jacabo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 simcik sokakta boyle olcek durumdaki bi kediyi aldim bakiyorum ilk baslarda boyle gutun gun uyuyordu zaten sokaktada oyleydi yolun ortasinda olumu bekliyormus gibi neyse persembe gunu gibi toparladi kendini hareketlendi gecen sene hep sakat kedileri alip bakip iyilestirip bi aile bulup veriyordumda buna arik hep ben bakmak istiyorum isim bulamadim bi isim yardiminda bulunursaniz cok sevincem karakedi bu arada erkek olsaydi anakin koycaktimda disi kendileri (anakine gibi seyleride dusundumde sogudum sonra bu igrenc fikirden =) ) absinthe dusundum baskada dogru duzgun bisey gelmedi aklima azcik yardim lutfen
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 öle alengirli şeylere gere yok. hasan hüseyin olabilir.
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 disi icin ne koyarsam oyle orospu ismiymis gibi geliyor o yuzden vazgeciyorum yoksa erkege nejat filan guzel oluyorda diside sorun yasadim =)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Şaziye, Pakize, Şukufe, Menkıbe, Hayriye, Naciye vs. serisi olabilir. veya daha havalı bişey istiyosan, Şıllık, Rüküş, Maşuk vs. olabilir. sdfdsf "absinthe'den başka düzgün isim gelmedi aklıma" dersen böle derim. absinthe ne ulan?! :) Hayır yani, kedi yeşil falansa tamam. Xena koy sen adını:D
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 madem anakin istiyodun olmadı padme yap bari ayol.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 dynasty? hebele de olabilir hatta hödö de güzel
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 http://www.petnamesworld.com/ anlamlarida yaziyo :)
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 bneim yaptığım liste buydu Kyla++ benimkinin ismi Sheena nova aura rina misa eva Kyra aida rust iris
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ay canım sokaktan kedi toplayıp iyileştirip yaşama döndürüyor ^^ üstüne bir damla göz yaşı belki prense dönüşür jakop
Öne çıkan mesajlar