Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iris 2 Open Source 3D Client

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
görebilirsin zaten, sitesinden clienti indirip hali hazırda listesinde duran sunuculardan birine girebilirsin. hatta istediğin herhangi bir sunucunun ip sini config dosyasına ekleyerek giriş yapabilirsin sanırım çoğu emulatoru destekliyor. lakin biz iki bilgisayarda denedik oyuna girmeyi başaramadık henüz.
Mesaj tarihi:
uzun süredir var yeni bişi değil.
bide çok bişey beklemeyin kamera yerin altına flm giriyor :)

yinede iyi bir çalışma görmeyenler görsün :)
  • 1 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
gayette oluyor. ancak tek olay yeni muller koymayacaksın ekstra mullet koyduğun zaman iris göremiyor saçmalıyor.orjinal mullerle destekliyor enteresanda oluyor.arqas için yaptığım haritada 3d gezmenin keyfi inanılmaz oldu benim için.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
gerçekten çok başarılı iris2, ne yazık ki uo'nun son dönemlerinde piyasaya çıktığı ve free shard'ların çoğu da yeniliğe kapalı olduğu için yaygınlaşamadı ama eğer tutsaydı, uo'yu hala yaşatırdı aynı heyecan ile..
  • 2 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya evet öyle bir saçmalık yazmışım demek istediğim art ve tile için yeni çizimlerdi. eğer orjinal dosyaları kullanarak bir map hazırlandıysa falan filan destek %90 var. eskiden ne uğraşırdım vay be anasını sayın seyirciler.
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
indirip uogamersda gezindim biraz güzel yapmışlar minoc'a yada brit'e farklı bi açıdan bakmak biraz garip geliyor alışınca süper ama 10-15 kişinin içine girince oyun felaket kasıyor yerlerde fazla item oldumu baya lag oluyor hala stabil değil sanki
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Evet Tam stabil degil maalesef..Cantan bir garip oluyor,KAsma olayları cok fazla özellikle actiona girince delirtiyor adamı uo oynadıgımdan degil ama sırf merakdan indirip inceledim.Amatörce izlenimlerim oldu..KR yi sanırım etkileyemezler..
  • Yeni Oluştur...