Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AH tafsiyesi

ses

Öne çıkan mesajlar

nasıl kazanamadın? bilmiyorum %kaç fark eder ama tahminim bi %10 a yakın fazla sanırım mob kesmekle gelen silver miktarı. ayrıca lockboxlardan gelen reagantlar sayesinde hemen her ihtiyacını da beleşe getirebiliyorsun. tabii mob kesme süren çok az uzar acaba ordan bi denge söz konusu olabilir mi diyecem ama... priest düşün bi de, çok kral itemları yoksa en fazla 4-5 mobta bir parasını verip mana şeysi içiyor.

[ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 20:34 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bi kaç yerde sırf pick pocketle gold/dk tarzı bişey okumuştum da ondan merak ettim, harbi öyle mi diye. Yoksa evet 1-15 silver arası para çıkıyor her mobdan, powder vs. de cabası. Ama ne bileyim hızım düşüyormuş gibi geldiğinden üşeniyorum bir de blade flurry açıp adetli kesiyorum para farmlarken ondan uğraşmadım hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

o 1-15 silverlari hatta ve hatta 1-15 cupperları lvl 10-70 arası şöyle bir hayal et bakalım, aklın bi hesap yapabilecek mi toplamdaki parayi 8D

bi de şunu ekleyeyim bazı arkadaşlar göryorum bazen, gri itemlari yok bilmem ne dişini tırnağını para etmiyor diye almıyorlar yanlarına. neymiş para mı edermş olar? aga o grileri lvl 10-70 bi hayal et bakalım, aklın...

[ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 22:17 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...