Qui Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 http://www.444cicek.com/ 444 24 23 Profesyonel görünüyorlar, fiyatları makul. Deneyen varsa / olursa deneyimlerini yazsın lütfen. Kullanmayı düşünüyorum. [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 17:30 tarihinde, Qui tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 kullandim, cicek yerine istedigim zamana yakin gitti. bir tek teslim zamaninda SMS yollayacaklarini yaziyor, o 3 saat sonra geldi. genel olarak memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 http://www.euroflorist.com/com~en/ avrupa için de bu=) bir kere verdim sipariş onda da acaip geciktirdiler fakat siteyle alakalı deil bayiyle alakalıydı. Özür için yanında bir çiçek daha seçtirmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 30 ytlden ucuz bir tane bile çiçek bulamadım.. Yok mu 5-10 ytl lik çiçek hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 5-10 ytl lik çiçeği napacaksın hocam hehe www.e-cicek.net kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Bu verdiğin daha iyi 2-3 ytl taksitle diyor tam bana göre.(Öğrenci olmak gerçekten çok zor)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 80 ytl ye çiçek göndermek nedir abi? mantıksız lan. alın 80 ytl ye güzel bir kolye filam ömür boyu gider. ama çiçek solucak 2 gün sonra paraya yazık di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 cok garip.. hollanda'da 35 euro olan gul demeti turkiyede 150-200 ytl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bildiğim kadarıyla biz de hollanda'dan bolcanak çiçek alıyoruz ama.. (?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 bende e-cicek.net kullanıyorum. fiyatları makul gonderılen cıcekler guzel, ambalaj ve kutuları hos. tavsiyedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 444cicek kullandım teslimatı zamanında yaptılar bir problem çıkmadı. E-çiçeği denemek lazım yanlız daha güzel çeşitler varmış gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bu konuda güncel fikirleri olan var mı? yakın zamanda kullanan vs? göndermek istediğim şehir bartın o yüzden büyük şehirler dışında kullanan olduysa çok yardımcı olur e-cicek.net ciceksepeti.com olmuş snrm genelde yorumlarına pek güvenmesem de eksisozlukte okudum yorumları hem bu site için hem de 444cicek için şikayeti olan çok olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ben hepsiburada dan almistim 14 subatta cicekli ayi gibi bisey sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 gitmiş miydi zamanında yerine? bi de istanbul'a yollicak olsam daha güvenirim şimdi küçük şehir ne olcak ne bitcek hiçbir fikrim yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 paticiğe bak ne romantik site çıktı meğersem herkez çiçek dağıtıomuş etrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 arkadaşım uzun süredir kullanıor, bi sorunda çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 eciceki kullandim 2-3 kere sorun yasamadim.. zamaninda gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Finkel said: paticiğe bak ne romantik site çıktı meğersem herkez çiçek dağıtıomuş etrafa Ahaha :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 çiçek zamanı diye bir siteden http://cicekzamani.com/detay/194/ask-ates/0 söyle birşey yolladım şimdi, 1 ay önce ayrıldığım kız arkadaşıma =) 3 haziranda gidecek bakalım sonuçlarını yazarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Çok saçma bence. Sonuçta plastik veya fabrika çıkışı olmuyor ki çiçekler. Aynı tür, aynı renk de olsalar; hatta aynı anda, aynı yerden toplanmış da olsalar aralarında büyük farklar olabiliyor. Yapraklarının sayıları, duruşu, boyutu, kıvrımları farklı oluyor. Çiçeği seçerken canlı canlı görüp koklayabilmek lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 çiçek alırken alerji durumunu da konfirme etmek lazım önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mum_Chamber said: cok garip.. hollanda'da 35 euro olan gul demeti turkiyede 150-200 ytl.. antalyada 1 € olan portakalın kilosu orada kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mum_Chamber said: cok garip.. hollanda'da 35 euro olan gul demeti turkiyede 150-200 ytl.. gülleri meşhur olan yer hollanda değilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ewt öyle yukardaki portakal esprisi de ona itafendi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar