zgrw Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Herkes Ultima'nın orjinal 3d client'ının ne kadar dandik olduğunu biliyor. Bunu gören bazı insanlar, kendi 3d clientlarını yazmışlar ve de open source :) belki ilginizi çeker Video; http://www.youtube.com/watch?v=R-T9XwmkVn4 Official website; http://www.iris2.de/index.php/Main_Page [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 00:33 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 beğendim ya.. yeni bir soluk. tabii efsane 203ün yerini tutmaz benim için ama süper bir çalışma olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 baya iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Hemen açalım bir server :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 elan realms v.54465463 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 vay be duygulandım ama minoc cove falan gormek isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 görebilirsin zaten, sitesinden clienti indirip hali hazırda listesinde duran sunuculardan birine girebilirsin. hatta istediğin herhangi bir sunucunun ip sini config dosyasına ekleyerek giriş yapabilirsin sanırım çoğu emulatoru destekliyor. lakin biz iki bilgisayarda denedik oyuna girmeyi başaramadık henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 İndiriyorum mükemmel birşeye benziyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 uzun süredir var yeni bişi değil. bide çok bişey beklemeyin kamera yerin altına flm giriyor :) yinede iyi bir çalışma görmeyenler görsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 İndirdim,kurdum falan.Acayip şaşırdığım birşey oldu,ping 2D ye göre daha azdı(!).Lakin kamera bir duvarın içine girdi.Çıkaramadım ve eyterebea dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 2008 videosu koymuslar gelismis sanirim biraz daha http://www.youtube.com/watch?v=SmINRZ6zFz8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 daha da güzelleşmiş :) hayranım bu adamlara ya, adamlarda ki azme bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oguzhankeskin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sphere ile kullanabilir mi diye çok merak ediyorum. Emülatör 56b olduğundan crypt' i uymayabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 gayette oluyor. ancak tek olay yeni muller koymayacaksın ekstra mullet koyduğun zaman iris göremiyor saçmalıyor.orjinal mullerle destekliyor enteresanda oluyor.arqas için yaptığım haritada 3d gezmenin keyfi inanılmaz oldu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oguzhankeskin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 static ve staidx dosyaları oluyor o zaman? keza onlarda mul da (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 art artidx tiledata gumpart gumpidx animdata anim animidx i gibi kök dosyalara dokunmadan map üzeirnde istediğin gibi oynayabilirsin destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 gayet iyi gerçi knight online a dönmüş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 gerçekten çok başarılı iris2, ne yazık ki uo'nun son dönemlerinde piyasaya çıktığı ve free shard'ların çoğu da yeniliğe kapalı olduğu için yaygınlaşamadı ama eğer tutsaydı, uo'yu hala yaşatırdı aynı heyecan ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ilk geliştirdikleri yıllarda görümüştüm ve o zamanlar bile geleceği parlak görünüyordu. 2008 videosu gerçekten güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 khala said: elan realms v.54465463 keske en son save den acılsa tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ya evet öyle bir saçmalık yazmışım demek istediğim art ve tile için yeni çizimlerdi. eğer orjinal dosyaları kullanarak bir map hazırlandıysa falan filan destek %90 var. eskiden ne uğraşırdım vay be anasını sayın seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 oha lan heycanla izledim çok başarılıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 indirip uogamersda gezindim biraz güzel yapmışlar minoc'a yada brit'e farklı bi açıdan bakmak biraz garip geliyor alışınca süper ama 10-15 kişinin içine girince oyun felaket kasıyor yerlerde fazla item oldumu baya lag oluyor hala stabil değil sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hermesus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Evet Tam stabil degil maalesef..Cantan bir garip oluyor,KAsma olayları cok fazla özellikle actiona girince delirtiyor adamı uo oynadıgımdan degil ama sırf merakdan indirip inceledim.Amatörce izlenimlerim oldu..KR yi sanırım etkileyemezler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar