Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinir krizi geçirince ne olur

zydar

Öne çıkan mesajlar

said:
Spastik_Serce 18 Ekim 2007, Perşembe - 15:02 tarihinde demis ki:
alkolle yatıştırmayı dene kendini. zamanla sinirlenmemeye alış. alkolede alışma bu arada.

ya alkolün etkisi ters teperde saçmalayıp kendine bişeyler yaparsa?Saçmasapan tavsiyeler vermeyelim
Sosyal ağlarda paylaş

siz ne diyonuz baboliler dele metal ayakkabı cekiceği,beyzbol sopası ve yumruklarıyla eve gelen kardeşinin arkadaşlarını bilimum yontemlerle kaçırmaya calışıyo.MİSAL GEÇEN KOLUMA VURDU BEYZBOL SOPASIYLA!CXVGXK

bu arada kolay kolay sinirlenmem bende ama sinirlenince gozüm donüyo.sağ elimi kaldırıyorum vurucak yer arıyorum kendimi kasıyorum.o kasma sırasında damarlarımdan birini patlatabilir ve kalıcı hasarlar verebilirim ve o andaki sinir size aşırı üstünlük ve güç kazandııro o sırada biiryle kavga etseniz veya birine vursaınz ciddi hasarlar yaratabilirsiinz.yani sinirlenmemeye calışmak en iyisi.

tavsiyem sinirlenince evde iseniz yatağa calışın sürekli.sürekli yatağa vurun.bir süre zaten yorulucaksınız.veya masturbasyon alternetif olabilir denemedim gerçi.dambıl varsa evde onlada çalışabilirsiniz.yani o anda kendinizi yormaya bakın.

kib
Sosyal ağlarda paylaş

Herhalde herkes baba kardeş gibi yakınlarına sinirlenip kriz geçiriyor. Babam veya annem bana ne derse desin o kadar sinirlenemem herhalde mutlaka bir haklılık payı vardır. ((hayırlı evlat)) En sinirlendiğim anlarda anne-babama hakaret edildiği anlardır. Öyle durumlarda bir adamı öldürebilirim herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...