aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Fazla oynamadım ama grafikleri cilalanmış hiçbi olayı olmaayn bi oyun diyebilirim. Bir oyun biraz tutunca arkasından gelenler hep böyle onun mirasını yeme üzerine kurulu olmak zorunda mı? Geliştirin kardeşim. Fifa da 98, 99da çok iyiydi sonra yavaş yavaş söndü. PES de artık düşüşe geçmeye başlamıştır ve yavaş yavaş sönecektir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 tablet high details için mi konusuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bundan önceki pes i almışlar grafiklerini geliştirmişler vermişler elimize (!) aslında güzel bir oyun ama beklediğim kadar güzel değildi malesef :( ama yinede oynaması güzel 1 yıl daha ps lerin başında arkadaşlarımızla bizi meşgul etcek eğlenceli bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 cado öyle yapsalar çok iyidi, pes6dan daha kötü bi oyunun grafiklerini güzelleştirip vermişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Sadece Online (Network) Modu ile ilgilidir ; PES6 network modu ile 2008'inki arasında dünyalar kadar fark var. Bu kadar kullanışsız bir online modu görmemiştim.Pes6 ile nerdeyse her gece arkadaşlarla 2 on 2 maç yapardık.Ama 2008 de 2 on 2 bile yok. 2008 de lagı çok daha fazla hissediyorsunuz, top sizdeyken lag bastırdığı zaman bir bakıyorsunuz karşı taraf golü atmış .Oyun durduğunda 50-100 lere düşen pingbirden bire 3500/4000 lere çıkıyor. Pes4 >Pes5>Pes6 geçişlerinde online menüler hep birşeyler kazandı ama 2008 maalesef berbat bir halde şu anda. Ping seviyesini anlaşılır kılmak için seviyelendirmişler. 3 tane bar var. Bunlardan biri doluysa aralıklı takılmalı maç yapıyorsunuz. Eğer 2 bar yeşilse pek takılma olduğu söylenemez. 3 bar yeşilse ne takılma ne lag olmuyor. Ancak yine de sorunlar yok değil. Bir çok kişi bu barlardan 1 tanesini bile alamıyor ve kırmızı görünüyor. Bunlarla oynama şansınız yok gibi. Konami v1.1 patch çıkardı ( 15mb) ve online problemleri düzelttiğini söyledi ama ne yazık ki hala aynı. Şu anda konami forumlarında yeni patch için çalışmalar olduğu söyleniyor fakat bu sefer Konami çuvalladı gibi görünüyor. Patch bekliyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 online serverları resmi olarak açılmadı diye biliyorum ben. ps3 ede dün patch çıkarıcakları, bekliyoruz halaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hayır açık online sunucuları. ancak eski peslerdeki ilk yarı sende ikinci yarı bende olayını kaldırmışlar, laglıysa hep laglı oluyor yani :) konaminin serverlar da sakat, yurtdışı hatlarımız da malum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Şimdi bugün ps 3 de gördüm oyunu.Grafikler falan süper.Çok hoşuma gitti.Peki bilgisayarımda iyi bir ekran kartı olsa o görüntülerle mi oynayacağım bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 :d Güzel söyledin aslında sevinmem lazım ama sevinemedim.Çok kısa cevap verdin.Olmadı...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 eheh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hala oynuyorum lan bıkmadım ahuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Oyun ile ilgili bi yama falan var mı? Varsa linkini PM alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 1.1 yaması var. Herhangi bir oyun sitesinden (ör: gamestop.com, ign.com, megagames.com) indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 PC - Pro Evolution Soccer 2008 Patch 1.20 Released! Changes in version 1.20 Changes in version 1.20 1. Searching for opponents in “Quickmatch” tries first to pair you with players having a good connection 2. Occasionally appearing slow downs during matches have been fixed to improve game play quality 3. Some changes to the network structure have been introduced in order to solve issues for users which are not able to connect to opponents 4. Issues with Windows Vista causing PES 2008 not to recognize the full amount of the video card's VRAM have been fixed. 5. Various other minor issues have been corrected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Hep network patchleri... Gameplay diye bağırası geliyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar