Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EA Yaptı Yapacağını : 3."Battlefield" Oyunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
OS X e port edilecekse koşarak alırım. Mümkünse Universal Binary olsun ki AA ve AF açabileyim :-)

[ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 15:54 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
BFde ilginç bi olay var, serideki ara oyunlar genelde fos çıkıyo. ama BF2 ve ilk BF olan 1942 gayet güzel oyunlar. 3.yü sırf bu yüzden merak ediyorum, ki videolarını gördüm youtubeda ve OHAAA dedim.
Mesaj tarihi:
vietnam'In iyi helikopter kullananları yolda giden ciplere falan çarpıp patlarlardı. Huey ile üstüne tekne atarak tank falan patlattığımı biliyorum hem de öyle sabit falan değildi eheh.

Vietnam tartışmasız en arcade tadında olan bf serisi oyunu. Herşey ultra dengesiz.

Bf 3 çıkarsa fifa serisi gibi olur artık hakkaten. Dice'daki adam iyi söylemiş. ( gerçi 2142'yi çıkararak zaten hata yaptılar da hatanın neresinden dönersen kardır. )

Forgotten Hope 2 çıkıyor en sonunda onu yükleyin bf 2'si olanlar.
Mesaj tarihi:
40v40 yetmez, fps ile mmorpg kirmasi bi oyun yapmalari lazim ve bunun quake gibi hizli ve eglenceli olmasi lazim. quake wars suxxor olmus, battlefield, cod gibi.
Mesaj tarihi:
said:
40v40 yetmez, fps ile mmorpg kirmasi bi oyun yapmalari lazim ve bunun quake gibi hizli ve eglenceli olmasi lazim. quake wars suxxor olmus, battlefield, cod gibi.

ARMA (armed assault) oynaman lazım senin. Acaip gerçekçi, Operation Flashpoint yapımcılarından çıkma oyun, 256 kişi mi ne tek haritada savaşabiliyo ve haritalar devasa. BF gibi araç kullanma da var tabii...
Mesaj tarihi:
ohara :) ben sayı var diye hatırlıyodum :P meğer daha da hayvanmış. Bu oyunda bu arada gece yıldızlardan yol bulma, güneşin arkasında kaldığı için bi tarafı gölge olan tepenin karanlık tarafında gizlenebilme gibi hayvani özellikler var.
Mesaj tarihi:

[spo]

[/spo]

[ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 09:52 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 09:54 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]

• Yeni Oluştur...