NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Steamde daha pahali diyorlar. Bir de 7 gun beklemek gerekiyor. Mumkun mertebe steamden alirim oyunlari (cd-cdkey kaybetme derdi olmuyor) ama bu sefer istisna yapabilirim. Bu arada oyun nasil ayrintili incelem cok makbule gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Sylian said: Soul Calibur 4 hariç hiç dövüş oyunu oynamadım. Biraz SF4'den bahsedin belki steam'den alabilirim: -Online nasıl oynanıyor? Türkiye'ye göre çok fazla lag oluyor mu? -Deli gibi refleks istiyor mu? Yoksa oynayarak biraz taktik geliştirmek mümkün mü? Xbox 360'da 1mbit bağlantımda sorunlu çalışıyordu, oynayacak adam bulmak zor oluyordu ama gene de oynadım baya. Tabi Xbox'ın milyon tane üyesi var PC'de zor o sayı. Biraz taktikle biraz kazanırsın anca. Önüme gelene çakiim diyosan baya refleks istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 İsteyen arkadaşlar buradan indirebilirler: (PC) Street Fighter IV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Banhammer gelcek bence onu kaldır :P Bu arada benchmark demosunu indirdim çok canım çekti ya, almayı düşündüm valla. Bi demosunu oyniim varsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 eski bi sfci olarak oyunu oynadim, begendim. seride vs snk gibi oyunlar ve bazi konsol oyunlarini oynamadim, ona gore okuyunuz: - focus attack cok guzel olmus. sf3teki parry'nin yerini tutar mi bilemiyorum, ama 3 farkli kademe olayi, armor ve armor break olayi eglenceli olucak gibi. - super ve ultra attack icin farkli barlar kullanilmasi, bunlarin farkli sekillerde dolmasi yine oyuna cesit katmis, cok guzel olmus. - cok dandik eski makinamda bile herseyi kapatinca gayet hizli oynaniyo, pek guzel. backgroundlar falan yok gerci ama olsun napalim. - karakterlerin hepsini tam goremedim ama pek oyle hastasi oluncak kimse yok gibi. yeniler cok siradan ve stereotype karakterler. - konsoldan basarili uyarlanmis. cok hizli calisiyo ve gamepad > keyboard gecisi guzel yapilmis. - oyunun tarzina karar verselermis iyi olucakmis. demoda farkli tur bisiler yapmislar, arcade aralarindaki sahneler ucuz anime gibi olmus, oyunun kendisi sf ex serisini andiriyo. biraz karisik olmus bunlar sanki. bi tarza karar verip herseyi oyle yapsalarmis keske. - karakter animasyonlarini cok hantal buldum ben. sanki adamlar balonmus gibi hareket ediyolar. nerde tekken estetigi, nerde sf? - bu saydigim butun kotu notlara ragmen oyun cok cok basarili, alinir, oynanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bloodless said: İsteyen arkadaşlar buradan indirebilirler: (PC) Street Fighter IV Çok iyi paylaşım, +rep (tu) Eski SFciler artık Mortal Kombat oynuyor diye duydum ben. Şaka şaka, asla itiraf etmezler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 round aralarındaki animeler ne ya öyle, çok iğrenç olmuş :( oyun güzel ama LAN desteği var mı bunun, bi kol alıp aynı pcden oynamak lazım veya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Round aralarındaki animeler ? WUT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 başta 1 tane mi oluyo yoksa fazla oynamadım dikkat etmedim. çunlininki iğrenç ötesi bu arada :(, ki 2. favori karakterimdir sf2 turbodan beri, ilki god mode ken tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 başta bi tane, rivalden önce oyun içi görüntüsüyle bir tane, sethi öldürdükten sonra bi tane daha. bide rival videolarından dhalsiminkini izleyin. bomba bişey. edik: netten oynayan varsa oyun nasıl? hızlı ve akıcımı yoksa takılıyor mu hep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 oyunun grafiklerinin 3d olmasi oyunu 3d yapmis olmuyo, bunu neden anlayamiyolar bi turlu, bilemiyorum. oyun gameplayden hic bisey kaybetmeden 2d de yapilabilirdi, sirf gorsellik icin 3d yapip, oyunu 2d yapmak nasil bi mantiktir anlayamiyorum bi turlu. "hala guzelsin bebegim, oynarim seni ben" diyorum, ama yuregimin orta yerinde tekken, soulcalibur gibi oyunlar kolkola girmis biyik altindan gulumsuyolar "bu mu lan 3d?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 3d gameplay 2d gameplayden daha iyi değil ki. Grafikleri 3d yapmış olmak gameplay'i 2d yapmak zorunda olduğumuz anlamınada gelmiyo, iyikide 3. boyut yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 standart street fighter mis yav bende mugen tarzi birsey bekliyodum onyilik veya daha fazla ayni street fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bu özel vuruşların listesi falan var mı hiç ya, nasıl yapcaz adam pata küte dövüyor beni bişi yapamıyorum seth midir nedir auha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 al hacı, http://www.eventhubs.com/guides/2008/jul/08/street-fighter-4-strategy-guide-hints-and-tips/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 süpersin :D /kiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 arcane said: Eski SFciler artık Mortal Kombat oynuyor diye duydum ben. Şaka şaka, asla itiraf etmezler ;) Bunu 1993 yılında söylemiş olsan doğruydu evet, MK2 oynuyoduk o ara deli gibi. 3d mk bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Abi oyun çok zevkli de, 3-4 günlük bi zevk sanırım. Neyse, biri bana neden easiest'ta arcade mode'da C. Viper ile Seth'in 2. phase'inde sürekli perfect yediimi söyleyebilir mi? Çıldırttı resmen. FPS'yi düşürüp oyunu oynamayı zorlaştırmasa kaydedecem ibret-i alem olsun diye. Edit: 27. denememde rastgele öldürdüm artık başka oyunlara geçebilriim sdkjflh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Sokucam ama şu Abel midir nedir geçemiyorum kimi aldıysam ... Hardest'ta oynuyorum gerçi de asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Kojiroh said: Abi oyun çok zevkli de, 3-4 günlük bi zevk sanırım. Neyse, biri bana neden easiest'ta arcade mode'da C. Viper ile Seth'in 2. phase'inde sürekli perfect yediimi söyleyebilir mi? Çıldırttı resmen. FPS'yi düşürüp oyunu oynamayı zorlaştırmasa kaydedecem ibret-i alem olsun diye. Edit: 27. denememde rastgele öldürdüm artık başka oyunlara geçebilriim sdkjflh Online oynamak gerek yoksa bayıyor. Birde round sayısını 1'e indir. Daha rahat öldürürsün o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Online oynama işi benim için yalan bi süreliğine, belki ilerde :P Round sayısını da 1'e indirdim hızlı hızlı bitsin diye, sağol. Online seçeneği olmadığı için biraz unlock işine girişeyim dedim de, Sakura'nın neyi var neyi yoksa açmaya uğraşıyorum. Triallar bitmek üzere, az kaldı. Ama trial hard #1'de takıldım. Eğilirken LK, LP, MP yapamıyorum, MP'yi tutturamıyorum bi türlü. Ryu çok basitti mesela, çünkü adamın hızı falan belli. Ama Sakura öyle değil ya, hızı çok değişken, tutturamıyosun ayarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Of of oynamayı unutmuşum iyice ya Sagat anamı ağlattı delireceğim haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sakura bayağa yalan ya benden söylemesi,oyundaki en güçsüz karekterlerden birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 banada sagatmi onun mavisimi ne geliyo bi turlu yenemiyom. tek yapitigi 2 hamle sadece 2 hamleyle yeniyo beni. once kayboluyo sonra cikarcikmaz yumrugumu tutup yokari firlatiyo yukarda kalaliyo sonra darbeli matkap yapiyo sadece bu sekilde yeniyo... bu arada ken haric hic bi chari hatirlamiyom ozelharaketler olarak bu arada zangif varmisda ozel hareketi acayip zor gozuukuyo sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar