Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Arkadaşlar geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim bikaç soruya cevap vereyim; ben arabaya 50 cm mesafedeb gitmiyordum sağ şeritten 40-50 ile geliyordum araba da orta şeritte daha sıkışık trafikte benden daha yavaş gidiyordu ben de işte yavaşca yanından geçerken bi anda önüme kırdı yani hatası ayna kullanmamak. ben motora binmeyin diyosam yaşadığım olaydan dolayı diyorum psikolojim gerçekten bozuldu trafikte arabada giderken sürekli sol şerittekiler önümüze kırcak gibi geliyor rahat edemiyorum arabada bile kimsenin bunları yaşamasını istemem o yüzden motora binmeyin dememi eleştirmeyin bu benim şahsi görüşüm isteyen biner istemeyen binmez. kask ve koruma olayına gelirsek 2 dk gidiş 2 dk dönüş bi mesafeye gidiyorduk hava da çok güzeldi hadi bu sefer takmayalım dedik ve belki de hayatımızda kasksız çıktığımız ilk gün başımıza bu geldi demek mesafenin kısası uzunu olmazmış... neyse sonuç olarak kötü bi olay yaşadım ve sizlerin de yaşamaması için bu başlığı açtım kaza yapmamış motor kullanıcılarının tepki göstermesi normal inşallah başlarına birşey gelmez sonuçta benim de dikkatsizliğim ve tedbirsizliğim ama daha çok diğer sürücünün dikkatsizliğinden kaynaklanan bir olay.En azından çok dikkatli olun kendiniz için olmasa bile yakınlarınız için ben şu bikaç gün çok acı çektim arkadaşımın kardeşimden öte bi arkadaşımdı sürekli hastanedeydim ailesiyle yüzyüze insanlar saolsunlar çok iyi davrandılar ama içten içe beni suçladıklarını anlamak çok da zor değil bu da çok koyuyo insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 oncelikle gecmis olsun. hem kaza icin, hem de kullanan oldugun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Büyük gecmis olsun sana da arkadasına da. Araba sürücülerinin yollari sadece dört tekerlekliler icin sanmasının yanında motor sürücülerinin , motorun girebiliecegi her alanı şerit olarak kullanabilme özgürlüklerinin olmadigini bilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Erzurum'da 8 ay kış olduğu için motora pek rastlayamıyoruz zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 evet arabalar motosikletlerin üstüne kırıyolar. bilerek sıkıştırıyolar.. çok gördüm gerçekten. türkiyede herşey zor abi. yaşamakta öyle. adam çarpıyo arkasına bakmadan basıp gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 buyuk gecmis olsun. ozellikle dolmuslar ve taksiler bile bile onune kiriyor motorlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 abicim kimse bile bile motorun onune kirmaz, bu herkesin basina gelen birsey. dolmus, taksiciler ve bilimum krolarimiz herkesin onune kiriyorlar. yani trafik kulturumuzde, ozellikle de trafik sikistigi zaman magandaca ve zorbaca yol almak var. bunun da ustune, motor almanin ardinda "trafikte de basarim gaza aralardan kacarim" dusuncesi oldugu ve motorcular genelde serit ihlalini (bakiniz uc seritli yolda dorduncu olmak) cok sik yaptiklari icin daha buyuk tehlike altindalar. yoksa trafik magandasi cok ulkemizde. bir de motorcularin kurallari hice saymasi eklenince risk katlaniyor. [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 12:10 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 bak o 2dk lık olayını bende yaşamıştım =) (otomobilde) arkadaşla arabaya bindik, normalde emniyet kemerimi otomobile biner binmez takarım. Lakin o anda cebimden bir şey cıkarmam gerekiyordu ve emniyet kemerimi cebimdeki şeyi cıkardıktan sonra takıcaktım. neyse araba 10-15 metre hareket etti ve tam ilk virajı dönücektik ki başka bir araba geliyormuş ve badozlama diğer arabanın sağ kapıya giydiriverdik. ve benim kafa ön cama carptı (2-3 gün başka ağrısı çektim). araba hareket ettikten ve çapışma anı aralığı nerden baksanız 30 saniye içinde oluştu. işte o an dedim! bu olayın kısa yada uzun mesafesi yokmuş! Olayın diğer bir yönü ise; Allahtan çok şanslıydık ki hızımı düşüktü. Belki daha hızlı olsaydık kafam ortandan iki ayrılıcaktı. hızımız 15-20 km olmasına rağmen karşımızdaki arabayı kaldırıma çıkardık. Ve yine şanslıydık ki o an kaldırımda kimseler yoktu. Tırs tırs 3,5 yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Motorla benzeri bana da oldu. İnsanlar nedense solladıktan sonra sağa dönmeyi seviyorlar motorları. Ve genelde ABS gibi sistemler henüz yaygın olmadığından motorlarda ani frenle kilitlenen ön tekerlek direk sağa düşürüyor sizi. Benimkinde 12-15km gibi bir hızdaydım allahtan, ışıktan yeni kalkmış benzinci önünden geçiyordum ki amcamın benzinciye giresi gelmiş. Bir de siz siz olun unutmayın motordaki kişi de 1 CAN arabadaki kişi de 1 CAN. Yani motorlara hor davranıp birini yaralarsanız ve allah korusun öldürürseniz cezası arabalı birini öldürmek ile aynı hatta daha fazla bile olabilir. Motor gördünüz mü normalin 2 katı saygılı ve dikkatli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 bende yaptım kaza ki 30 - 40 arası gidiyorum yol ıslak vespalardan böyle kavşakta yeşil yanarken hani gece gece kimse gelmez diye arabanın biri kırmızıda pat diye çıktı önüme bende hafif ren yapınca yolda ıslakdı birden kaydı motor allahtan ufak sıyrıkla atlattım. kıçımın üstüne düştüydüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 olucaksa olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Motordaki herif %95 falan oranla kendi CAN'ını hiçe sayıyorsa ben çarptım diye neden ekstra ceza alayım ki? Zaten motorluya kolay kolay düz yolda giderken çarpılmaz. Ya dururken yanından hızlı geçiyordur, ya emniyet şeridindedir fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 dayılar motorsiklt her türlü sakat.abi güvencenyok bi kere kask nedir ki?araba vursun arkadan kaskı maskı gorürüz o zaman.araba hiç olmassa bişey vursa bile direk sana etki yapmıyo.geçmiş olsun tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 arabanin icinde de sikisip parcalanip belki de yanarak olebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 kurban kesin kurşun döktürün bişeyler yapın.. verilcek sadakanış varmış dememkki büyük geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 dele uza fsasfad.arkadan vurunca araba hiç olmassa direk etki etmyio sana hiçbişey.aa al geçen serdar kuryeye cıktı otoparktan cıkarken adamda kask vardı ama 201341 metre havalandı adam.allahtan bişey olmadı adama.sakat abi motor binmeyin bindirmeyin.haa binicekseniz gidin düz yolda motor sahaları falan varsa oralarda binin.trafikte aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 abi kask deyip geçmeyin, geçen bi kazada adamın kafası araba ile yer arasında sıkışmış, kask sayesinde kurtulmuştu. yani koca arabanın ağırlığını taşıyabilecek kadar sağlam oluyor o kasklar. tabi kalitesizi de vardır elbet. o yüzden iyisini almak gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ee bi takim hiyarlar yuzunden motora bok atmiycaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 kask dediğiniz şey 300 le giden motorun kamyona çarpmasında, sürücünün kafası ve vücudu püre olmasına rağmen kamyonun kasasına sürücüsüz olarak saplanmış şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 kamyonun oldugu yolda 300 le giden motor soforu dumduz olmayı haketmiştir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 kamyon olmasa da hakeder gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 300 basan da insan, hayabusa sahibi bir insan hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 insan gibi yaşasın o zaman kardeşim 300 le nereye gidiyosun. fazla adrenalin öldürür :) çok komik bir motor kazası vardı bulamadım simdi. yunanistan mıydı neydi, cok sık motor kazası olan bir ülkeymiş ama neresi oldugunu tam hatırlayamadım. motorlu bi adama arac carpıyodu, adam motorla birlikte tepe taklak uctuktan hemen sonra ayaga kalkıp kendi kendine sövmeye baslıyodu ama burnu kanamıyodu adamın, süperdi ya bilen varsa bi linklesin bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Türkiye'de Ghost Rider bile motor sürse kaza geçirir. Büyük geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 evet, mütiş paparazilik içgüdülerimle okan ve can(bizsiziarariz) kardeşleriminde hastane fotoğraflarını ele geçirdim. daha öncekiler içinhttp://forum.paticik.com/konu.php?id=189930 can hayvanı 2 gün yürüyüp gezdikten sonra ayağının kırık olduğunu farketti bugün alçıya aldırdı. ikisinede acil şifalar [spo] [/spo] [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 21:38 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar