DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Çook eskilerden çok yapardım bunu, koca dosyaları siler siler sonra bilgisayarımdan c:'ye tek tıklayıp soldan bakardım ne kadar yer açmışım diye sevinmek için. Bir fark olmayınca da üzülürdüm hep. Daha demin aynısı oldu. 2.5 gb tutan ati klasörünü ctrl+shift kombinasyonuyla cehenneme gönderdim ama silmeden evvel hddde 7.92 gb boş alan varken hala 7.92 gösteriyor. yenile dedim restart attım bana mısın demedi. neden olabilir bu sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ctrl+shift ne ya? shift+delete olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 geri dönüşüm kutusuna bak. eğer yoksa chkdsk yap sürücüye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 chkdsk yap bence de. bende de ondan oluyordu aynı sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ctrl+shift'le sildiysen, muhtemelen klasör olduğu yerde duruyodur hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 evet ctrl delete olması ve benim yanlış yazmış olmam oldukça muhtemel tabii pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 shift del ile dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ctrl+del de olmaz, o da yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ya evet o da yanlış olmuş shift delete olacaktı doğrusu temiz hava çarptı heral yani shift delete (doğru yazdım bu sefer) ile silmeme rağmen hiç boş alan açılmadı bi chksdsk patlatıcam o zaman.. edit: o da chkdsk nese bugün yapmiim ben chkdsk yerine format fln yazarım şimdi [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 19:19 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Olsun, eğlendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 bed sektör ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 bende de oluyordu. çözümünü de bulamamıştım. arada acıyodu bana siliniyodu filan. sora gene sildirmiyodu. huyuna( suyunamıydı bu acaba ) git azcık hdd nin. pohpohla filan [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 12:33 tarihinde, barbu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 istedigin surucuye sag tik > ozellikler > disk temizleme (disk cleanup in turkcesi neyse artik) yaparsan duzelmesi lazim. not: format ne ya. herseye format. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 clean up! diye bi program var.. küçük bişi.. arada sırada onu da çalıştırın ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 peki dasaaa bu cleanup gereksiz dosyaları siliyor pc deki felan kafasına göre mi durduk yere benim işe yarayan bişiyimi silermi ? sen kullanıyomusun hiç başına geldimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 sen seçiyorsun neleri temizleyeceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 chkdsk bildigin scandisk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 valla gereksiz bişi silmiyor ama windowsun bazen depoladığı gereksiz şeyleri falan siliyor. temp kalsörleri silebiliyorhiç bi sorun çıkarmadı şu ana kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ati klasörü neden 2.5 gb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 2.5 gb ati klasörü mü olur ya, harddisk o kısımda bozulmuş olabilir. ya da virüs girmiş / veya ne bileyim ati log tutuyor felan olabilir. o dosyaları silmek istediğinde ise engelleniyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 açsana paylaşıma bakayım falan bakayım : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 he valla ben de bir bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar