Stream Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Uzun bir araştırma sonrası bulduğum Efes ile hayatamız birleşti. Alman Çoban Köpeği 20.08.2007 doğumlu. Babası Yaspo vom Fichtenschlag, annesi Asya von Juliet. Baba tarafından Jeck v. Noricum ile akraba. Annesinin annesi Baby vom Fichtenschlag Irk Yarışmasında dünya 17. si olmuş. 1890 lara kadar seceresi mevcut :) Resimler: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 süper bişeymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Baba: http://www.vonjuliet.com/Yaspo_eng.htmlAnne:http://www.vonjuliet.com/asya_eng.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ahah abi bu ne kendimden geçtim. osmanlı torunu köpek var mı [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 18:27 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ilk resimdeki bakis muthis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 stream dogru yoldan sasmadigina sevindim onerdigim yerden almana daha da sevindim :) resimde arkada duran adam benim arkadasim ayni zamanda benim kopegimin egitmeni. baby, turkiyedeki yarismada tek VA alan kopektir ayrica. yaspoyu zaten anlatmaya gerek yok. uzun omurler dilerim, yalniz bu kopegin hakkini ver yarismalara katilarak. dernekleride var, uye ol oraya mutlaka. kulaga tatoo sunu yaptir ve numarasiniversinler. tekrar hayirlis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ha bide keske ozel mesaj atsaydin, von julietten alicam diye, indirim yaptirabilirdik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 sağol zegna :) Tattoo su yapılı. Kulağındaki yeşillik o zaten. Yarışmalara katılmayı planlıyorum zaten. Baya bi emek vericem efese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 maşallah çok şirin allah bağlasın bişey sorcam şimdiki yavrum kyla nın anne ve babasında secere var soy ağacı baya iyi avrupa 2. si falan filan benimkinin babasının babası .Bende istesem çıkarttırabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 İncekte 2 hafta önceki yarışmada mı çekildi resimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 yok abso 2 hafta onceki yarisma sokak hayvanlari yararinaydi. oyle bir iyi irk hakemi vs yoktu yani, simgesel bisi yaptilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 KULAGI NEDEN YESIL BU HAYVANIN??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Adam sölemis okumadınmı said: Tattoo su yapılı. Kulağındaki yeşillik o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 GSD database e kayıt ettim Efesi. http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/520903.html Soyağacından 1890 lara kadar gidebildim sonrasına No information diyor :D [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 14:54 tarihinde, Stream tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Zegna'nın tavsiye ettiği sitede yavru almak için sıraya girmekle ilgili şeyler var, kafama takıldı.. Acaba her daim yavru alabiliyor muyuz yoksa böyle uzun kuyruklarla karşılaşabiliyor muyuz ? Siz beklemediniz anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bence siradan cok insanlari seciyorlardir, kime vereceklerini ben olsam oyle yapardim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 sunthewhich said: Zegna'nın tavsiye ettiği sitede yavru almak için sıraya girmekle ilgili şeyler var, kafama takıldı.. Acaba her daim yavru alabiliyor muyuz yoksa böyle uzun kuyruklarla karşılaşabiliyor muyuz ? Siz beklemediniz anladığım kadarıyla. 1 ay sonra doğurcak bir köpek daha var vonjuliette sanırım. Şimdiden rezervasyon yaptırabilirsin doğacak yavrular için. Baba yine Yaspo anneyi hatırlamıyorum tam şimdi. Rezervasyon yaptıran yoktu sanırım henüz. Arayıp konuşursan ilk yavru seçme hakkını filan verebilirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ne kasışmış yahu bu işler hiç aklıma gelmezdi...köpek işte derdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 sanmıyorum ya çok sıra olcağını çok ucuz değil sonuçta gider kapora bırakırsınız anne altından beğenip yavruyu ayırırlar 45 i dolunca alıverirsiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bu yarışmalar ne yarışması? en güzel köpek en ısırgan köpek tarzımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 edik:yukarda yazılmış... okumak lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Süper bişisin sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ahah bende yeni aldım Alman kurdu.2 aylık,fotodakinin aynısı koymama gerek yok:P. Yalnız bu dönemde gördüğü herşeyi ısırıyor,sevmek için elimi uzatıyorum elimide ısırıyor:) Sizin köpektede varmı böyle bir durum? Bide kulaklarını dikemedi henüz,diplerini kaldırıyor ama uçlarında bükülüyo hehe çok sevimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kulakları 4 aya kadar inip kalkacak sürekli. Efes'in ilk önce sol kulağı kalkık sağ kulağı düşüktü. Bi ara ikisi birden kalktı sonra sağ kulak kalkık kaldı diğeri düştü. Bir hafta sonra ikisi birden düştü falan filan. Merak etme yani kulaklarını ve etrafını hatta kulak arasını filan ellemeyin. Elini ısırmasına izin verme. Kafasının etrafında tut elini ısıramasın. Isırmaya çalıştığı zamanlar bi oyuncak filan ver ağzına onu ısırsın. İlerde schutzhund eğitimine sokmayı filan düşünüyorsan kesinlikle fazla bağırma korkmasın. Sert ses tonuyla Hayır olarak uyarı yap. Kesinlikle gazete ile bile olsa vurma. Onun için en büyük ceza senden ayrı kalması olacak zaten. Yanlış bir şey yaptığı zaman bi yere koy tek başına kalsın öyle. Bir sorun filan olursa pm atabilirsin. msn dodogoed [at] hotmail [nokta] com msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 tamam ekliyorum kabul et;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar