Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 İlanı veren: ilyo [İlan Sahibine Mesaj Gönder] Tarih 17.09.2007 Yer: İstanbul / pendik FİYAT 14000 YTL PAZARLIK PAYI VE TAKAS OLABİLİR. ARACIMI YARI FİYATINDAN DAHA AŞAĞIYA SATIYORUM VE HASARI,KAZASI KESİNLİKLE YOKTUR ÇÜNKÜ USTA ŞÖFÖRÜM. ARABAMDA TEK EKSİK BODY KİD,BİLEKER YAPMADIM,SEBEBİ PERFORMANSININ DÜŞTÜĞÜ,ARABANIN GİDİŞİNİ ETKİLİYOR. BU ARABA İLE BEN HER YOLA GİTTİM,ARABANIN ORJİNAL GÖSTERGESİ YETMEDİĞİ PATLADIĞI İÇİN,AMERİKADAN ÖZEL SAYAÇ GETİRTTİM. BU ARABADA NE ÖZELLİK ANLATILARAK BİTMEZ.BİRÇOK ÖZELLİĞİNİ YAZMIYORUM. -MOMO DİREKSİYON,PEDALLAR VE VİTES KOLU. -EL YAPIMI İÇ TAVAN VEKOLTUK KILIFLARI._TAMAMEN ELDE YAPILDI. -BU ARABADAKİ BUJİLERDE OYNAMA YAPILDI,SEBEBİ PERFORMANSIN DAHADA FAZLA ARTMASI. -ARACIN TÜRKİYEDE GÖRÜLMEYEN BİR ÖZELLİĞİDE RENKLENDİRME SİTEMİDİR.YANİ ARAÇ 3 RENK OLABİLİYOR_MAVİ_YEŞİ VE BORDO SADECE KUMANDADAN RENK SEÇİMİ YAPIN TAMAM TUŞU İLE 3 DAKİKADA ARAÇ TAMAMEN DEĞİŞİK BİR HALE GEÇEBİLİYOR. -BU ARADA ARABANIN İÇ DÖŞEMELERİ HİÇBİR ARABADA KULLANILMAYAN FİL DERİSİNDEN YAPILMIŞTIR,BUDA TEK BENİM ARABAMDA GÖRÜLMÜŞTÜR -BU ARABADA YOK YOK REKLAMI PEK SEWMEM AMA ANLATILMASI LAZIM BU ARABA İLE BİRÇOK KUPA KAZANDIM. 2002 YILINDA PERFORMANS KRALI SEÇİLDİM VE ZATEN LAKABIM ORDAN KALDI PERFO MUSTİ. 2003 YILINDA İZMİR FUARINDA BİRİNCİ SEÇİLDİM VE KUPAMI ALDIM 2004 YILINDA YAPILAN DRAG YARIŞINDA AÇIK ARA FARKLA BİRİNCİ OLDUM BU ARABA SAYESİNDE YASAK OLAN SOKKA YARIŞLARINDA ÇOK PARADA KAZNDIM -ARABAM 1.5 MOTOR FAKAT ÇİFT TURBO DESTEKLİ,AYRICA FUL MODİFİYE YAPILDIĞI İÇİN ARACIN GÜCÜ İKİ KATINDAN DAHA FAZLA GÜÇLENMİŞTİR. YAPTIĞIM HIZ DENEMESİNDE 390 KM HIZA ULAŞTIM,KISACASI BU ARAÇ BİR YER UÇAĞI.BU ARADA CESARETLİ OLAN VARSA BENDEN TEKLİF ARABASINA,EVİNE YADA PARASINA HER TÜRLÜ KAPIABİLİRİM. -REMUS PERFORMANS EGZOSU -HEDIS MONİFOLT SİSTEMİ -HEDIS AÇIK HAVA FİLTRESİ -AMERİKADAN ÖZEL GETİRTDİĞİM 10 AYRI RENGE DÖNÜŞEN TÜRKİYEDE EŞİ OLMAYAN ÖZEL RENKLERDE LEON. -18 KROM JANT, 40 YANAK ÖZEL YAPIM LASTİK ZIRHLI YANAK -DELİKLİ DİSK,SOĞUTMALI FREN DİSKİ ÖZEL YAPIM. -AMASÖRLER ARABAMIN HIZINA GÖRE ÖZEL YAPIM -XENON 8000KW FAR SİSTEMİ_XENON 1000KW SİS FARLARI -NOS_(BU ARADA UCUZA BİLDİĞİNİZ NOS GAZI DOLDURAN YER VARSA LÜTFEN SÖYLER MİSİNİZ) UFAKTAN MÜZİK SİSTEMİ -7750 DVD PİONEER -8 TANE 17 MİD. TAKIM KİCKER -8 TANE KİCKER KOMPENAT TAKIMI -2 TANE MONO AMFİ KİCKER -3 TANE STERİO AMFİ -2 TANE L7 BAGAJ GİYDİRMELİ -3 TANE KAPASTÖR 3 FARAD -KOLTUK BAŞLARINA MONÜTÖR,LETTOP VE PLAYSTATİON 3 -YA SÖYLEMEK İSTEMİYORUM AMA SİZDE BİLİYORSUNUZ CAMLARIN FİLİM OLDUĞUNU,AMERİKAN ÇİZİLMEZ FİLM,AMERİKADAN ÖZEL GELDİ CAM FİLMLER.NEYSE YARISINI YAZABİLDİM BU ARADA EĞER TUNİNG,MODİFİYE ALEMİNDE BENİ HERKES TANIR PERFO MUSTİ,HERKESE SELAM,NEYSE KURTULDUNUZ SONUNDA İSTEDİĞNİZ OLUYOR,ARACIMI SATIYORUM,TAKAS EDERSEMDE VAY HALİNİZE O ZAMAN. MUsti__0536 725 37 61 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 link yok mu link ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 PERFO MUSTİ AHHAHAHHAUHHUAEUHEAHAHAHEHUAHUUHAE!!! BÖYLE ŞEYLERİ BENİMLE PAYLAŞMAYIN LAYN ÖLDÜM GÜLMEKTEN AEHAEUHAEUHUHAEHEA aheuh ahe öhö öhöm. -KOLTUK BAŞLARINA MONÜTÖR,LETTOP VE PLAYSTATİON 3 fake demi gerçek falan değil bu? "o rly?" çekilcek ya hadi bakalım dfgdfhdgfhg [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 22:12 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Yazan adam eğlencesine yazmış. Bizde yapardık tıfılken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 O İLAN GERÇEK VE O ARABA VAR BENİM KUZENİM İLYAS ABİNİN ARKADAŞI PERFO MUSTİ ONU PENDİKTEKİ GÜLBAHAR MAHALLESİNİN CANERLER APARTMANINDAKİ 12 NUMARADA TANIMAYAN YOKTUR ÇOK TA USTA ŞÖFOR AYRICA KUPASI VAR GORDÜM BEN BİLMEDEN YORUM YAPMIYALIM LÖTFAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 aynen perfo musti gerçekten var. modifiye işleri ile uğraşan bi arkım var onun yakın tanıdığını perfo musti. türkiye de modifiye denince akla gelen ilk isimlerdendir kendisi.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Benim uzayda içen tanıdığım var be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 uzaylı sevişen de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 hersey yazıoda aracın modeli ne merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 O kadar özelliğin arasından aracın ne olduğunu göremedim. Arabanın modeli ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 edit:cifte telli atmısız [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 23:20 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 arabanın marka model ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 said: -ARACIN TÜRKİYEDE GÖRÜLMEYEN BİR ÖZELLİĞİDE RENKLENDİRME SİTEMİDİR.YANİ ARAÇ 3 RENK OLABİLİYOR_MAVİ_YEŞİ VE BORDO SADECE KUMANDADAN RENK SEÇİMİ YAPIN TAMAM TUŞU İLE 3 DAKİKADA ARAÇ TAMAMEN DEĞİŞİK BİR HALE GEÇEBİLİYOR. öeh yok artık. hani böyle bişi vardır belki bilemem de bunu yaptıın aracı da 14k ytl ye de satmazsın en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 adam viper ı fln mı satıyo. gerçi o da iki renkti bi gri bi kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 mod. şayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Bu daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Yaptıgım araştırmaya göre Honda Civic.. Hımm.. 390km MODİFİYE GÖRSÜN GÖZÜNÜZ BİRADER_VARSA DAHA KRAL BUYRUN_HONDA CİVİC_ -Başlat -Bilgisayarı Kapat -Bidaha hiç açma Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 performans lakabı olan "perfo" arabayla kazanılmaz arkadaşım zaten. rica ederim. [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 02:26 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 abi.. şamil :( plastik mi o abi, diş görünüşü pek bi fena arkadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar