Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 daigo zaten o unutulmayan parry ile yapılabileceği yaptı, hayatta bir kere olur öyle şeyler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 chunli yi parry leyen elemanmı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 haa chunlininn super'ıni parryleyip sonra lightkick'ini air parryleyip comboay gecen adam daigo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 parry ne? videoları koyunda izleyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 evo moment 37 diye arat youtube da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 hakikaten insanın kendi gözüyle görmesi gereken birşeymiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ne zaman su videoyu izledim tuylerim diken diken oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 o sondaki light kicki nasil parryliosun breh arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa bu parry için adamın saldırısıyla aynı anda "ileri + onun bastığı tuşa" basmamız mı gerekiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 saldirinin geldigi yonun tersine ittirmen gerekiyordu joystick'i. de arkadas superin her hareketini saniye refleksiyle nasil zamanlayip basiyorsun. kil kadar canin kalmis, nasil hic kacirmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Her türlü epic gerçi orası sorgulanmayacak birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 heycan meycan var 200000000000 kisi izliyor seni orda bagriyor cagriyorlar falan. Cok acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 dude ben hep castin'i düşünürüm maç ertesi nasıldı. RL charını siler insan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ankara'da da vardı bi ara trfightersdan sözleşiyolardı.Adamlar gelirken 2.5 lt kola 2 paket sigara ile geliyolardı sdfsdf arkadaşla gitmiştim bi kere bildiğin dayının biri harcadıydı arkadaşı.Dışarda görsen deseler ki bu adam kof oynuyor bi tarafınla gülersin söyleyene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Sam said: dude ben hep castin'i düşünürüm maç ertesi nasıldı. RL charını siler insan ya. mac ertesini birak adam parrylemeye baslayip combolari sayinca herif birakti zaten daha olmeden hehe facepalm oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 NBA greatest moments,videoları gibi haha süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 oha su sondaki video film sahnesi gibi, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 oha cidden knox dediğini gibin birşey bu her zaman olmaz oha oldum cidden saydı duydum elemana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 youtube acilmiyor ama GOO JUSTIIN GOOOO koydunuz diye tahmin ediyorum, dogru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 gogo castin evet o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Beyt said: Güzel baya sizde görün istedim. http://www.youtube.com/watch?v=2dvVD68Ge3I&feature=player_embedded# ben de akuma oynadığım için momochi idolüm falan ^^ daigo klasik sıkıcı garanti oyun stiliyle oynamış ama adamım momochi ezmiş geçmiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 sf4 bu mu ? oha çok dandikmiş bütün kapışma hodouken poke a karşı çapraz çifte fireball yiyen ryu nun aynı comboyu 5 kere yemesiyle geçti bi de şu oyuna en iyi competitive fighter diyorlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar