mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ben daha yeni burnng crusade aldım ve oynamaya başladım ama bi sorunum war azerothdayken 60 civarında olan fps outland e gittiğimde 15 lere inio ve akıcılık gidio bole bi sorunu olup çözebilmiş olan warmı acaba yardım lutfen şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Outlands'ten kastın shattrath ve Azeroth'tan kastın nispeten boş yerlerse normal olabilir. Benim de ogrimmarda 29-30 FPS civarında olan fr'm Shattrath'ta 15 civarına düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 outland den kastım hellfire ramparts intance ı azeroth tan kastım ironforge yok mu bole bi problemi olan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 outlands mekanları, özellikle de shattrath ve yeni raid mekanları klasik wow'dan çok daha ağır. yarı yarıya düşüşler pek anormal değil. özellik kısacaksın mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Aslında mor ve pembeyi biraz daha insaflı ve tasarruflu kullansalarda daha iyi sonuçlar elde edebilirdik. WoW: Ultimate Barbie Party olmalıydı aslında ek paketin adı, belfler direk barbie bebeklerden kopya zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 peki hangi özellikleri ne kdr dusursem ii olur bi oneri werebilirmsniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Evet böyle bir bilgi eminim çok işe yarar ne bilim msela üst düzey bilgisayarı olanlar için ayar biçimi ve biraz daha böyle bilgisayarı low performance olanlar için video vs ayarları yokmu böyle bişeyle ugrasıp da paylaşacak biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 deneyin bulun çok zor bişey değil yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 view distance en çok farkettiren ayar. diğerleri pek fps kazandırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 İkinci olarak da full screen glow. Özellikle parlak renklerin olduğu yerlerde çok etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Çözünürlüğü düşürmek ve açıksa vertical syncı kapatmanız büyük ölçüde fps kazandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 en dusuk ayarda (defaultta mesela)en yuksek verimi almak icin hangilerini kapatmak lazim??.tecrubesi olan varsa yazsin lutfen.baya yardimci olursunuz .. fps yerlerde surunuyor defaullta.. simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bilenler bir el atsin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar