Felix Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Bugun bi gazla gittiğim discimde alt çenedeki 2 adet 20'liği çektirdim.. Artık dişleri bozmaya başlıcak falan demişlerdi 3 sene once.. Şimdi fena bi ağrı var ve sigara içme dedi bugun doktor.. ben içtim 2 tane ama bişi de anlamıyorum sigaradan.. Bilgisi olan varmı nedir bunun zararı noolur içersem daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 pihtilasmaz dislerin, dis etin sacmasapan kanar + agrir + iltahap kaparsa yarrayering saraplarindan bir sise gonderir doktor sana. sabrediver, zaten bi halta benzemez o sigara simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Mikrop falan kapabilir . Enfeksiyon kapabilir . Kanını zehirleyebilir ordan . Ölebilirsin falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bir ay boyunca bas agrisi cekeceksin artisindan ikisini birden cektirdiysen travması artar geceleri yatamazsın fln ben tekini gecen ay cektirdim gelecek ayda oburunu cektirecegim.doktor tavsiyesi. hazır cektirmisken sigarayı bırakabilirsin.cektirdikten sonra ben birakmistim sonra icmedim bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ilginctirki canım da cekmiyo okadar :) valla sonucları kotu de olabilirmiş ha cok iyi oldu soylediginiz.. bisey benzemiyoda hakkaten.. bakalım yarın falan içmiyim bırakırsam guzel olur sevindim simdide bırakma ihtimalim oldugunu farkedince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Doktor ağrı kesici falan vermedi mi? Neden o kadar ağrıyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 aynı tür ağrı kesiciyi 6 saat arayla icmedikten sorna 2. cinin pek bi yararı olmaz, günde 2 den fazlada kullanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Doktor ağrı kesici kullan dediyse zaten ne kdr zamanda kullancağını falan da solmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 İkisini birden tek seferde çektirdiysen bir sabah deli gibi titreyerek ve ağzından kan fışkırarak uyanabilirsin dikkat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 benim 20lik disimi ameliyatla kemik filan kirip, cenemden cikardilar, 1-2 haftada indi sisi ama oyle cilginca agri olmadi, heralde ameliyat oldugu icin, dikis filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Benim sol yirmilik dişim damağımı hatta hayatımı yararak çıktı. Şimdi sağ yirmilik dişim çırpınıyor içerde. Birşey yiyemiyorum doğru düzgün. Hatta sigara bile içemiyorum. Bunun kısa ve acısız bir yolu yok mudur ey pati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 benimki cikmiyodu, 3u cikmisti, biri hala icerdeydi, ustune basinca sizliyodu, kemik memik kirdilar diyorum lan, tak diye kirdi adam resmen, hala kulagimda sesi, cenemde hissi duruyo, unutamiyorum, bi de yilbasiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 kanaması hemen durdumu şimdi dişin abi bu 20 yaş dişinin ruhuna aykırı 1-2 tane aspirin iç acıyı paylaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 oha bende çektirmeyi düşünüyordumda neler demişsiniz böle ya. çekilince dert kalmaz sanıyodum ben agızdan kan fışkırarak uyanma falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 diş çektirince kanar normal olarak yalnız bunlar biraz daha fazla kanıyor bi de arkada oldukları için dişçi biraz fazla zorluyor ağzını zaten çene kırma (oha), ameliyat filan diş, dişetinin içine gömülüyse uygulanıyr [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 10:16 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 benimkiler duruyor. doktor dursun dedi. hiçte rahatsız etmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ya benimkiler 2.5 3 yıldan beri sadece üst tarafı görülecek şekilde gömük halde takılıyolar, ağrı falan yapmıyo ama çektirmek mi lazımdır illa bu yamuk gömükleri? en son bi dolgu yaptırırken kalsın falan demişti dişçi ama bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 benım ikitanesinide aqu gibi kesip kırık cıkardılar, 3-4 gün kan doluyo ağzın tükürme yut falan derler zaten o olay işte. işi oluyo baya bı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 benim çürük dişi çekip, 20 yaş dişin onun yerine gelsin dedi doktor, yüzde 60larda seyrediyor dışarı çıkma oranı diğer taraftaki 20 yaş dişi de hiç ortalarda yok(edit: şimdi baktım çok az bişey çıkmış), allt taraftan zaten hiç çıkmadıklar yalnız ağrı olur diyolrardı öyle bişey yok lam benimde mi çenemi kırıp çekmek zorunda klacaklar şimdi [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 12:18 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 0 ağrı sızıyla 1 adet 20liğim var gayet mutlu huzurlu bir birlikteliimiz var kendisiyle..geçmiş olsun ardacan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Benim de bir tane var alt solda ama kılım kendisine, ne yersem orada. Dişlerimi fırçalarken de eziyet. Fırçalanmıyor adi. Keşke Oral-B diş fırçası yapsa 20likler için asdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 benim hepsi duruyo valla dursun gittigi yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ben çektirdiimde dişçim "sigaradan bişe olmaz" demişti. ala ala. içmiştim bende. zaten içemiyosun anestezi falan tam geçmden dooru dürüstte. yine de bişe olmaz demişti yani. nitekim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 2 taraftan da çektirdim, az salak değilmişim ha.. bi bok yiyemiyorum.. :) sabah uyandım bişi olmadı kanamadı falan.. sigaraya da devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 bende çektircem alt çenedeki sağlı sollu 20lik dişleri kasım 21de ameliyatım var bakalım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar