Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Street Fighter 4 Weeeehhhh

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

Sylian said:

Soul Calibur 4 hariç hiç dövüş oyunu oynamadım. Biraz SF4'den bahsedin belki steam'den alabilirim:

-Online nasıl oynanıyor? Türkiye'ye göre çok fazla lag oluyor mu?
-Deli gibi refleks istiyor mu? Yoksa oynayarak biraz taktik geliştirmek mümkün mü?

Xbox 360'da 1mbit bağlantımda sorunlu çalışıyordu, oynayacak adam bulmak zor oluyordu ama gene de oynadım baya. Tabi Xbox'ın milyon tane üyesi var PC'de zor o sayı.

Biraz taktikle biraz kazanırsın anca. Önüme gelene çakiim diyosan baya refleks istiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

eski bi sfci olarak oyunu oynadim, begendim.

seride vs snk gibi oyunlar ve bazi konsol oyunlarini oynamadim, ona gore okuyunuz:

- focus attack cok guzel olmus. sf3teki parry'nin yerini tutar mi bilemiyorum, ama 3 farkli kademe olayi, armor ve armor break olayi eglenceli olucak gibi.
- super ve ultra attack icin farkli barlar kullanilmasi, bunlarin farkli sekillerde dolmasi yine oyuna cesit katmis, cok guzel olmus.
- cok dandik eski makinamda bile herseyi kapatinca gayet hizli oynaniyo, pek guzel. backgroundlar falan yok gerci ama olsun napalim.
- karakterlerin hepsini tam goremedim ama pek oyle hastasi oluncak kimse yok gibi. yeniler cok siradan ve stereotype karakterler.
- konsoldan basarili uyarlanmis. cok hizli calisiyo ve gamepad > keyboard gecisi guzel yapilmis.
- oyunun tarzina karar verselermis iyi olucakmis. demoda farkli tur bisiler yapmislar, arcade aralarindaki sahneler ucuz anime gibi olmus, oyunun kendisi sf ex serisini andiriyo. biraz karisik olmus bunlar sanki. bi tarza karar verip herseyi oyle yapsalarmis keske.
- karakter animasyonlarini cok hantal buldum ben. sanki adamlar balonmus gibi hareket ediyolar. nerde tekken estetigi, nerde sf?
- bu saydigim butun kotu notlara ragmen oyun cok cok basarili, alinir, oynanir.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun grafiklerinin 3d olmasi oyunu 3d yapmis olmuyo, bunu neden anlayamiyolar bi turlu, bilemiyorum. oyun gameplayden hic bisey kaybetmeden 2d de yapilabilirdi, sirf gorsellik icin 3d yapip, oyunu 2d yapmak nasil bi mantiktir anlayamiyorum bi turlu.

"hala guzelsin bebegim, oynarim seni ben" diyorum, ama yuregimin orta yerinde tekken, soulcalibur gibi oyunlar kolkola girmis biyik altindan gulumsuyolar "bu mu lan 3d?" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi oyun çok zevkli de, 3-4 günlük bi zevk sanırım.
Neyse, biri bana neden easiest'ta arcade mode'da C. Viper ile Seth'in 2. phase'inde sürekli perfect yediimi söyleyebilir mi? Çıldırttı resmen. FPS'yi düşürüp oyunu oynamayı zorlaştırmasa kaydedecem ibret-i alem olsun diye.

Edit: 27. denememde rastgele öldürdüm artık başka oyunlara geçebilriim sdkjflh
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Abi oyun çok zevkli de, 3-4 günlük bi zevk sanırım.
Neyse, biri bana neden easiest'ta arcade mode'da C. Viper ile Seth'in 2. phase'inde sürekli perfect yediimi söyleyebilir mi? Çıldırttı resmen. FPS'yi düşürüp oyunu oynamayı zorlaştırmasa kaydedecem ibret-i alem olsun diye.

Edit: 27. denememde rastgele öldürdüm artık başka oyunlara geçebilriim sdkjflh

Online oynamak gerek yoksa bayıyor. Birde round sayısını 1'e indir. Daha rahat öldürürsün o zmn.
Sosyal ağlarda paylaş

Online oynama işi benim için yalan bi süreliğine, belki ilerde :P
Round sayısını da 1'e indirdim hızlı hızlı bitsin diye, sağol.

Online seçeneği olmadığı için biraz unlock işine girişeyim dedim de, Sakura'nın neyi var neyi yoksa açmaya uğraşıyorum. Triallar bitmek üzere, az kaldı.
Ama trial hard #1'de takıldım. Eğilirken LK, LP, MP yapamıyorum, MP'yi tutturamıyorum bi türlü. Ryu çok basitti mesela, çünkü adamın hızı falan belli. Ama Sakura öyle değil ya, hızı çok değişken, tutturamıyosun ayarı.
Sosyal ağlarda paylaş

banada sagatmi onun mavisimi ne geliyo bi turlu yenemiyom. tek yapitigi 2 hamle sadece 2 hamleyle yeniyo beni.
once kayboluyo sonra cikarcikmaz yumrugumu tutup yokari firlatiyo yukarda kalaliyo sonra darbeli matkap yapiyo sadece bu sekilde yeniyo...
bu arada ken haric hic bi chari hatirlamiyom ozelharaketler olarak
bu arada zangif varmisda ozel hareketi acayip zor gozuukuyo sitede
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...