SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=25970699&tag=nl.e579 Geçen dergide DICE'dan bir şahıs bu oyunun fifa gibi her yıl çıkan oyun olmayacağını ,bundan vazgeçmeleri gerektiğini söylemişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 yapmasınlar. daha 1942'ye bile ısınanamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 OS X e port edilecekse koşarak alırım. Mümkünse Universal Binary olsun ki AA ve AF açabileyim :-) [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 15:54 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 OSX'e çıktıktan 3 yıl sonra gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Aynı zamanda çıkacak denmiş işte. BF 1942 2 yıl sonra gelmişti evet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Eeh EA.Shit ini çıkardın artık işin.DICE'a acıyın lan en azından şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 BFde ilginç bi olay var, serideki ara oyunlar genelde fos çıkıyo. ama BF2 ve ilk BF olan 1942 gayet güzel oyunlar. 3.yü sırf bu yüzden merak ediyorum, ki videolarını gördüm youtubeda ve OHAAA dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 vietnam daha guzeldi bence ikisindede yahu, hanı bi commander durumu tat kattı ama vietnam 42den cok daha hoştu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 evet vietnam harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 2142 gibi techno bir oyun çıkarırlarsa takdir ederim, yoksa fıss. 2142 çok güzel, tartışmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 vietnam'In iyi helikopter kullananları yolda giden ciplere falan çarpıp patlarlardı. Huey ile üstüne tekne atarak tank falan patlattığımı biliyorum hem de öyle sabit falan değildi eheh. Vietnam tartışmasız en arcade tadında olan bf serisi oyunu. Herşey ultra dengesiz. Bf 3 çıkarsa fifa serisi gibi olur artık hakkaten. Dice'daki adam iyi söylemiş. ( gerçi 2142'yi çıkararak zaten hata yaptılar da hatanın neresinden dönersen kardır. ) Forgotten Hope 2 çıkıyor en sonunda onu yükleyin bf 2'si olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Bende BF2 var.FH2 çıkarsa uykusuz geceler beni bekliyor olacak. "ACHTUNG!!!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 battlefield 2 arcade gibi ama realistic modu çok gerçekci, fazla gerçekci, ve en çok oynanan mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 büyük ihtimalle 4 olmaz bu, 3 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 40v40 yetmez, fps ile mmorpg kirmasi bi oyun yapmalari lazim ve bunun quake gibi hizli ve eglenceli olmasi lazim. quake wars suxxor olmus, battlefield, cod gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Hayır taktik ağırlıklı olsun,nooblar fucktırsın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: 40v40 yetmez, fps ile mmorpg kirmasi bi oyun yapmalari lazim ve bunun quake gibi hizli ve eglenceli olmasi lazim. quake wars suxxor olmus, battlefield, cod gibi. ARMA (armed assault) oynaman lazım senin. Acaip gerçekçi, Operation Flashpoint yapımcılarından çıkma oyun, 256 kişi mi ne tek haritada savaşabiliyo ve haritalar devasa. BF gibi araç kullanma da var tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Oha 256 kişi ne demek abi ya..Düşünsene night temalı bir mapte 40 birden bazuka+hmg ateşi açıyor..Offff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 sdaads tam hatırlamıyorum o 128 de olabilir. ama BF 2'yi katlıyodu ona eminim. Gamespottan falan bakın işte ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: The number of people allowed in a multiplayer game is limited only by the server's capability. yani oyuncu limiti yokmuş, server ne kadar alırsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ohara :) ben sayı var diye hatırlıyodum :P meğer daha da hayvanmış. Bu oyunda bu arada gece yıldızlardan yol bulma, güneşin arkasında kaldığı için bi tarafı gölge olan tepenin karanlık tarafında gizlenebilme gibi hayvani özellikler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Oha ulan oha.Alıyorum lan. edik: bu kadarda şerefsizlik yapılmaz ki birader,böyle oyun mu olur muhohoöhöhöhöböhüha.. [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 20:38 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 oha nası bi genişlik var ki yıldızlardan yön bulma ihtiyacı hissediyoruz o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 [spo] [/spo] [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 09:52 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 09:54 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar