Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reankarnasyon

fede

Öne çıkan mesajlar

şöyle bir belgesel izlemiştim, amerikalı bir kadını hipnoz seansına sokuyorlar ve seansda kadın, kendisi başka biri olduğunu geçmişte başka bir bedende yaşadığını söylüyordu, araştırmayı yöneten adam 1-2 sene boyunca bu kadına hipnoz uyguluyor ve garip bir şey yakalıyor, aslında hipnozda konuştuğu benlik kadının kendi benliği değilmiş, bu kadının vücuduna hapis olmuş bir başkasının ruhuymuş, sonunda doktor bir medyum araçılığı ile ruhu kadından çıkartıyorlardı, bu olaydan sonra kadına hiç bir şekilde önceki yaşamı hakkında bilgi alamamışlar, yani rean. belki başka ruhların insan bedeninde sıkışmış hali olabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

hipnoz tartışmalı bir yöntem. hipnoz altında telkinle birine cinayet işlediğini bile söyletebilirsiniz ve kafasında bu olayı canlandırıp onun olayı gerçek bir olay gibi kabul etmesine sebep olabilirsiniz.

hipnoz ile edinilmiş bilgilerin bir çok ülkede mahkemelerde kabul edilmiyor olmasının sebebi son derece dayanaksız olmasıdır..

aynı şekilde hipnoz etkisi ile uzaylılar tarafından kaçırıldığını da söyleyenler vardır.

makul şeyler değil tabii
Sosyal ağlarda paylaş

Hipnozu doğa üstü gibi bişey olduğu düşünülmesin sakın. Gayet bilimsel yollarla açıklanabilen, doğal bir hadisedir. Yukarıda anlatılan hipnozla ikinci bir karakter keşfedip medyumla çıkarma durumuda kişinin psikiyatrik hastalığının psikoterapi ile çözülmesinden başka bişey değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sağda solda görüyorlar, okuyorlar. Blinç altlarında kayboluyor bu anıları. Sonra bir gece bişiler olduğunu düşünüp bi kaç şey hatırlıyorlar.
Niye böyle şeyler biliyorum
diye düşünüp. Hafızayı yoklayınca. Bununla ilgili diğer anıları hatırlıyorlar.
Daha öncedende duydukları bu kelimeyi araştırıp, kendilerini ikna ediyorlar :P
(nasıl senaryom?)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
fede said:
şimdi bu barış mançoyum diyen çocuktan sonra düşündüm biraz. aslında önceden de düşünmüştüm bu konuyu. dini açıdan düşününce böyle bişey yok. din bunu açıklayamıyor da. ama bi yerde okuduğuma göre ( hatırlayamadım şimdi) gen aktarımıyla ilgili şeyler diyordu. yani insanların yaşadıklarını genlerine kaydediliyor, sonra hipnoz sırasında filan bunları anlatan insanlar filan oluyor. merak ettim siz ne düşünoyusuz diye.

bi de çocuk süper ya.

tvde izlediğiniz herşeye inanmayın bu 1
2. si Allah koskoca evreni kusursuz bi şekilde yaratıyo.. insan vücudunu kusursuz bi şekilde yaratıyo ve o vücuda ruh veriyo..yarattığı bi çocuk vücuduna verecek ruh bulamayıp barış mançonunkinimi veriyo ?

:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...