dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 =( bana kalsa atardım hepsini bir arada mundar olurdu tümü birden herhal, ölüp giderlerdi.. yok bu balıklar yenmez de.. atacan çöpe ancak. kişisel not: akvaryum ihtiyacı duyarsan duvara gömülü LCD ekran tak ve digiturk'u aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 herhangi bir ağaç tohumundan / fidandan bonsai elde etmeye çalışmak daha çok heyecan veriyor bana ya =) zevk meselesi akvaryum izleyicisiyimdir ama ben de.. not: 2-3 saat elektrik kesilse bir şey olmaz herhalde canlılara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Geçen sene yaklaşık 10 saatlik bir elektrik kesintisi ile bütün canlılarım ölmüştü akvaryumda. Ama esas sebebi kesinti değil bu esnada ölen balıkların çürüyerek amonyak suyun kalitesini bozması idi. Şimdi jeneratörlü prize taktım ana su pompasını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ve polyplerin bugünkü hali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 (tu) Çok güzel görünüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Balıklı resim alsak bi kac tanede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Abi harbiden gödebim çatladı. Rıca ediyorum bize balık göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 abi artık şuraya balık at allahasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 onun icine böyle tam turuncusundan yavru clownfishleri doldurucaksın sonra karşısında uyucaksın :) çok güzel olmuşlar bitkiler falan acayip. umarım uzun süre sorun yaşamazsın heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ve bu sabah ofise bi girdim bizim çaycı çocuk abi koş senin karides doğurmuş diye apar topar yukarı çıkardı beni hakkaten benim karidesin aynı boyunda bir tane daha duruyor akvaryumda. İlk önce nasıl yaaa? oldum ama sonra aklıma karideslerin molt yani kabul değiştirmesi geldi ve olay kendiliğinden çözüldü. İşte karidesim ve evil twini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Çok güzel olmuş. Abi örnekli anlatım için gelebiliyor muyuz yanına ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 vay. mercan akvaryumu he mi? zor iş diyolar bunun için. kolay gelsin şindiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Çok güzel bir uğraş ama çok sabır istiyor. Ve bakması gerçekten zor. Maddi durumum el verirse bende bu tarz bişi yapmak çok istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Abi nasıl yani olaya bir açıklık getirebilir misin? Karideslerin şu bölünebilme olayı nedir?(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bölünme değil. Eski dış kabuğunu değiştiriyor yılanların deri değiştirmesi gibi ve tamamen herşeyi yenilenmiş hale geliyor. 1 ayağı kopuktu mesela o yenilendi ve aynı zamanda antenleri kısalmıştı şimdi 4-5cm anteni oldu gene. Büyüdükçe molting yapıp yeniliyor dış kabuğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 abi, balıklar ne zaman geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Akvaryum küçük yani balık en fazla 2 veya 3 tane olacak. Ağırlık mercanlarda olcak ama ilk balığı bu hafta koyabilrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ne kadarlık bir fiyata patladı aksesuarların fiyatlarını tek tek sıralarmısın birim fiyatlarıyla. Çok öğretici olmuş bu arada azminden dolayıda seni çok tebrik ederim efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Hatırladığım kadarı ile yazayım Akvaryum 250-300 Protein skimmer 95 Seaclear dış filtre ~30-40 Aydınlatma aksesuar ve lambası 175 Canlı kum 110 Canlı kayalar 250-300 Test ekipmanları ve bakım ilaçları 250 bitkiler (şimdilik) 260 Ivır zıvır 100 Isıtıcı 30-40 gibi bi harcama oldu henüz.hatırlamadığım bi 250 daha sıkışmış olabilir bir yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 1920 ytl yapmış şuanki hesaba göre. öğrenci adama gelmez bu akvaryum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 İlk sayfada demiştim tuzlu iş diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 heey.. ben sadece suyu tuzlu diye düşünmüştüm.. ama fiyatı da tuzluymuş (şaka bi yana fiyatının yüksek olması çok iyi bişi.. keza benim gibi şıpsevdi, maymun iştahlı insanların bu gibi olaylara bulaşıp hayvancıkları telef etmesinin önüne geçiyor yüksek fiyat) balık olarak ne koymayı düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Akvaryum nano olduğundan balıkları dikkatli seçmek gerekiyor yani çok haraketli olmayan ve büyümeyip agresif olmayan türlerden seçicem ki ne yazık ki türkiyede istediğinde bunları bulmak kolay değil. O yuzden beklicem bi süre. Tam karar da vermiş değilim henüz. Res,mler N95 macro modda horacedan aldığım 1-2 hile ile çekilmiştir :) Karidesim Fox Mercanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 abi o karides, kayalardaki organizmaları yiyerek besleniyor değil mi ? ya balıklar ne yiyor? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ahanda ilk problemimizi yaşıyoruz bakalım. Su süt rengine dönüştü. Birok sebebi olabiliyor. En basiti olarak %25 su değişimi yapıyorum şu an. Salyangozlar ölmüş ve suyu kirletmişe benziyor şuan durum ama tam net değil daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar