Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bununla ilgili bir sürü yazı falan okudum zamanında hiçbirini tam olarak uygulayamadım. vokalle uğraşanlar ya da bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim. kanyak ısıtır diyorlar, bir de ses çalışmaları varmış doğru mu özellikle kanyak olayını merak ediyorum içip de telleri tahriş etmeyelim sonra:) tşkkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 3 adet ciğ yumurta yicen atilla taş öle yapıyodu ondan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bizim vokal içerdi kanyak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 brutal/scream yapiosan, kola iç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Birşeyler içtikten sonra yapılan brütal vokal tükürüklü titrek vokal gibi oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 kola da brutal de boğazı tahriş eden şeyler, sesi ısıtıcam derken ses bırakmazsın eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 boğazından kan gelecek GORE yapacaksın sonra ROOOR taktakatkatkatkatk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 kolonyayla gargara yap bak nası ısınıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Uuu lıycan , söylerdim nasıl yapacağını da buradan olmaz . Kafana göre de uulama sakın , daha beter olursun , bilen birinin uuuulatması lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 said: Mortis, 14 Ekim 2007, Pazar - 17:17 tarihinde demis ki: boğazından kan gelecek GORE yapacaksın sonra ROOOR taktakatkatkatkatk evet haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 igne filan yesin o zaman, kezzapta icebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Ses ısıtma değilde,açma olayı var.Şancı falan yada korist birini bulabilirsen gösterirler.MM'lama olayı vardı.Ses titreşimi falan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Yumurta ve kola olayı iyi geliyor da, kola boğazı biraz tahriş ediyor, vokalistlik falan yaptığım yok ama evde uğraşırken falan 2 kutu kola içiyorum, 10 dakika sonra kötü şekilde yanmaya başlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Kola , kahve iyi gelmez , kötü gelir . Kalp atışın hızlandığı için nefesin daralır , söyleyemezsin , rahatsız olursun , diyaframa hava dolduramazsın , yapmayın , etmeyin . Şu anda ben buradan bişey diyemiyorum ne yapman gerektiği konusunda , o yüzden sesini açmaya çalışma , diyaframını kullanmayı falan iyi biliyorsan stüdyodan önce nefes çalış biraz , 5 dakka kadar , biraz baş dönmesi yapar ama güzeldir . Sı sı , çı çı , pıh pıh pıh diye ani hava çıkarman lazım devamlı bir süre . Sonra SSIH SSIH SSIH yaparken diyaframına iyi bi hava doldurup yapabildiğin kadar SSSSSSS diye hava ver dışarı , 10 saniyeyle başla , 20 saniyeye çıkabilirsen iyidir . Sı çı pıh yaparken KIH yapma , KIH ses tellerine zarar verir düzgün yapamazsan , hırlayıverirsin söylerken . edit : bu arada o nefesler ciğerden değil diyaframdan çıkacak . Ciğer kullanmak yok , yasak . Sıh pıhlarken elini beline koy , oranın şişip indiğini hisset , zıplatır gibi olacak . [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 12:37 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 sı çı pıh ne ya ahauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Çok düşündüm yazarken ama başka türlü anlatamayacağımı farkettim sjdhfg . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar