Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bazen acaba hata mı yaptım diye düşünüyorum

Bone

Öne çıkan mesajlar

said:
Hatta öyle bir yer ki, en salak, en beceriksiz, en tembel, en umursamaz insanlar bile mezun olabiliyor.
Lay lay lom ile hayat geçiyor, mutlusun, eğleniyorsun felan.

O biraz zor. bilkentin mühendislik bölümleri çok kasar. Mezun olmak oyle kolay değildir.Elektronikcilerin ilk sene haftada 38 saat dersleri olur.
elektronik>bilgisayar>endustri şeklinde bir zorluktan soz edebiliriz.
öyle proje grubunu iyi seçip geçmek de kolay değildir. Projelerden sonra sözlüler olur, ödevler kopya çekilmesin diye sınav şeklinde sınıflarda yapılır. Her hafta quizlerin olur. Projelerden başıını kaldıramaz, ilk hafta dışında gezecek vakit bulamazsın. Sürekli sabahlarsın. Diğer üniversitedeki arkadaşların midtermden midterme çalışırken senin butun dönemin ödev yetiştirmekle, quizlere çalışmakla, projelerle uğraşmakla geçer.
Bende girerken paramı veririm diplomamı alırım diyordum ama girince anlıyorsun ki kazın ayağı öyle değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Insan "digerini napsam nolurdu" nun cevabini bilmediinden bilemiyo iste. Ben de yasadim lisede benzerini.

Izmir Fen Lisesi'ni kazandim, ama tum yakin arkadaslarim Izmir Amerikan'a gidiyordu, orayi da kazanmistim ozel okullar sinavinda, sonra ailemle falan konustum Amerikan'a karar verdim. Ki benim tek hedefim IFL idi iste ama kazandiktan sonra bi tirsmaya basladim, iste yatili okul, devlet okulu ozel okul rahatligi imkanlari falan olmaz vs vs. Neyse Amerikan'a kaydoldum, persembe gunu oryantasyona falan gittim milletle tanistim super her sey. Persembe aksami dersane mudur yardimcimiz (Izmirliler bilirler, Bati Dersanesi'nden Hasan Ot), benle bi konustu, tum fikrimi degistirdi.

Valla memnunum sanirim IFL cok sey katmistir ama eziyet bi 3 sene gecirdim, Amerikan'a gitsem neler olurdu acaba demeden alamiyorum kendimi. De tabi olmayan sey olsa nolurdu demek de salakca zaman harcamak oluyor sadece : )
Sosyal ağlarda paylaş

Hahahah, Hasan Ot evet, çok ilginç bir adam.

Ben de Lise 3'teyim, ne yapcağımı bilmiyorum üniversite işini. Napsam acaba hakikatten. Yeni sistem olduğu için Sayısal'dan bir meslek seçmem gerekiyor da mühendis olup da yaşamak istediğim hayat o olucak mı bilmiyorum.

Aklımda daha yaratıcılığımı kullanabileceğim meslekler var, onlar genelde TS'de. Dünyaya yararlı bir insan da olmak istiyorum aslında o meslek hangisi onu da bilmiyorum.

Neyse iyi bayramlar.
Sosyal ağlarda paylaş

egitim ve pismanliklar peh

deniz lisesini kazanip yok ben denizci olmiycam karaci olucam diye kazandi kagidini yirtip ailesinden gizliyen sonrada kuleli sinavlarinda kosudan 3-4 saniye ile cakip babayi alan biri yaziyor

pismanmiyim evet pismanim

ayni sekilde OSS de istanbulda burslu tutturamayip kiprisda %75 burs kazanip gitmedim onada pismanim

ama muslum baba ne demis

son pismanlik neye yarar
herseyin bedeli var

yaaa
Sosyal ağlarda paylaş

3-7 yaş arası diyarbakırdaydım, kürt çocuklar beni döverdi sokakta. o yüzden dışarı çıkamazdım. evde oturup susam sokağı izleye izleye okumayı yazmayı 4 işlemi vs. öğrendim.
teşekkürler diyarbakır, teşekkürler kurabiye canavarı.

ilkokul süperdi, sınıf süperdi okul süperdi. default devlet okuluydu ama acaip über bi sınıftı. sınıfın büyük çoğunluğu össde sağlam puanlar aldı, türkiye dereceleri vs.
teşekkürler halil sözer ilkokulu, teşekkürler örtmenim nezahat telci.

lgsden sonra eskişehir fen lisesine gittim. o sırada koç lisesini de kazanmıştım, iyiki gitmemişim ama. eskişehir fen süpersin übersin^^
teşekkürler şenterzi, teşekkürler fatih fen.

dershaneye matfkbye gittim. o da süperdi.
hocalardan öğrencilere herkes aşmış bitirmiş olayı.
teşekkürler fkç, teşekkürler becergen

össde bilkent işletmeyi kazandım. iyiki kazanmışım. bu kadar kalite bi yer olduğunu bilmiyordum yazarken. fakat şimdi anladımki ballıymışım baya (:
teşekkürler erhan hoca, teşekkürler bilkent fba.

fakat eğitimdeki yanlış seçimler yüzünden istemediğim bi noktaya gelseydim başa döner bi daha denerdim.

ha bide eğitimde kazanan aşkta kaybediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot

emekli olmuş lan :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...