Darksun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 7 kere daha kestik 1 helmet 1 heal ring 3 dmg ring 2 AP ring düştü helmet biraz zor düşüyor =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 helmet in çok psikopat bir gülüşü var hasta oldum hahahahahahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 it is over, your search is done! let fate choose now, the righteous one! HAAAAAAAHHAHAHAHAHAHAAA hastalıklı bişey ya eahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 dun dmg rıng ve epıc supurgeyı dusurdum. resmen free epix... easy mode bıle denemez bu boss ıcın. 4 kiside kestık. kassak 3 kısıde kesılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Ben helmetı 2 kere ayrı ayrı holy paladinlere kaptırmayı başardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Böyle eventin ben.. Hordedan wowdan ve paladinlerden soğuttu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 droplar abartı 2 kişi yaptık bugun daily quest diyor ama 4-5 saat sonra tekrar acıldı honor muhabbetine gittim ztn onceleri baya bi sardı sonra :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ayın kacına kadar sansımız var ya. ben uzak kaldım pc den hafta içi kasıcam biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 1 kasım son gün...droplar kafayı yedirtiyor =P bize helmet lazımdı 9 kere kestik 7 kere dmg ring 2 kere heal ring düştü yuh yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 dmg ring lazım bana ilk olarak, sonra heal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Warrior'la 34 kere kestim, 1 kere düştü, o da holy paladin'e gitti. Gotta love paladins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Şöyle yapıyoruz biz summon eden adam istediği item için 1. dereceden yetkili yani ML.İsterse pass geçebilir isterse tümünü alır böyle deneyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Ya yapmayın şunu allah aşkına yapmayın. Yani böyle bir evente niye holy palayla gidiyorsunuz ki. Ben bırak plate'i giyen klassları ( ki sadece 2 tane) mage gibi bir classla bile grubumu warrior-rogue-mage-druid-shaman diye kurmadan gitmemki, yüzük düşerse tek need diyen ben olayım. Sizde gitmeyin. Hatta warrior için dahada kolay durum ilk siz kurun ve plate user almayın gruba bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Yüzükler pek sorun olmuyor =) sorun sırf helm =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 lalallalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 daha ilk girişimde helm düşürdüm acayip ballısın dediler sonra 5 kez denedik bide AP yüzük aldım oh mis gibi furry warrior oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Valla bende ikinci denemede helmi aldım bir daha girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Yes be annem. Sonunda bu günün 5. runında düştü. Mwahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ap ve heal ringlerini kaptım bugun :) bi de yerde giden epic süpürge ile havada giden yavas olanı aldım, güzelmiş baya :) işim kalmadı artık kellesiz ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Ben guilddeki lvl 40 civarı olan paladinlere bile aldırttım healing ringlerini hatta kendi lvl 44 drooduma bile aldım. O kadar kolay epicler ki bu gerçekten düşündüğümden garip oldu. Tüm plate giyebilen classlarımızda aldı sayılır headi. Eh ne diyelim, hayırlısı olsun... Ayrıca horsemanın söylediğin riddle pek hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 cloth olan head itemı düşmedi bana ya. %8 drop rate i var diyorlar, 50 defa yaptım hala yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 said: cloth olan head itemı düşmedi bana ya. %8 drop rate i var diyorlar, 50 defa yaptım hala yok. Türk olduğumuz nasılda belli hemen söylenti çıkmış "abi cloth head itemda düşüyo keselim" kesin kesin 1000 kesişde düşüyomuş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 türk değilim ki ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 çok dandik bi event olmuş ez-mode epix gz blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Tbc öncesine göre epic almak çok kolay zaten, biz ZG'de 1 epic düşsün diye Mc/Bwl haricinde durmadan raid yapıyorduk =p Bossların epic düşürdüğüde nadirdi, 25 kişilikti.. birde karazhan a bak şimdi her öldürdüğünden 2 epic düşüyor, ilk mob u kesmek 15 dakikamı ne alıyor, eh yani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar