Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn İletileri

Killer

Öne çıkan mesajlar

Türkiye yarın şehitlerimiz ansına sesiz protesto yapacak tüm TÜRKİYE tüm VATAN SİYAH giyecek bu mesajı 1 kişiye bile yollasan yeter ama biliyorum birden fazla sına yollarsın.. ayrıca saat 19:00 da arabaların kornaları ve ikaz ışıkları yanıp söecek.. saat 21:00da da evleimizin işılarını açıp kaptajaız protestoya katılııınn!!

Ya böyle mesajlar geliyor sürekli.Ya şimdi bunları yapınca nolucak?Tamam hadi kandil günü bu mesajı at dileğin gerçekleşsin,sevgililer gününde bu mesajı at sevgilin olsun,hacker mesajları bu mesajı at hacklenme vb. mesajları atmıyorum.Peki bunları napıcaz?Işıkları açıp kapatınca kornolar çalınca nolucak?Şimdi napiyim gönderiyimi bu mesajı?Bi işe yaramıycağını düşünüyorum.Karşıt fikri olan varsa duymak isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
siyah giyseniz nolur ? ben 1 tane siyah t-shirt giyicem yani cokta zorlamicak beni ne olur giyilse ?

hiçbişey olmaz işte sorun orda.boşu boşuna giymiş oluruz.daha güzel t shirtlerimiz,kıyafetlerimiz varken gidip siyah bişey giyicez ve hiçbişey olmicaz.dış görünüş olarak içimin rahat etmesi lazım benim.dışarı çıkarken filan ayanaya baktığımda iyi diyebilmem lazım ki siyah çoğu kıyafette demiyorum =(

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 22:44 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yürüyüşler, mitingler bunlara katılırım + desteklerim fakat bu aptal MSN iletileri gerçekten canımı sıkıyor.

"Bunu XXX kişiye gönder, göndermezsen gece vicdanına ne hesap vereceksin!1111!1bir!"
Sanki ben onu XXX kişiye yollayınca PKK mağaraları mı bombalanacak? Veya itü sözlükte dendiği gibi mehmetçik veya PKK'nın köpekleri mi okuyacak?

...
Sosyal ağlarda paylaş

82 Musul 83 Kerkük 84 bağdat yürüyün koçlar kampanyama katılın. MSN bilmemnenize Kurdele bağlayın, Sınırötesi yazıp 4425'e yollayın operasyon cebinize gelsin.

Hakkaten 4. ileti kardeşimize katılmamak elde değil. Komandoların facebook'ta 23. Mekanize Piyade Tugayı grubu olmadığına göre boş işler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...