Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oğlum - Efes von Juliet

Stream

Öne çıkan mesajlar

Uzun bir araştırma sonrası bulduğum Efes ile hayatamız birleşti. Alman Çoban Köpeği 20.08.2007 doğumlu. Babası Yaspo vom Fichtenschlag, annesi Asya von Juliet. Baba tarafından Jeck v. Noricum ile akraba. Annesinin annesi Baby vom Fichtenschlag Irk Yarışmasında dünya 17. si olmuş. 1890 lara kadar seceresi mevcut :)

Resimler:

Sosyal ağlarda paylaş

stream dogru yoldan sasmadigina sevindim onerdigim yerden almana daha da sevindim :)

resimde arkada duran adam benim arkadasim ayni zamanda benim kopegimin egitmeni.

baby, turkiyedeki yarismada tek VA alan kopektir ayrica.

yaspoyu zaten anlatmaya gerek yok.

uzun omurler dilerim, yalniz bu kopegin hakkini ver yarismalara katilarak.

dernekleride var, uye ol oraya mutlaka.

kulaga tatoo sunu yaptir ve numarasiniversinler.

tekrar hayirlis olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

sunthewhich said:
Zegna'nın tavsiye ettiği sitede yavru almak için sıraya girmekle ilgili şeyler var, kafama takıldı.. Acaba her daim yavru alabiliyor muyuz yoksa böyle uzun kuyruklarla karşılaşabiliyor muyuz ? Siz beklemediniz anladığım kadarıyla.

1 ay sonra doğurcak bir köpek daha var vonjuliette sanırım. Şimdiden rezervasyon yaptırabilirsin doğacak yavrular için. Baba yine Yaspo anneyi hatırlamıyorum tam şimdi. Rezervasyon yaptıran yoktu sanırım henüz. Arayıp konuşursan ilk yavru seçme hakkını filan verebilirler belki.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ahah bende yeni aldım Alman kurdu.2 aylık,fotodakinin aynısı koymama gerek yok:P.
Yalnız bu dönemde gördüğü herşeyi ısırıyor,sevmek için elimi uzatıyorum elimide ısırıyor:)
Sizin köpektede varmı böyle bir durum?
Bide kulaklarını dikemedi henüz,diplerini kaldırıyor ama uçlarında bükülüyo hehe çok sevimli.
Sosyal ağlarda paylaş

kulakları 4 aya kadar inip kalkacak sürekli. Efes'in ilk önce sol kulağı kalkık sağ kulağı düşüktü. Bi ara ikisi birden kalktı sonra sağ kulak kalkık kaldı diğeri düştü. Bir hafta sonra ikisi birden düştü falan filan. Merak etme yani kulaklarını ve etrafını hatta kulak arasını filan ellemeyin.

Elini ısırmasına izin verme. Kafasının etrafında tut elini ısıramasın. Isırmaya çalıştığı zamanlar bi oyuncak filan ver ağzına onu ısırsın.

İlerde schutzhund eğitimine sokmayı filan düşünüyorsan kesinlikle fazla bağırma korkmasın. Sert ses tonuyla Hayır olarak uyarı yap. Kesinlikle gazete ile bile olsa vurma. Onun için en büyük ceza senden ayrı kalması olacak zaten. Yanlış bir şey yaptığı zaman bi yere koy tek başına kalsın öyle.

Bir sorun filan olursa pm atabilirsin.

msn

dodogoed [at] hotmail [nokta] com

msn adresim

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...