MeSh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 "kardeşlerime terörist diyemem" diyen adamların türkiyede zaten işi yok. bende mutlu oldum anasını satim. yaksınlar yıksınlar dtp'yi. vallahi destekliyorum tepki çekse de. edit: DTP diyorum bu arada; kürtlerin tamamını kapsamiyorum. nitekim benim ortaokul sira arkadaşlarimdan birinin (ki kendisi kürttü) abisi pkk'ya karşi türk askeri olarak şehit düşmüştü. bu gibi durumlarında bilincindeyim yani. ama DTP bildiginiz kürtler değil. pkk destekçisi olmadigini söyleyeni allah taş yapar. [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 11:35 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 @zydar said: neden bu bursalı insana benzeyen kişiler dtp nin bir yerine bunu yaptıkalrında hayvan olsunlar? Niye hayvan olduklarını şöyle anlatayım; Otobüs yakan ve insan öldüren PKK'lılar terörist. Bir kaç yabancı kaynakta geçen ve pek çoğunuzunda tepki verdiği gibi "asi yada isynacı" değil. Bu kişilerin yaptığına karşılık vermesi gereken galeyana gelme hakkını her fırsatta kulanan halk değil devlet ve o devletin silahlı güçleri olmalıdır. Eğer sen normal vatandaşı kışkırtıp teröriste teröristin yaptığı gibi karşılık verdirirsen bu o adamları teröristten çıkartıp isyancı yapar. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur ve ucuz milliyetçilik anlayışını bir ölçüde değiştirir. Dişe diş, kana kan duygularıyla bu memlekette ancak iç savaş çıkar. Birilerinin de istediği zaten bu. Bunların kimler olduğunu düşünmeyi de ucuz milliyetçilik yapmadan düşünmesi gereken size bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Tamda Rock'ın dediği gibi böyle şeylere olumlu tepki veripte yarın bir yabancının siz onlara ezziyet ediyorsunuz doğal olarak isyan edecekler tepkilerine karşı çıkamazsınız arkadaşım. Bu terör laneti yeni bir şeymi verilen şehitler ilk kezmi geliyor başa? Geriye dönün ilk yapılanmalardan günümüze bir sentez çıkartın ve halen bu sürecin devam ettiğini yargılayın mantıklıca.Çıkacak tek sonuc karşılıklı çıkarlardır birilerinin işine geliyor ve geldiği sürecede devam edecektir. Halkın provoke edilmeside bu yapılanmanın başarısıdır.Herneyse siyasi içerikli mesaj atmayı hiç ama hiç sevmem ama gözü kapalıda yazmayın be arkadaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=236467 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Mayhemede atalım birer kokteyl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: Taksim'de ülkücü bir grup önce elinde kamera bulunan birine DHKP/C'li olduğu gerekçesiyle saldırdı. Grubun elinden kurtulan kişinin sivil polis olduğu anlaşıldı. Bu haber çok ilginç umarım kimseye böyle bir saçmalık denk gelmez görünen oki gene birilerine gün doğdu... PS : Ayrıca haberlerdeki rakamlar dudak uçuklatıcı iç savaş çıkmazsa bari =( [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 12:22 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 25 yıl sustuk... 40000 den fazla vatandaşımız öldü. artık bunun geri dönüşü yok arkadaşlar. susma, sustukça sıra sana gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Pff bi silah tuccari olamadik gitti... Neyse ic savas yakinda cikar Turkiyenin gelecegini hic aydinlik gormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 @Quivalen-soth Burada kimse sana sus demiyor. Tam tersine konuş ama boş konuşma. İnsanların zihniyetlerini baskıyla, barındırmamayla yada yılan başı ezmeye çalışarak beceremezsin. Bu tür şeyler tamtersi daha da beter geri teper. İşinde gücünde, namuslu Kürt vatadaşın evini işini bir yakar iki yakarsın üçüncü de o adamı da dağa çıkarırsın. Günümüz de artık bu tür tartışmalar kaba kuvvetle çözemezsiniz. Tam tersi daha da beter ederiniz. Bu da çıkar çevrelerinin işine yarar. Bu nedenle konuşacaksan bile yeni birşey söyle. Papağan gibi aynı milliyetçi lafları terarlamayı bırakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 terror'un alası olmuş bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 20 senedir kuvvet kullanmadıkta ne oldu, o. çocukları tepemize çıktı, abimizi vurdu, devletimizi soydu, it gibi üreyip çete oldular, mafya oldular gıkımız çıkmadı, çıkınca ırkçısın türkçüsün denildi, birde çıkıp vatanımıza göz koydular artık FAZLA oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 DTP'ye karşı uygulanan her türlü şiddet beni hiçbir şekilde rahatsız etmeyeceği gibi, herhangi bir Kürt vatandaşımıza sadece Kürt olduğu için yapılan bir saldırı benim için vatan hainliği ile eşdeğerdir.. Üstelik en alt seviyede bir pkklı terröristin ölmesi, beni bir DTPlinin ölmesinden daha çok üzer çünkü pkklı terröristlerin bir çoğu ya kaçırılmış, ya ailesi ölümle tehtid edilmiş ya da uyuşturucuya alıştırılmıştır ve örgütü isteseler bile terk edemezler.. DTP=PKK=Bu dünyada fazlalık Kürt=/=PKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 İsteyenler amacına ulaşmış görünüyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Berbat bir olay bence. Kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Dünkü saldırıda şehitlerimizden birisi Bursalı. Sanırım bununla bir ilgisi var. İyi yapmışlar bence. Nereye kadar tepkisiz kalacağız? Tepkimizi ne zaman göstereceğiz? [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 21:44 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 toggie'nin ilk mesajı +1. tasvip edilesi şeyler değil bunlar. ekmeklerine bir de bunlar yağ sürmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: Üstelik en alt seviyede bir pkklı terröristin ölmesi, beni bir DTPlinin ölmesinden daha çok üzer çünkü pkklı terröristlerin bir çoğu ya kaçırılmış, ya ailesi ölümle tehtid edilmiş ya da uyuşturucuya alıştırılmıştır ve örgütü isteseler bile terk edemezler.. Madem bu kaçırılan, ailesi ölümle tehtid edilen, uyuşturucuya alıştırılan ve sonunda örgütü istesebile terkedemeyen kişiler vatan haini değil, neden örgüt içerisinde terör faaliyetlerine katılıp mehmetçiğe kurşun sıkıyorlar? Eğer bu kişiler vatan haini değilse ne? Eğer vatanına bağlı bir vatandaş ise vatanı için ölümü göze alıp kaçmayı denesin. Ya ölecek ya kaçacak? Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum yani benim düşüncelerime göre olması gereken bu siz ne düşünüyorsunuz? [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 21:54 tarihinde, by_hacker_warwas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Hayat counter-strike değildir ölen yeniden doğmuyor malesef böyle durumlar altında psikolojik baskiyi düşünün bunun yanında onları tehdit edenler aptal değil sonuçta şu lafı demenle bir insani çok rahat kitliyebilirsin eğer kaçarsan senden önce aileni öldürürüz bilmem anlatabildim mi? Böyle bir psikolojik baskı altında eğitimsiz birinin tepki vermesi çok zordur. Bunun yanında PKK nin böyle yollara başvurduğunu bilmiyordum bu sözlerim genel anlamda tüm dünya da böyle geçerlidir. Ayrıca Rock'un söylediği herşeye katılıyorum çok güzel ve açıklayıcı davranmıştır fakat bu sözlerin üstüne bile hâla zihniyetini değiştirmiyen insanlar mevcuttur... Sanırım kendileri iç savaşın nasıl bir şey olduğunu bilmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 @Brigand Sana şöyle bir soru sorayım. Örnek olarak azınlık olduğun bir ülkede yaşıyorsun. Senin ırktaşın olan(ama adamı hiç sevmezsin hatta düşmanın, kalleş itin teki) o ülkede yaşayan ırktan bir kadına tecavüz etti. Polis adamı içeri aldı, halkta adama ulaşamayınca sen de aynı ırktansınya geldi senin dükkanını talan etti. Hoşuna gider mi yada bunu yapan insanların hala haklı olduğunu savunur musun? @by_hacker_warwas Daha önce hiç tehtit(gerçek anlamda) edildin mi? Daha önce biri seni tehtit etmek için aileni kullandı mı? Daha önce hiç uyuşturucu kullanıp bırakmayı denedin mi? Daha önce hiç hayatını vermen gereken bir an oldu mu? (gerçi bu sorunun cevabı evet olsa şu an burda olmazdın ya neyse) Önce kendine bu soruları sor. Son olarak şunları ilave edip birdaha bu konuya yazı yazmayı düşünmüyorum, çünkü söylenmesi gereken herşey söylendiği görüşündeyim. Sivil halkın yaptığı yağma, linç, talan vb... mağruz kalan kişiler suçlu dahi olsa haklı gösterilemez. Bu insanlara gereken ceza eğer suçluysalar devlet tarafından verilir. Sivil halkın devlete şikayetçi olmaktan daha fazla bir uygulama hakkı yoktur. Herkez kendi adaletini uygulamaya kalksa bu memlekette ne adam kalır ne düzen kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 @by_hacker_warwas http://forum.paticik.com/konu.php?id=190601 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Sürekli esir bir hayat süreceğime ailemle birlikte vatan uğruna ölmeyi yeğlerim açıkcası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Tehdit olacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Laf salatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 @Rock said: Burada kimse sana sus demiyor. Tam tersine konuş ama boş konuşma. İnsanların zihniyetlerini baskıyla, barındırmamayla yada yılan başı ezmeye çalışarak beceremezsin. Bu tür şeyler tamtersi daha da beter geri teper. İşinde gücünde, namuslu Kürt vatadaşın evini işini bir yakar iki yakarsın üçüncü de o adamı da dağa çıkarırsın. Günümüz de artık bu tür tartışmalar kaba kuvvetle çözemezsiniz. Tam tersi daha da beter ederiniz. Bu da çıkar çevrelerinin işine yarar. Bu nedenle konuşacaksan bile yeni birşey söyle. Papağan gibi aynı milliyetçi lafları terarlamayı bırakalım. öncelikle karşında bacak kadar çocuk yok bunu hatırlatarak yazıma başlayayım. senin bu topicte ne tarz bir görev üstlendiğini bilmiyorum ama bana akıl öğretme. bu olay artık kaba kuvvetle çözülecek bir olay haline geldi. ama bu hareket sivil değil askeri olacaktır. yılanın başı böyle ezilecektir. benim ailemde de kürt var merak etme ve kendisi ismet paşanın yanında chp milletvekiliydi. ben ne konuştuğumu iyi bilirim bu konuda boş konuşmam. kısa ve öz, kısasa kısas kardeşim, "terörist azınlık" vatandaşımın huzurunu bozamaz. kürt kökenliler terörist değildir. kürt ve türk kardeştir bir vatanda yüzyıllar boyunca yaşamışlardır. dağa çıkan terörist azınlıktır ve bana bunun savunmasını yapmayın. hepsi gebermelidir temizlenmelidir. zamanında pişmanlık yasası çıktı gene de yaranılamadı kudurdu köpekler. işte bu yılanın başı ezilmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 aynen son mesaja katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar