Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Doctor Strange'in animasyon filmi bu. İndirdiğim filmi demin izledim. Aslında doctor strange hakkında pek bilgim yok. Ara sıra örümcek adamda, ara sıra thor'da görmüşlüğüm var. Ancak çizgi film çok hoşuma gitti. Karakterler felan epey ilginç olmuş. Tüm çizgi film ve çizgi roman manyaklarının mutlaka bulup izlemesini tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 acaba çizgi dünyası bölümünü naruto bölümü diye mi değiştirsek? naruto yazmadığım için hiç cevap yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Hayatıma gördüğüm en abartı genellemeydi, tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Naruto ve Avatar lütfen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben de izledim baya güzeldir bu sadece dvd olarak çıkmıştı.. izleyiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mortis said: Naruto ve Avatar lütfen :P hahaha. naruto ve avatar, evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 seni sevmiyoruz o yuzden cevap yok. hey allam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Doctor Strange neydi ki yada şöyle diyeyim filmin nin konusu neydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Doctor Strange, Marvel Comics'te bir karakter. Kendisi eski doktordur. Sonra büyücülük eğitimi almış ve büyücü olmuştur. Çok meşhur karakter değildir ancak iyi bir adamdır. Spider-Man, Thor ve Daredevil'in sıkça karşılaştığını görebiliriz. Çook eskiden bir sinema filmi yapılmış, hiç izlemedim ama. Doctor Strange: The Sorcerer Supreme ise, bu adamın doktorluktan nasıl büyücülüğe geçtiğini ve nasıl Sorcerer Supreme olduğunu anlatıyor. Çizgi film şeklinde çekilmiş bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Kendileri Deus Ex Machina'sıdır Marvel evreninin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Deus Ex Machina metalik tanrı demek değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 onun gibi bişeyde.GERGE nin demek istediği yunan trajedyalarındaki anlamı.hikaye içinden çıkılmaz bi hal alınca veya kahramanların kurtulmasına imkan yoksa gelip herşeyi düzelten anlamında.(yanılmıyosam :P ) elminster a,khelben e de FR ın deus ex machina ları derler misal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 edit: fenris söylemiş zaten, geç kaldım. Yine de yazdığım aşağıda: Yok; antik yunan trajedisinde, herşey kaybedilmiş gibi görünürken tanrılardan biri sahneyi yukardan iplerle indirilirdi ve tanrı günü kurtarırdı hemen. Deus ex machina denirdi buna da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Donnie Darko'daki gibi? hmm dediğinde haklı olabilirsin. Thor'un bir mini serisi vardı (Vikings olması lazım) Thor adam eski vikinglerle savaşıyor, dayak yiyor onlardan. ölücek felan. gidiyor Dr. Strange'a yardım istiyor. Tüm New York'u ele geçiren vikingleri yenmesi için Strange yardım ediyor ve günü kurtarıyorlar. Kaldı ki bu Thor tanrı, adam buna rağmen yenemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar