Killer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Türkiye yarın şehitlerimiz ansına sesiz protesto yapacak tüm TÜRKİYE tüm VATAN SİYAH giyecek bu mesajı 1 kişiye bile yollasan yeter ama biliyorum birden fazla sına yollarsın.. ayrıca saat 19:00 da arabaların kornaları ve ikaz ışıkları yanıp söecek.. saat 21:00da da evleimizin işılarını açıp kaptajaız protestoya katılııınn!! Ya böyle mesajlar geliyor sürekli.Ya şimdi bunları yapınca nolucak?Tamam hadi kandil günü bu mesajı at dileğin gerçekleşsin,sevgililer gününde bu mesajı at sevgilin olsun,hacker mesajları bu mesajı at hacklenme vb. mesajları atmıyorum.Peki bunları napıcaz?Işıkları açıp kapatınca kornolar çalınca nolucak?Şimdi napiyim gönderiyimi bu mesajı?Bi işe yaramıycağını düşünüyorum.Karşıt fikri olan varsa duymak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 msn'de tepkinin zerre kadar mantıklı ve duyarlı bi yanı yok. her yerde söylerim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bi yandan sana katılıyorum. bir yandan milli beraberliği körükler diyorum iyidir hafiften diyorum. ama hangisi bilemiyorum. dallı budaklı işler bunlar... höh diyince gaza gelinmemesi lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 siyah giyinmenin manası nedir.metalcilerin provokasyonu bunlar. popüler islerle ugrasalım anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bence de çok gereksiz.. "yeter artık" başlığında birisi itü sözlükten bi link vermişti. ordaki söze aynen katılıyorum. buraya 4.entry'i okuyun edit: 4. olmuş entry. :S [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 23:14 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 heh. favori entryim oldu bugünlerde. her yere de linkini veririm. katılmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 boş boş işler işte =) yok git ışık söndür.yok msn de 95 kişiye gönder.yok akp yi protesto:kullanmadığın bi ampulun varsa onu kır filan komedi =D [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 22:38 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 siyah giyseniz nolur ? ben 1 tane siyah t-shirt giyicem yani cokta zorlamicak beni ne olur giyilse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 İyi zıt düşünen yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: siyah giyseniz nolur ? ben 1 tane siyah t-shirt giyicem yani cokta zorlamicak beni ne olur giyilse ? hiçbişey olmaz işte sorun orda.boşu boşuna giymiş oluruz.daha güzel t shirtlerimiz,kıyafetlerimiz varken gidip siyah bişey giyicez ve hiçbişey olmicaz.dış görünüş olarak içimin rahat etmesi lazım benim.dışarı çıkarken filan ayanaya baktığımda iyi diyebilmem lazım ki siyah çoğu kıyafette demiyorum =( [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 22:44 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Oyleyse sorun yok abi.Ama ben metalci falan birisi degilim,ancak siyah kiyafetlerimde mevcuttur ve giyerkende zevk alirim.3 gun sonra giyecegime madem birileri boyle bir$eyden bahsetmi$ yarin giyerim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Msn iletisi : Online milliyetciler uzak durun benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bende katiliyorum ona.yuz yuze geldigimizde konu$amayan 10 larca insan msnde her biri cok buyuk vatansever,her biri polat alemdar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 askere koyim size bişey olmasın de sen kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bence hiç bişey yapmadan oturmak warken böle şeyler yapıp en azından tepkimizi göstermek daha iyi.. bazıları ot çnkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 siyah giyeceğim varsa da giymem. siyah giyerek nasıl bi tepki gösterilir hiç anlamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 said: -Wissy üye [Sehitlerimizin Anisina...] [şikayet et] § 22 Ekim 2007, Pazartesi - 22:48 [ özel msj ] Msn iletisi : Online milliyetciler uzak durun benden çaldım dayı bıktım mesajlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 genç metalciler rahatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Yürüyüşler, mitingler bunlara katılırım + desteklerim fakat bu aptal MSN iletileri gerçekten canımı sıkıyor. "Bunu XXX kişiye gönder, göndermezsen gece vicdanına ne hesap vereceksin!1111!1bir!" Sanki ben onu XXX kişiye yollayınca PKK mağaraları mı bombalanacak? Veya itü sözlükte dendiği gibi mehmetçik veya PKK'nın köpekleri mi okuyacak? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 nickinizin basina DTO koyun dunya turk olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 oh oda olsun dünya türk te olsun. 4.ileti harbiden matıklı yazmış abimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Valeron said: siyah giyseniz nolur Sıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Görende bu tip insanları PC başına kenetlenmiş kıpırdama özürlü sanır. 4. entryde denildiği gibi... Arayın moral verin hiç birşey yapamıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 82 Musul 83 Kerkük 84 bağdat yürüyün koçlar kampanyama katılın. MSN bilmemnenize Kurdele bağlayın, Sınırötesi yazıp 4425'e yollayın operasyon cebinize gelsin. Hakkaten 4. ileti kardeşimize katılmamak elde değil. Komandoların facebook'ta 23. Mekanize Piyade Tugayı grubu olmadığına göre boş işler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Bence de 8. entry güzel olmuş, nolcek şimdi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar