fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Selam, elektro için processor alacağım, 150-200YTL arası bir şey olacak, sound olarak, metallica, slayer, kreator gibi trash soundları elde edebilmek istiyorum, ama farklı tonlar elde edebilmek de istiyorum. Bu arada overdriver/distortion olarak da onu kullanacağım yani ayrıca bir o/d pedalım yok. İstanbul içi dükkan olarak da söyleyebilirsiniz. önerilerinizi bekliyorum gitar: cort x-6 (2006) [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 16:42 tarihinde, fastreloader tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 150 200 ytl ye türkiyede ancak oyuncak soundu veren şeyler alınır yaw. Biraz daha biriktirip güzel bişey almanı tavsiye ederim ben ve ya şunu düşünebilirsin o fiyata yakın http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=867&gid=369 sesi fiyatına göre felan çok güzeldir ama malzemesi o kadar iyi değil. Çok dikkatli kullanman felan gerekiyor yoksa düğmeler elinde kalabilir =) [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 17:21 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 processor alma zaten thrash metal yapacakmışsın. Çok bir efekte ihtiyacın yok. Git kendine bir analog distortion pedalı al yeter o. Sonra bi de delay alırsın soloların için. Yeter o sana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 o zaman drive pedalı ne alayım =) onda 200e kadar çıkmasa daha iyi olur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=440&gid=189 bunu kullanıyorum. gayet güzel. bence tarzım şudur diye efektten vazgeçmek yanlış. efekt'i çoğu yere oturtabiliyorsun güzel oluyor. hem istediğin tonu kendin de ayarlayabiliyorsun ince ince o da ayrı güzel. istediğin distortion seviyesini ayarlayabiliosun güzel paslı efektleri falan var. wah wahı yalan biraz. onun haricinde güzel alet bence. [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 18:15 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ya o değil 200e düzgün bişey alamazsam gidip 200e düzgün bişey alabileceğim türden bişey alayım(cümleye bak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 al Boss DS-1 veya 2 takıl işte. Metalzone da alabilirsin eğer seversen. de pek tavsiye etmiom =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Benden sana bir tavsiye, her türlü processor dan hayatın pahasına uzak dur. GT8 kullanan biri olarak ilk fırsatta bir analog set toplayacağım. Trash istiyosan bağla boss MT1 pedalı, canavar gibi. edit:yukarda rp100 linki verilmiş, o pedalı alacağına bilgisayara bağlayıp internetten efekt programı indir daha iyi. [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 20:03 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Bu arada, metal zone kesinlikle yanlış anlaşılmış bir pedal 50 milyonluk gitara takıp kamyon sesi çıkarmaya çalışanlara bakma sen, gerçekten kaliteli bir pedal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 @noxite ben de gt8 satıp analog sete geçtim 1 sene önce. Verdiğim en iyi karar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 @Mortis Şu aralar bende o düşüncedeyim :) Konuyu açan arkadaşa kesinlikle Boss MT-2 öneriyorum iyi bir marshall amfi ile ulaşamıcağın saf metal tonu yok gibi birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bende dod death metal var bayılıyorum tonlarına. Ama trash e ne kadar uyar bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Bende RP 50 var, iyi hoş ama yani, yukarda denenler de doğru yani. Öyle kral tonlar yok yani. Ama arkadaşım vermişti, çeşit olsun diye kullanıyorum =P Bana ait Danelectro var bir tane pedal retro görünümlü böyle, komik bir şekilde Darkthrone tonu falan veriyor alet, baya kirli distortionu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 metal zone iyi, metallica'nin 90lar oncesi sound'u, biraz iyi ayarlama yaptigimda(amfi uzerinde de) soilwork sound'u elde edebiliyorum dandik ibanez grg170dx ile, tatli bir pedal bence ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 MXR Doubleshot ya da Metal Muff falan diyeceğimde, onlar hem fiyat açısından hemde ton açısından ağır kaçıyor, doubleshot gerçi yine 80's thrash soundunu elde edebiliyor. De işte, doubleshot 280 küsür YTL'ye satıldığından sorun yaratabilir, metal muff 190-210 arası birşey olması lazımdı, ki tonları istediğin kalitede. Metal Zone'da iyidir, ama kaliteli bir gitarla çok daha iyi oluyor, özellikle şöyle EMG'li gitarlarda falan. Dod Death Metal'i denemedim de, Digitech Death Metal çok dip ses gürültüsü yapıyor falan diyorlardı, doğrumu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Electro-Harmonix Metal Muff diyorum ben de. En sevdiğim pedallardan biridir kendisi. Bir 300YTL verebilirsen Sansamp da alabilirsin. Ucuz birşey istiyorsan 100YTL'ye Marshall Jackhammer (JH-1) alabilirsin. Boss pedalları sevmiyorum ben, önermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bu arada şunu da belirtiim Sansamp la normal bir distortion pedalı aynı değil. Sansamplarda preamp var. Sen gidip amfi ye direk sansampı girersen çok verimli sonuç alamassın iki tane preampin çakışmasından dolayı. Sansamp daha çok direk mixere veya pc ye falan girmek için daha iidir. Veya amfinin returnünden girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Bir de Ibanez ToneLok birşeyi vardı, gayet ağır sound veriyordu, bakayım. http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=3948&gid=187 Hah SM7 Tone Lok Smash Box, sample'lara baktım, tabi samplelar zaten eşşek gibi ekipmanla jaydediliyor da, yine de dene derim, ben hiç denemedim ve hoş bir soundu var gibi. 100 YTL tam olarak, fiyatı da tuzlu değil. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 10:37 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ben derim ki turkrock forumlarına gir ikinci el 60-80 YTL fiyat aralığında. Temiz BOSS DS1-DS2-MT2'den bir tanesini al. Sonra git bir de BOSS DD-3 delay pedalı al 100 ytl civarına soloların için tamamdır ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Gitar amfileriyle çalışacak ve çalacaksan processor almanı tavsiye etmem. Sadece Boss DS-1 alarak bir süre idare edebilirsin. Paran oldukça yenisini alıp birbirine bağlayabilirsin. Boss GT-8 den daha kaliteli tonlar alacaksındır ve karışık ayarlarla uğraşıp vaktini boşa harcamayacaksındır. Biraz daha paran olursa Boss Pedal Board alıp 6 pedalı yan yana bağlayarak yerden tasarruf edip processor boyutunda 6 pedallı bir boarda da sahip olabilirsin. En güzelidir. Edit: @Mortis DD-3 ü kim 100 ytl ye satıyor yahu? [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 00:30 tarihinde, Ferrero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 valla Turk rock dan geçen arkadaşım aldı ben de Digidelay i 100 ytl ye almıştım Digitech in .. dd6 lar pahalıya gidio sadece .. Ama bilmiom biz sadece şanslı olmuş olabiliriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Piyasada bu aralar hiçpara yok, inanılmaz birşekilde takas dönüyor, o yüzden 100tl'a bulmuş olabilir, hele turk-rock iyice bir garip bu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 vamp 2 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 hayıııır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar