raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 abovvv bu aksam hatuna ayak cekıp wowa bı sarayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 said: questi nereden alacaz summon icin bulamadimda quest icerde balkabagina tikliyorsun questi aliyorsun sana bir mum veriyor onu topragin (balkabaginin hemen arkasinda ) üstüne koyuyorsun havadan ine ine geliyor %1 kadar indiriyorsun tekrar %100 oluyor lvl 70 elite amcam sonra havadan balkabaklari yagiyor direkt bag de süper baya eylenceli [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 14:26 tarihinde, Skroce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 helm düşüo mu onu söleyin. düşüosa drop rate nasıl ona göre kasacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ben iki kere girdim hep ring düstü bilemicem artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 plate helm ve dps ring sucks diye mage ile giirdim sadece ring i aldım çıktım. heal ring de kasılabiir belki ama gerenk yok. plate helm i görenler olmuş ama baya rare heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ayrıca plate helm ' e tıklayınca kahkaha atıyor. gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Drop rate çok yüksek, bugün 2 ere düşürdüm helm'i. Her seferinde bir epic düşüyor mutlaka. Sadece plate olması çok sinir yahu. [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 17:39 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 6 defa kestim helm yok. bendeki bu şansla 36 defa kessem gene alamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 9. da düştü yeehoo :P şimdi bu helm 2 hafta sonra kaybolmaz di mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ya ben anlamadım bu işi. günlük questler oldugu soyleniyor. baslangıcı neresi anlamadım. orgrimmardaki npc den aldım bi quest razor hille götürdü beni, yangın sondurme gorevini yaptım bi hediye verdi hayalete donusturen. sonra binege bindim kayboldu, tek kullnımlıktı herelde neyse bu questten sonrasını cozemedim, aynı adam yeni quest vermiyor nereye gidicem? chain questler sm nin içinde mi baslıyor? kac quest var? sonuncusu headless mı? headless ı görebilmek için questi almak lazım mı? cok soru sordum ama hakkaten kafam karısık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 headless ı görmen için hiç bi quest almana gerek yok sm graveyardda bulunuyor adamımız çok da basit bi arkadaş kendisi ole beleş epix işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ciddi biri cevap verebilirse ne mutlu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 graveyardda bi balkabağı var, ondan alıyosun questi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 sm graveyardın içine girmek gerekiyor yani. grupta olmam mı gerekiyo, ve questler içerde mi devam ediyo? ve grup olarak mı yapmamız gerekiyor. bi kaynak bulamadım nette yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 toggie cim verdigim infoyu beenmedin ama başka bi info yok. 5 kişilik bi grupla sm graveyarda giriosun en soldaki.Graveyardın bahce kısmında bi balkabagı var ona tıklıyorsun o sana bi quest veriyor hemn karşındaki tümsege tıklıyorsun quest complete oluyor headless horseman summon oluyor. Bunu yapman için hiçbir prequest yapman gerekmiyor herkes günde 1 kere summon edebilir 1 grpla 5 kere kesebilirsin demek oluyor bu umarım aydınlatabilmişimdir bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 heh yahu iki saattir kıçımı yırttım içeri girip başlıyım diyorum chaine başlayamıyorum. saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 off off neler yazmıştım hepsi silindi ='( 6 kere kestik biz bunu 3 healing ring 2 AP ring 1 spell dmg ring çıktı. Çok kolay kesmesi, 70 altı olsanız bile gidip deneyebilirsiniz, tank 70 olsun yeter =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 biz 2 kere denedik kesemedik. gruptaki diger 2 kişi önceden baslattıgı için tekrar edemedik. diger elemanda 2. wipedan sonra cıktı gruptan. sonra tankın geara baktım da cok dandik itemları vardı. iyi bir grup bulmam lazım, guildsiz olunca da cok zor oluyo ya :/ venture co'da birileri varsa seslensin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 3. kademeden oluşuyor 1. kademe düz tank, dps... %100 den %1 e düşünce kafası çıkıp ortalarda gezmeye başlıyor. Kafaya vurup %66 altına getiriyorsunuz, o sırada iyileşmiş olan vücuda geri dönüyor, 2. kademe başlıyor. 2. kademede farklı olan sadece arada sırada kafasına esene conflag atıyor (fire dot, dibinde adam olunca onlarada hasar veriyor) gurup burada biraz daha ayrı durursa sorun çıkmaz. %100 den %1 e düşünce kafası çıkıp ortalarda gezmeye başlıyor. Kafaya vurup %33 altına getiriyorsunuz, o sırada iyileşmiş olan vücuda geri dönüyor, 3. kademe başlıyor. 3. kademede ortaya bal kabakları sallıyor bu kabaklardan yaratıklar çıkıyor. Bu kabaklarla uğraşmaya hiç gerek yok =P onun yerine tank bunları üzerine alıp dps'e devam ederse kısa zamanda yine kafayı havalandırınca bu sefer patlatıp loot'a kavuşabilirsiniz =D 1 epic eşya 1 de broom (mount veriyor), birde millete atıp onların kafasını bal kabağına dönüştürebilen eşyadan 4-6 adet çıkıyor. Broom'un riding 75-150-225-300 versiyonları var, 6 kere kestik 3 kere 75, 3 kerede 150 çıktı. 150 lere dikkat etmedim ama 75 olanlar boe eşya ve kullanmak isteyince 14 gün süresi başlıyor (yani muhtemelen bankada depolanabilir). Bunların haricinde 3. kademede çıkan PET, Cloth Bal kabağı helmet'da düşebiliyor. (Bunlar extra)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 süpersin, eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 epik plate helmi aldım. çok güzel görünüyor valla. yarında yüzüğü alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Ahaha çıkanlar çok komik :D [spo][/spo] [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 02:47 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bızde 4 kere kestık, random groupla guild flnda degil. Easy mode bile dıyemecegım bır boss. Duz DPS. Overdps yapsanız bıle tankın yanına kosmanız yeterlı. Vurdugu zaten 1-1.5k clotha. P3te addlerle urasmayın. mage varsa bi frostnovayla sabitlesin yeterlı.. 1 ap ring, 1 healing ring 1 epic mount (14 gunluk) fln dusurdu. bu aksam dmg ringi dusurmem lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Bizim server RP oldugundan baya geyigi donuyor seasonal event'lerin. Mesela ben Magic Broom Gang kurdum, gün batımına sürüyoruz süpürgelerimizi, arkada painkiller'dan parcalar var. Durotar's satans koyucaz sanırım gang'in ismini sdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar