Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 bi gram ıslanmadan eve gitmeyi becerdim ya iş çıkışı helal olsun bana ne yağmudu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 kocaeli yok istanbul baya yağmış dün 5 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 durdu bugün. dünden görüntüler :P sağ omzum felç oldu yağmurdan ehue. 10dk sağanak altında otobüse yürüyüp bindim, otobüsteyken durdu, indim yine yağdı hey allahım :D ikiçeşmelikten çıkarken: [spo][/spo] bozyaka ssk önü: [spo][/spo] yıllardır boş kalan inşaat alanımız :P: [spo][/spo] yağmur (bu fotoğrafları çekerken telefon ölüm tehlikesi geçirdi sdflkjsd): [spo][/spo] yılmayıp kesin su basmıştır diye evi geçip yağmurda biraz daha yürüyüp fevzi çakmak i.ö.o.ya bakayım dedim, yanılmamışım eheh. basket sahası: [spo][/spo] kapı: [spo][/spo] bi de fotoğrafını çekemedim ama, okulun vefakar müdürü suları boşaltıyordu o yağmurda :P bu da sanatsal bir resim :P [spo][/spo] izmirden bir gün eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 bende birşey sandım ya . İzmirlilere fazla gelebilir tabi ama istanbulda yaşayanlar daha beterlerini görmüştür. İş yerimiz halkalı/ikitelli'de . Bir caddenin 2 metre suyun altında kaldığını gördüm .Patlayan pohlu dereler...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ehueh tabi ben de öyle düşünmüştüm zaten, izmir için fazla sonuçta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 dün tınaztepede iç-dış ıslandım ulan. servis beklerken 2 kişi tek şemsiye, resmen kotumu sıktım su çıktı eve gelince. ceket falan anlatmayayım hiç. kitaplar oldu marul marul. yarın öğlen de çok yağarsa(amin) gitmem okula olur biter oh mis. salla fransızcayı biliyorum ben zaten. je suis turque. asfg. otururum evde yaparım kuşburnu okurum kitap OOOOOH MİS. sıcak çikolata da alırım yaparım. cappuchino da var. kim tutar beni okulu ektim bile teoride. afdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Fevzi Çakmak'la , Karşıyaka Merkez'in mimarları aynı mı acaba? Bi an o Fevzi Çakmak yazısını görmesem Merkez sandım. Yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 euaheu valla bnce süper özlemiştim valla yağmuru ve yağmur altında yürümeyi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bugün yağmurun altında zorla koşturan beden hocasına ve beden dersinin devamsızlık hakkını dönem boyunca sadece 3 saat veren üniversite yönetimine saygılarımı sunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 oha bi anda başladı ve yardırıyor yağmur şu an ben böyle bi şey görmedim korkunç tırstım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 külliyen yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Dolu yağdı sanki,noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Yağsın yaw. Mutfağa gitmiştim bira almak için bi baktım yağmır yağıyor. Baya da sağlam yağıyomuş. Nedense salondan fark edilmio yağmır yağdığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 3 dk sürmedi yağmur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 eheh durmuş şimdi çok ilginç bi yağmurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabani Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 o yağmurda dışardaydım valla koşmak süperdi insanın koştukça koşası geliyo ama sora karnıma ağrılar girdi :D elma gibi düştü ya yağmur tanecikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 vay be abi sende tam şair tipi var hissettim yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 adanada 10 yıldır kış olmuyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabani Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ne şair ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bir anlık geldi geçti yağmur, gerçi gece yağmurlu gösteriyor yine yağar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Tekirdağ çorlu da da birşey yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 deli yağıyor şu an (en azından bornova öyle), sabah evden çıktım tam otobüsteyim hah iyi yakalanmadım dedim. otobüsten indiğim an bastırdı, sırılsıklam oldum. eve dönerkende tekrarladı yine aynı durum kendini, çok bok bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ne bereketli yılmış yağdı da yağdı be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 şuan yağmıyor aman diyim yaa yağmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Yağmur yağmaz susuzluktan kırıldık dersiniz, yağmur yağar aman yağmasın ıslandık dersiniz. Dersiniz de dersiniz efendim de nereye kadar dersiniz belli değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar