BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 said: Hatta öyle bir yer ki, en salak, en beceriksiz, en tembel, en umursamaz insanlar bile mezun olabiliyor. Lay lay lom ile hayat geçiyor, mutlusun, eğleniyorsun felan. O biraz zor. bilkentin mühendislik bölümleri çok kasar. Mezun olmak oyle kolay değildir.Elektronikcilerin ilk sene haftada 38 saat dersleri olur. elektronik>bilgisayar>endustri şeklinde bir zorluktan soz edebiliriz. öyle proje grubunu iyi seçip geçmek de kolay değildir. Projelerden sonra sözlüler olur, ödevler kopya çekilmesin diye sınav şeklinde sınıflarda yapılır. Her hafta quizlerin olur. Projelerden başıını kaldıramaz, ilk hafta dışında gezecek vakit bulamazsın. Sürekli sabahlarsın. Diğer üniversitedeki arkadaşların midtermden midterme çalışırken senin butun dönemin ödev yetiştirmekle, quizlere çalışmakla, projelerle uğraşmakla geçer. Bende girerken paramı veririm diplomamı alırım diyordum ama girince anlıyorsun ki kazın ayağı öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Insan "digerini napsam nolurdu" nun cevabini bilmediinden bilemiyo iste. Ben de yasadim lisede benzerini. Izmir Fen Lisesi'ni kazandim, ama tum yakin arkadaslarim Izmir Amerikan'a gidiyordu, orayi da kazanmistim ozel okullar sinavinda, sonra ailemle falan konustum Amerikan'a karar verdim. Ki benim tek hedefim IFL idi iste ama kazandiktan sonra bi tirsmaya basladim, iste yatili okul, devlet okulu ozel okul rahatligi imkanlari falan olmaz vs vs. Neyse Amerikan'a kaydoldum, persembe gunu oryantasyona falan gittim milletle tanistim super her sey. Persembe aksami dersane mudur yardimcimiz (Izmirliler bilirler, Bati Dersanesi'nden Hasan Ot), benle bi konustu, tum fikrimi degistirdi. Valla memnunum sanirim IFL cok sey katmistir ama eziyet bi 3 sene gecirdim, Amerikan'a gitsem neler olurdu acaba demeden alamiyorum kendimi. De tabi olmayan sey olsa nolurdu demek de salakca zaman harcamak oluyor sadece : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Hahahah, Hasan Ot evet, çok ilginç bir adam. Ben de Lise 3'teyim, ne yapcağımı bilmiyorum üniversite işini. Napsam acaba hakikatten. Yeni sistem olduğu için Sayısal'dan bir meslek seçmem gerekiyor da mühendis olup da yaşamak istediğim hayat o olucak mı bilmiyorum. Aklımda daha yaratıcılığımı kullanabileceğim meslekler var, onlar genelde TS'de. Dünyaya yararlı bir insan da olmak istiyorum aslında o meslek hangisi onu da bilmiyorum. Neyse iyi bayramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Penth olm şimdi sen bu halle Harvard'a gidiyorsun. Herhalde Izmir Amerikan'i bitirsen Mars'a giderdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 @Queen; yaratıcılığını kullanabilecek meslekler nasıl TS'de olabilir şaşırdım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 aga delikanlı adam tarih okuyup tarih yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Bone'dan iyi felsefeci olur. Devamlı üzgün adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Bilkent'e geldim. 1-2 hafta geçti. Doğu kampüsün vermiş olduğu bir boğuculukla "nereye geldim ben" havasına kapıldım. Ama şu an gayet mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 egitim ve pismanliklar peh deniz lisesini kazanip yok ben denizci olmiycam karaci olucam diye kazandi kagidini yirtip ailesinden gizliyen sonrada kuleli sinavlarinda kosudan 3-4 saniye ile cakip babayi alan biri yaziyor pismanmiyim evet pismanim ayni sekilde OSS de istanbulda burslu tutturamayip kiprisda %75 burs kazanip gitmedim onada pismanim ama muslum baba ne demis son pismanlik neye yarar herseyin bedeli var yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bilkentte okuyacağıma okumam daha iyi...Nitekimde gitme şansım varken gitmedim memnunum gururluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 3-7 yaş arası diyarbakırdaydım, kürt çocuklar beni döverdi sokakta. o yüzden dışarı çıkamazdım. evde oturup susam sokağı izleye izleye okumayı yazmayı 4 işlemi vs. öğrendim. teşekkürler diyarbakır, teşekkürler kurabiye canavarı. ilkokul süperdi, sınıf süperdi okul süperdi. default devlet okuluydu ama acaip über bi sınıftı. sınıfın büyük çoğunluğu össde sağlam puanlar aldı, türkiye dereceleri vs. teşekkürler halil sözer ilkokulu, teşekkürler örtmenim nezahat telci. lgsden sonra eskişehir fen lisesine gittim. o sırada koç lisesini de kazanmıştım, iyiki gitmemişim ama. eskişehir fen süpersin übersin^^ teşekkürler şenterzi, teşekkürler fatih fen. dershaneye matfkbye gittim. o da süperdi. hocalardan öğrencilere herkes aşmış bitirmiş olayı. teşekkürler fkç, teşekkürler becergen össde bilkent işletmeyi kazandım. iyiki kazanmışım. bu kadar kalite bi yer olduğunu bilmiyordum yazarken. fakat şimdi anladımki ballıymışım baya (: teşekkürler erhan hoca, teşekkürler bilkent fba. fakat eğitimdeki yanlış seçimler yüzünden istemediğim bi noktaya gelseydim başa döner bi daha denerdim. ha bide eğitimde kazanan aşkta kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 said: Penth olm şimdi sen bu halle Harvard'a gidiyorsun. Herhalde Izmir Amerikan'i bitirsen Mars'a giderdin.Yok bu konuda en cok IFL'nin etkisi oldu aslinda. [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 16:44 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot Hasan Ot emekli olmuş lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Dershane hocası emekli olmaz ki diyenlere zamanın ötesinden gelen açıklama; adam paraya doymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 hayıflanma ne saçma bi şeydir yahu. Ulan keşke bende küçükken kolejden ayrılmasaydımda sonra liseyi ve üniversiteyi yurtdışında okuyup mimar olsaydım da boy boy egzotik tasarımlı binalar dikseydim. intihar etmek istiyorum böyle büyük bi hata nasıl yaptım lan ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 sen kalk taaa ankaradan kıbrısa git. hatanın allahını yapmışsın bone ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar