kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 içim bi garip oldu okurken. dua edelim halimize... http://www.hurriyet.com.tr/pazar/7523126.asp?gid=59&sz=62088 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 yanlız alttaki yorum cok bomba. "Demekki helal süt emmiş." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 hepsni okudum ne hikayeymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 çok pis doldu gözlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Vay be . Fenaymış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ya okudum güzel hikayede.şimdi bişey diyicem kızıcaksınız. bazı bölümlerinin fake olma ihtimali yok mu?yani oruç açtırmaya pkklılar orda yaralı asker vurunca öldürmiycek mi?bilemiyorm kacırılma dağda yaşananlar adamın cektiği hapis tamam da bazı olaylar fake gibi??? yaşanmış olabilir de tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 2-3 abartma tabiki olur hikaye içinde veya doğaçlama. ama gayet güzel bir hikaye yani gerçekten gözlerim doldu benimde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 hepsini OKudum valla halimize şükretmek lasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 şimdi sövenler olcak muhakkak ama orda zorla dağa çıkarılan çok adam var. yazık vallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ya ben caddede PKK bayrağı açmış birini gördüm ve insanlar MAL MAL bakıyolardı ! Beklediğim şey linç edilmesi falandı ama nedense insanlar sadece bakıp geçtiler ve bişey olmadı !??? Ne iş abi cidden anlamadım ben bugun eve bi garip geldim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Kahnx şaka mısın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 biri saldırcak anca ondan sonra millet saldırır. gerçi onun ne bayrağı olduğu da pek önem taşımaz belli bi kalabalık oluştuktan sonra yeni insanların gelmesi için. gökkuşağı bayrağı da olsa birileri gaza gelip girişir linç v.b bi olay görünce. gaz bi milletiz sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar