Dev Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Yani kötü değil de, EA bi motor yaptı ondan ekmek yiyor senelerdir. Middle Earth de, C&C de aynı oyun tadı veriyor bana. Mod gibi ikisi de. Aynı motorla değil sanki aynı üzerinden iki farklı mod yazılmış gibi.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ona bakarsan unreal ve quake motorları dışında motor kullanılmadı fps'lerde 4-5 yıl falan, call of duty'e quake modu mu diyeceğiz? :p
Dev Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 İyi de bir CoD a bak bir Quake 'e Sam. Bambaşka iki oyun. Bunlar aynı gibi geliyor bana. Bilmiyorum belki de benim önyargım.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Ben x360 aldım Mass Effect oynuycam gerisi umrumda değil.(*Anti-console'culara anti tavir* :D )
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: sims oynamayin, oynayanlara engel olun. bu aldıkları şirketlerin paraso hep oprdan geliyor. sims oynayın, fifa da oynayın, hatta battlefield de oynayın ki arasıra alice gibi oyunlar gelebilsin. unutmayalım, alice de ea'dan çıkmaydı.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 EA Sux derdik eskiden, şimdi EA Sux hardcore... Bullfrog'u yedi, Westwood'u yedi, doymadı şimdi bir de Bioware'i yedi. Çok şikayet etmişsiniz vıdı vıdı felan. Ama şu pc aleminde Bioware'dan daha güzel RPG oyunu çıkartan bir firma var mı? Eski Black Isle ekibi vardı tamam, ama onlar da dağıldı. Konsol vari oyunlar yapıyorlar kabul ediyorum, ama Kotor 1, Kotor 2, Jade Empire bana çok zevkli oyun deneyimleri yaşatmıştı. Sürükleyici bir senaryo, kafa göz patır kütür yaptığımız aksiyon. Dialogları da bir o kadar iyiydi. NWN ve NWN 2'yi hariç tutuyorum. İkisini de hiç sevmedim. Ancak oyuncuların hazırladığı modlar ile ilginç senaryolar oynama imkanı sunuyorlar. Planescape ve Baldur's Gate (Hadi BG bir nebze de, Planescape lan, oha) tutup NWN 2 ile kıyaslamışsınız. Yahu NWN'nin zaten çıkma nedeni senaryo değil ki, mod yapma imkanı. Planescape ile NWN 2 kıyaslanamayacak kadar aralarında fark var bu yüzden. Activision sux bir şirket. Hiç gözüm tutmamıştır kendilerini. Adamlar küçük çocuklara oyun yapıyor. Böyle 15 altı felan. Gerçi bir iki güzel oyunları var ama elbette onların da developer'ı farklı firmalar (Vampire The Masquerade serisinden bahsediyorum) Bioware'in gidişatı kötü değil. Tersine gayet iyi gidiyorlardı. Tamam GUI'ler hep konsol düşünelerek hazırlanmış oluyor, ama senaryo, eski oyunları aratmıyor. Jade Empire bitirip de senaryosunu beğenmedim diyen varsa zaten RPG sevmiyor demektir. Mass Effect'i heyecanla bekliyordum. Sırf onun için bile konsol alıcaktım. Tamam aksiyon sahneleri FPS oyunları gibi olmuş, ama dialog ekranlarını iyice geliştirmişler gibi gözüküyor. En azından "eski RPG'leri eleştircez" diyip de, eleştirmeye çalıştıkları oyunlardan farksız birşey çıkartmayan The Bards Tale gibi birşey yapmıyorlar. Her ne kadar Bethesda'yı sevsem de, RPG konusunda Bioware'e yaklaşamadığını düşünüyorum. Ayrıca EA'nın, ele geçirdiği her firmayı pat diye kapatıp dağıttığını, hatta utanmadan, çıkardığı oyunlara hiç destek sunmadığını düşünürsek, Bioware'in yeni çıkartacağı tüm oyunlar suya düştü de diyebiliriz. Mass Effect iptal olcak herhalde? Ha dedikleri gibi adventure'a ağırlık verirlerse, o zaman PC oyun dünyasında bir mucize yaşanır. said: ben sahsen bioware i beğeniyordum ama ea de zaten gidişati gördüğü, beğemdiği icin şirketi almiştir ve muhtemelen bioware ın özgün çalişmasina izin verecektir. nanik diyorum sana, 90'ların esaslı firmalarından Bullfrog ve Westwood'u aldılar da naptılar, dağıttılar. Dungeon Keeper 3'ü rüyamızda görüyoruz, Generals diye de saçma bir oyun yaptılar. Ha, kaç yıl sonra eski Westwood ekibine yalvarıp C&C3'ü çıkardılar, ama vardır onun da altında birşey... said: sims oynamayin, oynayanlara engel olun. bu aldıkları şirketlerin paraso hep oprdan geliyor. oynayanları öldürsek abi? bir işe yarar mı? şahsen polisiye diziler izleyip taktikler felan kapmaya çalışıyorum. said: nan sanki oyunlarına para veriosunuzda bide kötülüyosunuz. doğru, elimde hiç orjinal oyun yok benim :)
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: sims oynayın, fifa da oynayın, hatta battlefield de oynayın ki arasıra alice gibi oyunlar gelebilsin. unutmayalım, alice de ea'dan çıkmaydı. unutmayalım, alice'i mcgee yapmıştı, ama aynı mcgee gidip bad day l.a. diye bir rezalete neden olmuştu.
fenris Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: Ben x360 aldım Mass Effect oynuycam gerisi umrumda değil. valla en güzelini yapmışsın. :) said: Jade Empire bitirip de senaryosunu beğenmedim diyen varsa zaten RPG sevmiyor demektir. abarttın bence.bende sevmiştim jade empire ı ama o kadar da değil... said: Tersine gayet iyi gidiyorlardı. bunun için son oyunlarının eski oyunlarından daha iyi olması gerekmiyo mu?tamam kotor da jade de güzel oyunlarda bana bi BG2:ToB veya torment kadar zevk vermediler.hani tamam klasikler ayrıdır filan ama onların yolundan gidende bişey kalmadı. ya konsollaşmanın sonu iyi değil bea... :( ama yapacakta bişey yok.eh, o kadar güzel oyunlar yapan troika nın sonunu gördük. [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 02:21 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ]
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 sorun şu ki, jade empire senaryodan ibaret. oyun yok ortada. etkileşimli film gibi öyle. senaryo tek başına oyunu kurtarmıyor.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Aliceçiler için: said: American McGee's Grimm Episode 1: From the twisted mind of American McGee (Alice, Doom II, Quake) comes the newest GameTap Original, American McGee's Grimm. Throughout Grimm’s 24 episodes, players will use their words as weapons as the action-adventure game takes them through classic fairy tales such as Rapunzel, Snow White, and Little Red Riding Hood. 2008 ilkbaharı [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 02:34 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Yalnız konsollaşma diyorsunuz da, o konsollaşan oyunlar konsol da çok zevkli oluyor :D .Ama PC'ye aktardıklarında pek de hoş olmayabiliyor tabi ki. Bioware'a gelince.Eskisi gibi değil oyunları, fakat bence henüz kötü denilebilcek oyunlarıda pek yok. Henüz paniklemek için erken bence.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 oba grimm çıkıyor ha. umarım bad day l.a. gibi olmaz.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 EA piyasa firmasıdır ve bir şekilde para kazanmak zorundadır.Salak platform oyunlarının yanında harika oyunlarda yapıyorlar haklarını yemeyelim. EA'nin yıllardır sevmediğim tek yanı risk almaya korkmasıdır.Büyük projelerde asla riske gelmek istemiyorlar ve çok karışıyorlar işe. Bir taraftan satıldığından dolayı çok sevindim,bir taraftan üzüldüm.En azından artık parasal sıkıntı çekmeyecek hiçbir şekilde.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Ahaahahah koptum ya ahahahahahah.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 EA'nın amacı ne? Niye piyasaya hakim olabilmek için şirketleri satın almaya çalışıyor? Cevap basit rekabet edemiyor.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 EA'in rakibi yok ki rekabet etsin. Spor oyunlarında PC'de tekel olmuş durumda, öbür türlerde de varlığı sağlam. Adamların amacı para kazanmak, bu konudan anlaşılabileceği gibi deli gibi kazanıyorlar.
Öne çıkan mesajlar