arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Street Fighter 4'ün konusu var. Tekken de konsol oyunu. Yani yeni konu açmaya gerek yok. Ha bir de şu var ben de okumadan birleştirdim halbuki tam konsol bölümünün konusuymuş, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 oha birden ilk defa topicim silindi die çok heycanlandıydım ama olmadı, neyse başka sefere.. böle daha ii burdan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 7 aralık'ta Ankara'dayım. Keswin gidip oynuycam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Akuma vs. Gouken http://www.gametrailers.com/player/43037.html 10 numara oyun yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ben oynadim bunu, guzel olmus guzel. zangiefle cok adam dovdum ama caponlar hirslandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ankara fantasyland hangisi. sakarya'dakimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Sadece Ankaradamı var bu arcade makinelerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 fatasyland nerdekiydi sakaryadakimi yoksa atakuledekimi? bide maltepeköprüsünün o tarafta vardı plaza diye bi yer o noldu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 sakarya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bu oyunu ps2 kaldırmaz mı şimdi... illa ps3 mü lazım... uluç ps3 al pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 pcye nezaman cikiyomus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 SenariouS said: bu oyunu ps2 kaldırmaz mı şimdi... illa ps3 mü lazım... uluç ps3 al pls... grafikler cok iyi degil aslinda, ole ahim sahim bi effect te yok. biraz downgrade edilip ps2 ye cikartabilirler ki bir suru oyun cikiyo ole zaten sf4 te cikabilir. oyun akici bu arada kamera hareketi yuzunden biraz kayip oluyor algilamada ama zamanla insan alisinca oyuna oda oyuncular tarafindan asilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 PC ye ne zaman çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Redo said: PC ye ne zaman çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 amazon said: This item will be released on June 30, 2009. http://www.amazon.com/Street-Fighter-IV-Pc/dp/B001CH2HBK/ref=pd_bbs_sr_7?ie=UTF8&s=videogames&qid=1236182481&sr=8-7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Redo said: PC ye ne zaman çıkıyor? ign de 2 temmuz diyor. http://pc.ign.com/objects/142/14256447.html edik: arama motorundan bir önceki sayfayı gördüm moriqin mesajını göremedim fail oldum. o civarlarda çıkacak işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Bir süre önce PS3 ve X360 platformlarında boy gösteren Street Fighter IV'ün PC versiyonunun sistem gereksinimleri açıklandı. Capcom'un daha önce PC'ye çıkarttığı Devil May Cry 4'ün optimizesi oldukça iyiydi. Street Fighter IV'ün istediği düşük sistem gereksinimi ve Capcom'un PC'ye optimize olarak iyi uyarladığı Devil May Cry 4 örneği göz önüne alınırsa, yapım PC'lerde iyi bir performans gösterecek şekilde duruyor. Games for Windows Live servisini kullanacak oyun, Temmuz başında PC için raflardaki yerini alacak. Sistem gereksinimleri ise şu şekilde: Minimum sistem gereksinimi: Intel Pentium 4 2.0GHz işlemci 1 GB RAM 10 GB boş disk alanı 256 MB GeForce 6600 veya ATI X1600 Ekran kartı Tavsiye edilen sistem gereksinimi: Intel Core2Duo 2.0GHz işlemci 2 GB RAM 10 GB boş disk alanı GeForce 8600 veya ATI X1900 Ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Meraklısına SFIV PC Benchmark http://file.4gamer.net/demo/StreetFighterIV_Benchmark.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 çıkmış pcye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Sonunda, eve kapanma günlerim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 hep pc'de sf görmek istemiştim emülatörlü filan olmayan, hayırlı olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Soul Calibur 4 hariç hiç dövüş oyunu oynamadım. Biraz SF4'den bahsedin belki steam'den alabilirim: -Online nasıl oynanıyor? Türkiye'ye göre çok fazla lag oluyor mu? -Deli gibi refleks istiyor mu? Yoksa oynayarak biraz taktik geliştirmek mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 -ps3te online olarak iyi bağlantın varsa normal bi şekilde oynuyordun. pcde de öyle olur kanımca. gerçi bu birazda serverlara ve telekoma bağlı bişey. -oyunda deli gibi refleks isteyen hareketler var. ama kısa bi süre sonra alışıyorsun yapmak çok rahat oluyor. oyunun geneli güzel, almanı tavsiye ederim. ben steamden aldım şimdi çıkmasını bekliyorum. oyunun bugün çıktı ama steamde release date 7 temmuz ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar