Solonor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Selam arkadaşlar. Yaklaşık 2 senedir midi klavyem var, ancak adam gibi hiçbirzaman kullanmadım. Bu aralar da piano-klavye çalmak istiyorum. Şimdi size soracağım şey şudur ki, bana bir program söyleyin ki, onu hemen kurup midi klavyeyi piano gibi çalıp, çalışabileyim. şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 reason =) reason tam br müzik programı herşey var. Ama ben sadece güzel sesli bi piano felan istiyorum diyorsan Grand2 var. [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 22:32 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Reason dönemi geçti artıkın yav. Benim tavsiyem Cubase yada Fruity Loops + Güzel VST Insturment'ler yüklemendir en güzel verimi öyle alırsın midi klavyeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ben de de creative prodikeys var ama vista 64bit için driverı yok. xp 64bit için de yoktu zaten, 1 yıldır kullanamıyorum müzik klavyesi kısmını. unofficial driver falan bulunur mu acaba, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 steinberg the grand 2 üstüne ne deseniz bos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Eheueh sana çok fena bi vst ismi vercem biara.İsmini unuttum şimdi hatırlasam yazardım.Bildiğin düssendorfer'lar konser piyanoları falan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Pianoteq öneririm. Sample yerine modelleme kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Synthogy Ivory Piyano için tek geçerim. Yeni paketleri de çıktı, tadından yenmez oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Hatırladım ismini.Bosendorfer,yalnız sanırsam rewire ile çağrılıyor bosendorfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar