oper Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 head&shoulders kullanırken, bi an gittiğim yerde bulamayıp dove aldım. almaz olaydım, saç derim kaşınıp duruyor. hem öneri alim, hem de anketimsi bişe olsun dedim. siz neler kullanıyorsunuz? p.s: eski bi konu vardı, çook eski olduğu için yenisini açmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 en önemli tavsiye şampuan değiştirme. yani bulamassan 2 gün yağlı saçlarla gez nolcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 dove kepeğe karşı etkili 2+1 ya da normal saçlar için 2+1. memnunum yıllardır kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 pembe elidor. cok da guzel kokuyor. artık sampuan kullanmıyorum gerci ama kullanırken buydu yani :) simdi mecburen zeytinyaglı sabun ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 bi arkadaşım da clear önerdi.. dove yaramadı bana, kremli olduğundan kaynaklandı sanırım... edit: biliyorum, sık sık şampuan değiştirilmemeli, ama böyle de olmuyo, yarın gidip alacam bi tane. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 22:40 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 911 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ELİDOR bu kremli şampuanlarımı ne var işte onun turunculu kullanıyom ben.4 4lük =P [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 22:44 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 evde ne varsa onu kullaniom :P ama son zmanlarda benim de hosuma gittigini vurgulamamla blendax in utsunde yesil yesil yazilar yazan bi sampuani var onu kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 dove kullanıyorum ben. bir ara head and shoulders mentollü aldım pek hoşuma gitmedi saçlarımı sertleştiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Hacı Şakir kullanıyorum , memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 head and shoulders mentollü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 H&S yeşil çay, dove ektra nemlendiricimi ne bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 otacı'nın bişeysi vardı. iyi geliyo benim ormana. otacı ivy. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 23:10 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Yiğit naptın sen. En son head % shoulders mentollü kullandığımda kafa derim buharlaşıyor sanmıştım... Ben ne kullanıyordum..adını unuttum bakarım bi ara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 schwarzkopf bonacure activate hairs olanını kullaniorm saçlar biraz zayıf olduğu için.ama kepeği olana kepeğe karşı olanını öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Ne bulursam onu kullanıyorum, bu aralar yamulmuyorsam Hacı Şakir. Adaçaylı olması lazım. Şampuanı tabi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 saç dökülmesine iyi gelen bişi de söyleyin aradan pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Head & Shoulders, Normal Saçlar için, 2 + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 benim saçım dökülmez. yastığımda bi tüy bile görmüyorum. ama sebebi kullandığım şampuan mıdır bilemem. deneyebilirsin yani. bi ihtimal iyi geliyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 said: ZaugnaKhaldun üye [şikayet et] § 15 Ekim 2007, Pazartesi - 23:06 [ özel msj ] head and shoulders mentollü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 said: saç dökülmesine iyi gelen bişi de söyleyin aradan pls gecen sene yurtta bi arkadasim yilan yagi denen bir sey suruyordu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 saça iyi gelmesi açısından badem yağıyla da şansını dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 İlk çıktığı zamanlar ben de head&shoulders alıp kepeğe karşı etkili olanını kullanıyodum. Uzun bi süre çok iyiydi. Saçlar uzundu o zaman, deli gibi kepek vardı öncesinde. Sonra ben de bi süre yanlışlıkla dove kullandım. Ardından tekrar head&shoulders aldım ama nafile. 5-6 aydır rastgele kullanıyorum şampuan. Kepek + kafa kaşınması had safhada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 dove - normal saçlar için krem de aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar