa dayıyodum kulağımı

[ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 22:13 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...