Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boyner Back-Up (Hoş bir şeymiş, paylaşayım dedim)

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle Boyner şirketinde çalışmıyorum, dolayısıyla hiç bir çıkarım yok bu işten =)
Yeni üye oldum bu sisteme, hoş bir şey. Ayda 28ytl karşılığında size her türlü konuda destek oluyorlar. Arabayla yolda kaldıysanız arabanızı çekip sizi gitmeniz gereken yere götürüyorlar mesela, yada hastaysanız arıyıp tıbbi danışmanlıkta bulunabiliyorsunuz, daha da kötü olduysanız özel ambulansları var arayıp talep edebiliyorsunuz.
Yol ve harcamaları karşılaşırsanız alışverişinizi bile yapıyorlar.
Hukuki danışmanlıkta bulunabiliyorsunuz.
Türkiye'nin her yerinde istediğiniz restoran/bar/eğlence yeri vs. rezervasyonunuzu yapıyorlar.
İstediğiniz her konuda telefon edip bilgi isteyebiliyorsunuz.
Kişisel organizasyonlarda bulunabiliyorsunuz (bir arkadaşım yıldönümünde arayıp "sinemaya kanyona gidiyoruz, çıkışta birisi gelsin elinde bir şişe şampanya ve iki bardak bulunsun" dedi, yaptılar, yanlız tabii şampanyanın parasını vs. veriyorsun).
Böyle hoş bir sistem işte.
Ayrıca eğer başka insanlara referans olursanız kazancınız oluyor. Mesela 3 kişiye referans olursanız 100ytl'lik hediye çeki yolluyorlar falan fıstık. Ancak dediğim gibi bu topic'i bilgi verme amaçlı açtım, herhangi bir şekilde kazanç sağlamak için değil, o yüzden üye olmak isteyen kendisi olsun.
Gayet ucuz bir ücrete gayet kapsamlı bir sistem. Hoşuma gitti, üye oldum, bu hafta içinde kartımı yollayacaklar. Detaylı bilgiyi http://www.backup.com.tr/anasayfa.jsp sitesinden alabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence güzel bir sistem.
Evimde değilsem, işim gücüm varsa arıyıp destek olabilmelerini isterim, gidip elalemi harasslayıp "AĞBİ, AÇ GUGILI, YAZ BAK ŞUNU" demek yerine hoş bence.
Onu da geçtim, benim yerime yapıyorlarsa, ki bunu ayda 28ytl gibi az bir paraya yapıyorlarsa, ne güzel işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ayda 28 değilde şöyle 50 kişi toplanın
50 milyon verin
yolda kalın sizi kurtarayım
hastalanın hasta bakıcınız olayım
rezervasyonlar
animasyonlar
sabah kahvaltısı
öğle yemeği
akşam yemeği
tuvalette kağıt bile uzatırım.
sanki hayatınızda kaç kere yolda kalacaksınız ki !
Sosyal ağlarda paylaş

Bu mantalite çok saçma aquila.
O zaman kendi arabanı da kendin yap, ormana gir hayvan avla derisini yüzüp et yap kendine, kendi cep telefonunu yap, çamaşırlarını elde yıka, sonu yok ki.
Toplumun ilerlemesiyle hizmet sektörünün de ilerlemesi normaldir. Ekonomik olarak bunu karşılayabilen insanların da bu tür hizmetlerden yararlanması gayet normaldir.
Ya gidip mormon falan olun, yada tembellik vs. demeyin bence. Bana göre 28 ytl bu hizmetler karşılığı verilebilecek bir ücretse veririm, bunun tembellikle ne alakası var?
Hizmetten yararlanmak istemiyorum diyen insana eyvallah da, gidin kendi işinizi kendiniz yapın! gibi bir çıkışma yapmak ne haddine?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical 1 Ekim 2007, Pazar - 23:29 tarihinde demis ki:
gidin japonyadan airsoft getirin oynuyalım, kargo parasını falan vericem desem, getirebilecekler mi gidip?(türkiyeye airsoft sokmak için birisinin gidip alması gerekiyo ya da kırk tane yerden kağıt belge alıyorsun:) )

eeh yeter chem airsoft airsoft basimizin etini yedin :P, soyle bana hangi modeli istiyosun getireyim hazirana
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...