Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Öncelikle Boyner şirketinde çalışmıyorum, dolayısıyla hiç bir çıkarım yok bu işten =) Yeni üye oldum bu sisteme, hoş bir şey. Ayda 28ytl karşılığında size her türlü konuda destek oluyorlar. Arabayla yolda kaldıysanız arabanızı çekip sizi gitmeniz gereken yere götürüyorlar mesela, yada hastaysanız arıyıp tıbbi danışmanlıkta bulunabiliyorsunuz, daha da kötü olduysanız özel ambulansları var arayıp talep edebiliyorsunuz. Yol ve harcamaları karşılaşırsanız alışverişinizi bile yapıyorlar. Hukuki danışmanlıkta bulunabiliyorsunuz. Türkiye'nin her yerinde istediğiniz restoran/bar/eğlence yeri vs. rezervasyonunuzu yapıyorlar. İstediğiniz her konuda telefon edip bilgi isteyebiliyorsunuz. Kişisel organizasyonlarda bulunabiliyorsunuz (bir arkadaşım yıldönümünde arayıp "sinemaya kanyona gidiyoruz, çıkışta birisi gelsin elinde bir şişe şampanya ve iki bardak bulunsun" dedi, yaptılar, yanlız tabii şampanyanın parasını vs. veriyorsun). Böyle hoş bir sistem işte. Ayrıca eğer başka insanlara referans olursanız kazancınız oluyor. Mesela 3 kişiye referans olursanız 100ytl'lik hediye çeki yolluyorlar falan fıstık. Ancak dediğim gibi bu topic'i bilgi verme amaçlı açtım, herhangi bir şekilde kazanç sağlamak için değil, o yüzden üye olmak isteyen kendisi olsun. Gayet ucuz bir ücrete gayet kapsamlı bir sistem. Hoşuma gitti, üye oldum, bu hafta içinde kartımı yollayacaklar. Detaylı bilgiyi http://www.backup.com.tr/anasayfa.jsp sitesinden alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 annem birkaç sene önce almıştı bu backup hedesini gayet de güzel sistem gerçekten. geçen gün boynerden beni aradılar yenilemek ister misiniz diye, ben şimdilik değil dedim. madem bu kadar kapsamlı açtırırım ben de yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 tuvaletteyken kağıtta uzatıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 cok hos bir sistem, bunun iyice abartilmisi vardi baska bi firma tarafindan yapilan o cok bombaydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Güzel bir olaymış hakkaten, Maraş'tan üye olup köküne kadar abuse edicem. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Hiç haberim olmamıştı, üye olucam yakın zamanda. Süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 of abicim beni devamli ariyolar, istemiyorum ve anlamiyolar. zegna'nin swisshoteli neyse backupla davam odur. gelip ovmeyin bunu, google var wap var gprs var. gerek yok bunlara artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 beni de aramışlardı bi iki kere, istemiyorum sağolun zaten öğrenciyim dedim, bozuldu, ne alakası var deyip suratıma kapadı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ben artik toplantidayim diyorum. ogrenciyim diyince rezervasyon hizmetine giriyolar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Bence güzel bir sistem. Evimde değilsem, işim gücüm varsa arıyıp destek olabilmelerini isterim, gidip elalemi harasslayıp "AĞBİ, AÇ GUGILI, YAZ BAK ŞUNU" demek yerine hoş bence. Onu da geçtim, benim yerime yapıyorlarsa, ki bunu ayda 28ytl gibi az bir paraya yapıyorlarsa, ne güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 cep telefonunda yok mu internet? inanilmaz gereksiz oldugunu dusunyorum ve ayda 28 ytl ucuz degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Bayağı güzel ama 28ytl fazla gibi sanki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ayda 28 değilde şöyle 50 kişi toplanın 50 milyon verin yolda kalın sizi kurtarayım hastalanın hasta bakıcınız olayım rezervasyonlar animasyonlar sabah kahvaltısı öğle yemeği akşam yemeği tuvalette kağıt bile uzatırım. sanki hayatınızda kaç kere yolda kalacaksınız ki ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 tembellikte sinir tanimiyoruz, kendi isinizi kendiniz gorun. ama helal olsun turk milletine cok uygun bi hizmet, arayalim hersey ayagimiza gelsin isimizi baskalari yapsin, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 biz çukurova'dan pamuk istedik (kuzenimin hesabıyla), getirdiler =) hihi 28 ytl neye göre az, tabii tartışılır. adı üstünde; backup. daha rutin işlerini yoluna koyamamış (maddi açıdan) insanların düşüneceği bir şey de olamaz kanımca. aylık 28 ytl çok da az değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Bu mantalite çok saçma aquila. O zaman kendi arabanı da kendin yap, ormana gir hayvan avla derisini yüzüp et yap kendine, kendi cep telefonunu yap, çamaşırlarını elde yıka, sonu yok ki. Toplumun ilerlemesiyle hizmet sektörünün de ilerlemesi normaldir. Ekonomik olarak bunu karşılayabilen insanların da bu tür hizmetlerden yararlanması gayet normaldir. Ya gidip mormon falan olun, yada tembellik vs. demeyin bence. Bana göre 28 ytl bu hizmetler karşılığı verilebilecek bir ücretse veririm, bunun tembellikle ne alakası var? Hizmetten yararlanmak istemiyorum diyen insana eyvallah da, gidin kendi işinizi kendiniz yapın! gibi bir çıkışma yapmak ne haddine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 kadıköy card var bende..memnunum aynı hizmetleri o da veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 kadıköy card'dakiler de anneme yapışmıştı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: Antimodes52 üye [şikayet et] § 21 Ekim 2007, Pazar - 23:19 [ özel msj ] ormana gir hayvan avla derisini yüzüp et yap kendine, Yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 gidin japonyadan airsoft getirin oynuyalım, kargo parasını falan vericem desem, getirebilecekler mi gidip? (türkiyeye airsoft sokmak için birisinin gidip alması gerekiyo ya da kırk tane yerden kağıt belge alıyorsun:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Chem, internet sitesinde yaparık diyorlar. Aç oku hizmetlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: Otomobiliniz için almanız gereken bir parça var, fakat bu parça Türkiye sınırlarının epey dışında yalnızca İtalya'da bulunuyormuş. Hangi gönüllü size bu parçayı bulup getirecek? demiş. Oralardan araba parçası topluyorlarsa airsoft da getirirler diye düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 4 5 senedir kullaniyoruz galiba ailecek ozellikle yurtdisina cok cikiyorsaniz isinise cok yariycak bi olay yani en azindan vrediginiz paranin cok ustunde hizmet kullaniyorsunuz diger imkanlarida tabi gozardi edilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: Chemical 1 Ekim 2007, Pazar - 23:29 tarihinde demis ki: gidin japonyadan airsoft getirin oynuyalım, kargo parasını falan vericem desem, getirebilecekler mi gidip?(türkiyeye airsoft sokmak için birisinin gidip alması gerekiyo ya da kırk tane yerden kağıt belge alıyorsun:) ) eeh yeter chem airsoft airsoft basimizin etini yedin :P, soyle bana hangi modeli istiyosun getireyim hazirana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 karıkızda buluyormu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar