Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 armagan önerin süper geldi saolasın :) Ben de custodem gibi ypaıyodum ama her zaman tutturamıyodum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Abi sana bir öneri daha o zaman bu olay konusunda, korunamıyor karşıdaki şunu yapınca: eğilip heavy kick attında yere düşürüyorsun karşıdakini,düştükten 1 saniye sonra ellerin alıştıysa ve hızlıysan tam kalkarken adamı sen comboyu yapmış oluyorsun çat diye tutuyo akuma gg. Birşey daha ps3te varken pcde oynanmaz di mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Elim baya alıştı Akuma'nın süper ve ultrasına. Çok çok rahat yapıyorum artık. Ama anlamadığım bi şey var, hard trial'ların birinde adam şunu yap demiş: - (crouch) med kick - gohadoken - ex focus cancel - heavy punch - goshoryuken Burda cancel'dan hp'ye nasıl geçiyoruz? Beceremedim bunu. Ya adam çok uzakta kalıyo ya da ileri-ileri yapıp adamın dibine girersem hp yaptığımda adamı tutturamıyorum. Bu arada of makine çatır çatır kitleniyo ya, içim bayıldı. Açıp işlemci fanını falan komple silecem ama bu saatte üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ben trial modunu direk anlamadım, napıyoruz ne ediyoruz. o daha fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Trial modu kombo öğretiyo direk. Her trial birer title veriyo, bi karakterin tüm triallarını tamamlayınca da icon falan alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Anladım da, napıcaz yani. Anlattıklarını sırayla mı yapıcaz, hiç durmadan falan mı yani, yoksa tek tek mi uygulayacağız. Anlayamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Başta tek tek yapıyorsun normal command listteki combolar hareketler bitince. mesela 3. trialda 2 olayı sırayla hemen yapmalar başlıyo sonra 3-4-5 gidiyor öyle çok gereği yok yapmanın ama sevdiğin bir karakter varsa onla yap öğreniyorsun bayağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yokmu arkadaş netten atacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oyaniniyomu netten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 orjinal varsa oynanır. kopyayı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 pc den bahsediyoruz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Trial'de Heavy Kick + EX Focus Attack'ı nasıl yapıyoruz Ryu ile Ex Focus Cancel dese yapıcamda bunda napacağımı anlamadım pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 cancel , tech ve focus attack ne işe yarıyor tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tech: Yere düşer düşmez focus attack tuşlarına basıyosun hızlıca, böylece vakit kaybetmeden anında kalkıyosun yerden Cancel: O an yaptığın bi hareketi focus attack tuşlarına basarak engelliyosun, böylece combo yapabilmek için frame kazanıyosun Focus: Bi süre basılı tutarak şarjlayabildiğin, block kıran ve düşmanı kısa bi süre devre dışı yapıp kombo yapmayı kolaylaştıran bi hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 tech', yere dustuğun ana ağaşı basarak dayapailirsin, daha kolay olcuaktır ayrıca rakip senın throwladığı an sende throw'a basarsan birbirinizi itersiniz onada tech denir, ama u ozelthrowlarda işe yaramaz (zangief'ın 360leri falan gibilerde yanı, sadece light punch+light kick throwlarda işe yarar) focusun asıl guzelliği, gelen darbeyi absorbe edip, iyi zamanlamayla anıda karşı ataüa gecmesidir. yine darbeden hasar alırsın ama hasar yavas yavas iyileşir. sahsen turtle'lamak icin bi sebep daha diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bunneh said: Trial'de Heavy Kick + EX Focus Attack'ı nasıl yapıyoruz Ryu ile Ex Focus Cancel dese yapıcamda bunda napacağımı anlamadım pek. ryunun yakından heavy kick'in iki vurusu var, bi yukarı kaldırıp asağı ındırırken bacağı bi kez daha vuruyo (sf3 akumanın heavy kicki gibi), ilk darbeden sonra cancel edip (veya etmeden)ex focus attack yapıyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Da işte o EX Focus Attack kısmı nasıl oluyor mesela EX Focus Cancel'da EX Shoryuken yaparken focus attack yapıp cancel ediliyorda onu denedim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 işte adamın dibine girip, heavy kick=>3xkick+3x punch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Pardon onu yazmamışım :P MK+MP'ye basılı tutarak yapıyodum ben, yanlış hatırlamıyosam. Y'ye bi tuş ayarlamışım ona basıyorum yapıyo sdf Bi de evet, focus attack sana çok hafif bi koruma sağlıyo. Tek vuruşu absorbe ediyo Cuce'nin de dedii gibi. Eğer adam 2. bi vuruş yaparsa senin focus iptal oluyo ama eğer vuramazsa, şarj esnasında kaybettiğin hp'yi geri kazanıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bende focus 3xkick 3xpunchlara tus atadım ole oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tamamdır sağolasın. Lol şimdide ileri heavy punch + shoryuken yerine heavy punch + super combo yapıyorum hadi hayırlısı. Bitiricem galiba bu triali asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ya of dövüş aralarında amma bekletiyo ya sinir oldum. Oyunu kapatıp açsam daha hızlı oclak nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bu arada bendeki performans sorunu regional settingslerdenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 evet sorun olmaması lazım normalde, çünkü bu oyun kadar yüksek fps aldığım oyun görmedim son bir yılda ben. daha da abansalarmış poligona filan. (:P) evet watercolor en güzeli bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar