Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son Dakika gelişme

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

merhaba arkadaşlar.

biraz önce gözlerimle tamamen izleyip şait oldugum olayı size aktarmak istiyorum.

oturdugum semtte şaypa marketi mevcut (çarşamba, bursa) bursanın belli kesimlerinde bu market var. herneyse, yaklasık 1 saat önce 500 küsür kişilik bir grup insan marketin önüne gelip "pkk kahrolsun, bursa uyuma şaypa pkk" gibisinden sloganlar atıp, marketin camlarını indirdikten sonra içeri molotof kokteyleri sallayıp marketi kullanılmaz hale getirdiler.

oda yetmedi marketin ticari araçlarınıda hırpaladıktan sonra ateşe verdiler.

evet, neden market diyeceksiniz? bende az önce sordum ki nedeni; marketin %40 gibi bir oranı DTP partisininmiş.

edit: bık bık.

iyi akşamlar.

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 00:34 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem 2 Ekim 2007, Pazartesi - 00:19 tarihinde demis ki:
merhaba arkadaşlar.biraz önce gözlerimle tamamen izleyip şait oldugum olayı size aktarmak istiyorum.oturdugum semtte şaypa marketi mevcut (çarşamba, bursa) bursanın belli kesimlerinde bu market var. herneyse, yaklasık 1 saat önce 500 küsür kişilik bir grup insan marketin önüne gelip "pkk kahrolsun, bursa uyuma şaypa pkk" gibisinden sloganlar atıp, marketin camlarını indirdikten sonra içeri molotof kokteyleri sallayıp marketi kullanılmaz hale getirdiler.oda yetmedi marketin ticari araçlarınıda hırpaladıktan sonra ateşe verdiler. evet, neden market diyeceksiniz? bende az önce sordum ki nedeni; marketin %40 gibi bir oranı DTP partisininmiş.bence çok iyi yaptılar.bundan sonra Şaypa eğer Bursa'da olursa kesinlikle alışveriş yapmayacağım.eğer sizinde ilinizde bu market varsa alışveriş yapmayınız.iyi akşamlar.

arkadaslara telefon ettim mayhem pkk dedim, molotoflari aldilar geliyorlar

kisaca, insan olun lutfen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem 2 Ekim 2007, Pazartesi - 00:23 tarihinde demis ki:
ne alaka ?

su alaka mesela
said:
Xaenin 2 Ekim 2007, Pazartesi - 00:20 tarihinde demis ki:
Evet , sokakları da savaş alanı yapsınlar , çok iyi . Hatta yolda kürt görürlerse onu da öldürsünler hazır uğramışken . [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 00:20 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ]

said:
wizardofoz 2 Ekim 2007, Pazartesi - 00:23 tarihinde demis ki:
Çok kötü.. Anlamıyorlarmı ki bu terörist saldırıların amacı milleti birbirine düşürmek?

said:
ssj4songoku 2 Ekim 2007, Pazartesi - 00:23 tarihinde demis ki:
Her molotov atan, market kumdaklayan adamı övelim.Hatta sıra ile cumhurbaşkanı yapalım.

gibi alakalari var patilerimizin de dile getirdigi gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Burada da var şaypa -gemlik-

Hmm..Yürüyüş var saat 11'den beri, büyük ihtimalle birşeyler olmuştur ama uzak buraya..

Kötü tabii. Yağma falan.

ps. şaypanın kürtlere ait olduğu, hatta örgüte destek verdiği bayadır söylenen birşeydi zaten, açıkçası benimde aklıma hemen orası gelmişti böyle bir yağma durumunda.

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 00:27 tarihinde, Lancelion tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır şimdi gittin orayı kumdakladın da ne oldu?Başın göğe mi erdi?Orda çalışan adamların bir defa PKK ile belki yakından uzaktan alakası yok.Hatta belki DTP'nin hisse sahibi olduğunu bile bilmiyor.

Ayrıca gecenin yarsınında bütün mahalleyi ayağa kaldırdın.Yarın sabah erken kalkanı var, dedesi var, hastası var.

Kendi adalet anlayışını bencilce tatmin etmek için hareket edenleri hiç sevmem

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 00:29 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Mayhem, her şeyin hukuki bir usulü vardır.
Henüz suç kanıtlanmadan gidip yakıp yıkmak, kas gücü kullanmak suçun en alasıdır.
Suç varsa, hukuki olarak kanıtlanır, sonra da gerekli ve uygun görülmüş cezayı DEVLET uygular, olay yaratalım diyen sinirli bir kalabalık değil.
Bu kadar cehalet mi olur ya? "Ne güzel yapmışlar" diyor bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin 2 Ekim 2007, Pazartesi - 00:20 tarihinde demis ki:
Evet , sokakları da savaş alanı yapsınlar , çok iyi . Hatta yolda kürt görürlerse onu da öldürsünler hazır uğramışken . [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 00:20 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ]

katılıyorum,
arkadaslar provoke ediliyoruz dikkatli olalim!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...