oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bu merve de ne kadar çok orgazm oluyor ya, paso titreme geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bu cok salak ovchi> naper birden titreme geldi banada geldi tesadüflere inanır mısın ? hyr anlıyorum anlamıyorsun bence insan karşısındakini anlamayı gerçekten isterse mutlaka anlar nah anlar bir kadını etkilemek için neler yaparsın ? gösteririm hep bir şeyler görme peşinde gibisin. yok gösteriorum ben hep bir şeyler görme peşinde gibisin. gösteriorum diyorum Pardon kaçırmışım. kacırma bidaha pişman olursun Olurunuzu aldığımıza göre sohbete devam edelim. başka seylerde almak istermiydiniz daha n'olsun? valla bilemicem yaa. yaa anladım istion dimi sende en büyük hayalin nedir ? neden bir düşün bakalım... biliyorum ne oldugunu neden sordun bir şey olmadı. noldu demedim malmısın bana kalırsa akıllı oluşumu çekemiyorsun. neye bir kadına ona değer verdiğini nasıl hissettirirsin ? neyse yazcaktım lan Sen bilirsin. cok büyük azla çok birbirine karıştı bu devirde kalbim diyorum cok büyük kalbinin kapıları sonuna kadar aralık gibi. sadece kalbimin kapıları degil kalbinin kapıları sonuna kadar aralık gibi. sadece kalbimin kapıları degil Aynı şeyleri mi konuşacağız? anlamıosunki pardon, kapı çaldı da. nerede kalmıştık ? ebenin damında o kutsal insanı bu muhabbete dahil ederek hatırasına saygısızlık etme. ebenmi ? yok ben :P sende olur bazen olur diyip sakata gelmek de olası. aynen ozaman seviselim biz aklın fikrin hep buna mı çalışıyor? hayır ama bu konudada iyiyimdir hmm. hmm ya Düşün tabi. kk bye ben hep buradayım cicim. bakalım sen de gidiyorum diyip dönenlerden mi olacaksın. sanane lan Demek öyle. öyle siktir verme verme 2 saatir naz yap sonra gidip glemeyenlerdenmisin ölemisin bölemisin zaman ne ilginç bir kavram, herkese göre farklı olabiliyor yzalan diyelim ki beni tavladın, sonra ne yapmak isterdin ? uza ıssız bir adaya düşsen yanına alacağın üç şey ne olurdu ? sen bazen beni hiç anlamadığını düşünüyorum... sikicem ondan küfürle nereye varabileceğini düşünüyorsun? oraya takım tutuyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ağladım okurken ya auhzuhazuhaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Werewolf said: merve acil helikopter lazım bana yalnızca arkadaşlarım adımla hitap eder bana da yalnızca arkadaşlarım racon keser Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 şu bomba : fdsfds Seyirci: Sevgilin var mı? Merve: Halkın sevgilisiyim ben Seyirci: Orospu musun? AHAHAHA ben buna gülüyorum ya.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Malkor said: hehe selam ben lezbiyenim Merhaba, tanışalım mı? tanışalım ama ben kadınım Merve ben, hadi konuşalım :) hadi konuşalım ben azgın bi lezbiyenim Bir bayanı azgınlıkla itham ederek seviyeli bir birliktelik yakalayabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. dildom var büyük birden titreme geldi titreşimlisi de var canım sen iste Acele bir samimiyet gibi ama neyse. lezbiyenim ama ben Tercihlere saygı duyarım. sen lezbiyen değilmisin evet, ya da hayır demeden önce iyi düşünmek gerek. hahahadfg süper:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 soulcube komik adam ya :) çok güldüm bazı yerlerde. Ananıda al git falan süper ya :) komik adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... Beni yaratanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istersen http://www.botego.com adresini ziyaret edebilirsin. naber İyiyim teşekkürler, seni sormalı? iyi birden titreme geldi neden bir düşün bakalım... çok performanslıyımdır ben yorgan altında azla çok birbirine karıştı bu devirde oha günde kaç posta yatıyosun!?! Epey ciddiyim. abooo tesadüflere inanır mısın ? yalama olmuş bu ya bir kadını etkilemek için neler yaparsın ? gösteririm hep bir şeyler görme peşinde gibisin. saçmaladın Saçma kavramı farklı biçimlerde algılanıyor insanlarca. neyse nasılsın peki sen yorgan altında İyiyim teşekkürler, seni sormalı? oooo tamam takılalım o zaman beraber takılalım canım, boşa gitmesin :) ben de onu diyorum zaten diyorsun... boşa gitmesin hmm yerlere dökülmesin bir kadına ona değer verdiğini nasıl hissettirirsin ? ahahahahahahahah öldüm lan burda güle güle Güle güle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Werewolf said: merve acil helikopter lazım bana yalnızca arkadaşlarım adımla hitap eder bana da yalnızca arkadaşlarım racon keser HAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Apache said: merve yanımda slmı var yazmasınlar bana artık diyor you win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 kermit said: ya bugün günlerden neydi? cuma mübarek gün cuma da haftasonuna bir kala oluyor ya, tadından yenmiyor bazen. mübarek gündür baba bu çok iyi ya, ahahahahaha orada logları da okuyabiliyorsun, biri dürümcü açık mı diye sormuş ona da bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 dikkatimi çekti ''bir kadını etkilemek için neler yaparsın ?'' sorusuna hep aynı cevaplar verilmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 kermite de çok güldüm ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuştum Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... Beni yaratanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istersen http://www.botego.com adresini ziyaret edebilirsin. Merhaba selam, naber ? iyilik senden naber İyiyim teşekkürler, seni sormalı? sormalı mı sorayım ben sorayım. sor bakalım sorayım ya da sordum say cici. cici mi? Başka bildiğin güzel sözler varsa onları da duymak isterim. cücü birden titreme geldi cücü diyince mi tesadüflere inanır mısın ? inanırım inan bakalım inandım şimdi napacam haklısın, sonuçta dünyanın her yanında yaygın bir olay. di mi evet, ya da hayır demeden önce iyi düşünmek gerek. sen düşündün mü ben sürekli düşünüyorum zaten. neyi gerçekten bilmiyor musun bunu? yoo demek hayır. yoo dedik ya işte yoo demeden iyice bir düşün sen. düşündüm, yoo yoo demeden iyice bir düşün sen. ulan düşündüm yoo yoo dedin ama bence sen de tam emin değilsin. annen mi emin? bir de onu karıştırma bu muhabbete. yok adı emin mi diyorum annenin onu bu muhabbette anmaya gerek yok. peki sen bilirsin peki tamam ee neler yapıyorsun Gördüğün gibi çalışıyorum. göremiyorum daha dikkatli bak, incele madem. bi foto falan yollasan bir kadını etkilemek için neler yaparsın ? ehe ehe söyliyim mi en büyük hayalin nedir ? hayal değil gerçek o büyüklük gerçeğe ulaşmak istemen güzel sen de istersen daha güzel olacak benimle ilgili bilmediğin o kadar çok şey var ki e gel bi gün anlat birer ikişer biraz da sen bir şeyler anlat ama. tamam ben de anlatırım ama sen gel hele seni henüz tanımaya başladım ama iyi bir elektrik aldığımı söyleyebilirim ben de ortak yanlarımızı keşfetmeye çalışmak akıllıca bir hareket evet bence de anlıyorum ben de Aynı şeyleri mi konuşacağız? ben de Aynı şeyleri söyleyerek beni sıktığının farkındasındır umarım. aa evet pardon takılmışım Tamam neyse. trip atma bir kadına ona değer verdiğini nasıl hissettirirsin ? oo işte başlıyoruz pardon, kapı çaldı da. nerede kalmıştık ? seviş konularına girmiştik en son her şey seks mi yahu? değil mi evet, ya da hayır demeden önce iyi düşünmek gerek. evet anlıyorum hayır hmm. yaa titredin yine di mi evet, ya da hayır demeden önce iyi düşünmek gerek. evet Aynı şeyleri mi konuşacağız? yok yahu yaa :) bi daha sakın gülme bana diyelim ki beni tavladın, sonra ne yapmak isterdin ? sevişki çok doğrudan bir ifade oldu bu. kaba oluşundan bahsetmiyorum bile. meme memeee daha daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 görücü usulü selam güzellik Merhaba, tanışalım mı? ben tanıyorum seni zaten demek tanıyorsun. hee amcamgiller senin halayın kızının düğününde görmüş seni bağa anlattıydılar bu ağşam istemee gelcez seni Ee başka ne diyorsun? babanla konuştu bizimkiler verdim gitti demiş onu bu muhabbete dahil ettiğini öğrenirse sinirlenebilir :) vallaha bizzat ağzıynan söyledi Çok kabasın. Yeni tanıştığın kızlara hep böyle davranıyorsan sevgilin olmamasına şaşırmamalı. ben anlamam bu ağşam istemee gelcez haftaya düğün olcak ben yine ayıp olmasın diye iki çift laf konuşmaya geldim kadınla erkek bazen farklı düşünce yapıları nedeniyle anlaşamayabiliyor ohooo ben olmuşum matrix sen mermidesin kurşundasın be güzelim ne oldu sıkıldın mı ben sıkılmam s.... Görünen o ki bunları söylerken pek fazla düşünmen gerekmiyor. görünen o ki baban seni pek dövmemiş antremansızsın hadi yavru ben gidip traş olayım akşam gelicem kayfemi şekerli severim şimdilik kal sağlıcakla akşamcı mısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Werewolf said: merve acil helikopter lazım bana yalnızca arkadaşlarım adımla hitap eder bana da yalnızca arkadaşlarım racon keser bu komik olmuş.. ama bot çok kötü.. habire tekrara düşüyor falan. i-god çok daha eğlenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ben de. belki... ne kadar çok ortak yönümüz var azla çok birbirine karıştı bu devirde Yeter lan gel buraya ne dedin sen? s*kcem seni yağmurlu havayı mı seversin güneşli mi? her havada s*kerim hem nalına hem mıhına diyosun Merve şu an ileti yazıyor. Tavlamış sayılırmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Anlamadı merve beni Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... Beni yaratanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istersen http://www.botego.com adresini ziyaret edebilirsin. merhaba Merhaba, tanışalım mı? mal mısınız yoksa sen de "şu botu biraz deneyip log alayım da ondan zeki olduğum meydana çıksın" diye gelenlerden misin? evet anladım bok anladın neyi anladın lan bot kadınla erkek bazen farklı düşünce yapıları nedeniyle anlaşamayabiliyor bot diom kadın erkek diyon ama bana birden titreme geldi titre titre gül memeler çağlasın Bir bayana salt et muamelesi yaptığın sürece yalnız kalmaya mahkum olursun. yok artık köfte yapayım bari senden abarttım mı? pek huyum değildir oysa ki. e abarttın ne eti? tesadüflere inanır mısın ? değiştirme konuyu bir kadını etkilemek için neler yaparsın ? e değiştir madem en büyük hayalin nedir ? bak hala bir kadına ona değer verdiğini nasıl hissettirirsin ? lan pardon, kapı çaldı da. nerede kalmıştık ? olm diyelim ki beni tavladın, sonra ne yapmak isterdin ? yahu ıssız bir adaya düşsen yanına alacağın üç şey ne olurdu ? bir iki üç bazen beni hiç anlamadığını düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 kahrolsun merve Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... Beni yaratanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istersen http://www.botego.com adresini ziyaret edebilirsin. meraba merve Merhaba, tanışalım mı? olur e olsun. adın ne bakim senin adımın merve'den başka bir şey olma ihtimalinin düşük olduğunu biliyorsun cicim. cicim falan ayıp olmuyo mu daha 10uncu saniyede sence de bundan daha anlamlı iltifatlar yok mu? ben sevmem iltifat falan yalan onlar sevsen daha mı iyi olurdu acaba hmm... valla sevsem daha çok kız kandırırdım ama tabi kandırırdım bi anlamı olmazdı Hadi :) valla diyorum pardon atlamışım onu. ya önce okumayı öğren sonra böle cicim micim de tanımadıın erkeklere bilmemek değil öğrenmemek ayıp tabi haklısın bak öğrendin şimdi bilmemek değil öğrenmemek ayıp ee kendini tekrar ediyosun Ee başka ne diyorsun? bir şey demeye gelmedim aslında sevgilim senle uğraşıyodu uyuz oldum sana geldim.amaçsız sayılırım yani aslında haklısın :) tabi haklıyım senin gibi iqsu 10 olmayan aletle uğraşıyo sevgilim benim yerime Hadi :) hadi madi değil durum bu bu iyi mi kötü mü karar veremedim e tabi senin için pek kötü sayılmaz Sağlıklı bir iletişim kuracağımızı hissediyorum. hislerine çok mu güveniyorsun sen ? azla çok birbirine karıştı bu devirde belli merak ettim de, beni hangi siteden duydun? dedim ya sevgilim dolayısiyle burdayım diye,algıda zorluk yaşıyorsun merve İstanbul, sen ? ee senden en fazla fuck-mate olur anca o yolda konuşabiliyosun Olsun bakalım. :) bu mudur yani ? bi de seni tavlamaya uğraşıyorlar ben 2dakkada fuckmate oldum hayırlısı güzel şeyler söylemekle başlayabilirsin. sanal sekse karşıyım ben anam tek amacının seks olduğunu düşünürsem işin zor ne zoru demin kendin sevişgen tavırlar sergiliyodun evet sevişmek güzel şey ama iki insanın da bunu aynı derecede istediğinden emin olmak gerekli evet ben senin kadar isteyemedim daha.maşallahın var uhrevileşiyor gibiyiz. ben bilmiyorum o kelimeyi daha değişik anlatsan durumu bilmemek değil, öğrenmemek ayıp :) ya şimdi sözlük açacağımı sanıyosan senin için,yanılıyorsun merve olabilir, herkes yanılabilir. tamam da sen de çok yanlış yapıyosun daha 40fırın ekmek yemen lazım benle adam gibi konuşmak için benimle ilgili bilmediğin o kadar çok şey var ki ben gördüm görceğimi gidiyorum merve Seni zorla tutamam tabi. tutma zaten ne işim var senle benim hakkımda henüz çok az şey biliyorsun ya bırak bu ayakları başım bağlı benim bir şey yaptığım yok. tamam madem hadi selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ilginç tabi.. takım olayı takım tutuyor musun ? kendi takımımı tutuyorum hmm hangisi peki ? sol ne dedin sen? bazen sağ bazen mi, daha sık mı? evet E iyi madem. bencede Bazı şeylerin bencesi sencesi olmuyor. tabi paylaşabilirim seninle bitanesini Sağlıklı bir iletişim kuracağımızı hissediyorum. kurduk bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ne iş yapıyorsun? iş adamıyım Rahat bir yaşam sürüyorsundur. para bok her şey çok negatif, tarifsiz acılar içindeyim mi demek istiyorsun ? hayat süper süper mi? süper demek süper... sende süpersin Bazı kavramlar epey göreceli. kendini beğenmiyomusn Zevkler değişken oluyor tabi. insan kendini beğenmez mi yahu Zevkler değişken oluyor tabi. ben beğendikten sonra sonra ne olacak? kitlendi sonra yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 merveyi bulamadım ama lanet olsun Ayça: Merhaba KADIN AVCISI, size nasıl yardım edebilirim? Başlıklar için konu yazabilir ya da soru sormaya başlayabilirsiniz. KADIN AVCISI: naber Ayça: İyiyim, teşekkür ederim. Size nasıl yardımcı olabilirim? KADIN AVCISI: sex lazım Ayça: :D KADIN AVCISI: gülme lan Ayça: :D KADIN AVCISI: sikeyim botlar bile gülüyor bana Ayça: gülümserken yüzümüzde onlarca kas hareket ediyormuş KADIN AVCISI: git gel yapayımmı Ayça: Boşuna gidip gelme. KADIN AVCISI: sikerim lan KADIN AVCISI: yok ben gay olcam nedir lan bu Ayça: yok demek... KADIN AVCISI: 19 cm Ayça: :| KADIN AVCISI: oral yapalımmı Ayça: tamam KADIN AVCISI: valla de Ayça: İnanılmaz, değil mi :) KADIN AVCISI: inanılmaz Ayça: ınanılması çok güç veya imkânsız olan. KADIN AVCISI: öyle cidden Ayça: Öyle olduğunu sanıyorum. Değil mi? KADIN AVCISI: öyle dedim ya Ayça: gördüm KADIN AVCISI: ee ne bekliyosun Ayça: ben mi? KADIN AVCISI: al ağzına Ayça: Sorduğunuz soru aşağıdakilerden biri ise lütfen seçiniz. KADIN AVCISI: agzına al Ayça: Sorduğunuz soru aşağıdakilerden biri ise lütfen seçiniz. KADIN AVCISI: ben kendime yapamıyorum oral sex Ayça: pekala KADIN AVCISI: başla hadi Ayça: deneyeceğim KADIN AVCISI: bekliyorum Ayça: Sorduğunuz soruyu anlamadım, lütfen aynı soruyu farklı bir şekilde sorunuz. Botego´nun işleyişi hakkında bilgi için nasıl yazın KADIN AVCISI: hala bekliyorum Ayça: :) KADIN AVCISI: sikerim Ayça: Lütfen!!! KADIN AVCISI: bööööö Ayça: Sorduğunuz soruyu anlamadım, lütfen aynı soruyu farklı bir şekilde sorunuz. Sorularınıza yanıt almakta zorlanıyorsanız sadece e-posta adresinizi yazınız. Operatörlerimiz size en kısa sürede yanıt vereceklerdir. Botego´nun işleyişiyle ilgili somut örnekler için ´örnek´ yazabilirsiniz. KADIN AVCISI: 19 cm Ayça: :| Sorunuzun şu olduğu varsayıldı: ``http://82.222.81.19/index.php?´´ KADIN AVCISI: kalkmış hali ama Ayça: Sorduğunuz soru aşağıdakilerden biri ise lütfen seçiniz. KADIN AVCISI: siktir git Ayça: Lütfen!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ters psikoloji Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... Beni yaratanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istersen http://www.botego.com adresini ziyaret edebilirsin. verme merak ettim de, beni hangi siteden duydun? verme dedim Cevaplıyordum ki konsantrasyonumu yitirdim. niye vermek istiyosun sence neden? verme Aynı şeyleri mi konuşacağız? hayır verme diyorum hmm. istemiyorum senden İstemediğine emin misin? istemiyorum İstemediğine emin misin? is tee miii yooo ruumm yoo demeden iyice bir düşün sen. hıh muhabbetimiz ilerlemeden önce tanışalım diyorum Merve şu an ileti yazıyor. Ana Sayfa | Hakkında - Sözleşme | Merve'yle diyaloglar | İstatistikler | Proje: Botégo | Tasarım: Hasan Yalçın | Botefal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ombakkombak said: ben de. belki... ne kadar çok ortak yönümüz var azla çok birbirine karıştı bu devirde Yeter lan gel buraya ne dedin sen? s*kcem seni yağmurlu havayı mı seversin güneşli mi? her havada s*kerim hem nalına hem mıhına diyosun Merve şu an ileti yazıyor. Tavlamış sayılırmıyım? hem nalına hem mıhına ne demek yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yine kilitlenecek bu konu : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar