Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çekilen 20'lik dişler..

Felix

Öne çıkan mesajlar

Bugun bi gazla gittiğim discimde alt çenedeki 2 adet 20'liği çektirdim.. Artık dişleri bozmaya başlıcak falan demişlerdi 3 sene once..
Şimdi fena bi ağrı var ve sigara içme dedi bugun doktor.. ben içtim 2 tane ama bişi de anlamıyorum sigaradan..
Bilgisi olan varmı nedir bunun zararı noolur içersem daha?
Sosyal ağlarda paylaş

bir ay boyunca bas agrisi cekeceksin artisindan ikisini birden cektirdiysen travması artar geceleri yatamazsın fln ben tekini gecen ay cektirdim gelecek ayda oburunu cektirecegim.doktor tavsiyesi.

hazır cektirmisken sigarayı bırakabilirsin.cektirdikten sonra ben birakmistim sonra icmedim bir daha.
Sosyal ağlarda paylaş

ilginctirki canım da cekmiyo okadar :) valla sonucları kotu de olabilirmiş ha cok iyi oldu soylediginiz..

bisey benzemiyoda hakkaten.. bakalım yarın falan içmiyim bırakırsam guzel olur sevindim simdide bırakma ihtimalim oldugunu farkedince :)
Sosyal ağlarda paylaş

diş çektirince kanar normal olarak
yalnız bunlar biraz daha fazla kanıyor
bi de arkada oldukları için dişçi biraz fazla zorluyor ağzını
zaten çene kırma (oha), ameliyat filan diş, dişetinin içine gömülüyse uygulanıyr

[ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 10:16 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

benim çürük dişi çekip, 20 yaş dişin onun yerine gelsin dedi doktor, yüzde 60larda seyrediyor dışarı çıkma oranı
diğer taraftaki 20 yaş dişi de hiç ortalarda yok(edit: şimdi baktım çok az bişey çıkmış), allt taraftan zaten hiç çıkmadıklar
yalnız ağrı olur diyolrardı öyle bişey yok
lam benimde mi çenemi kırıp çekmek zorunda klacaklar şimdi

[ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 12:18 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...