Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun için laptop alacağız max sınır 2000 ytl fikir verebilecek?

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Üstüne gitmek değil yahu. Brigand ne yapsın demiş, ona cevap verdim. Laptop dışında hiç bir alternatif yokmuş der gibi olmuş ondan. :)

Benim yukarda yazdığım laptop'lar, uygun fiyata orta halli oyunları oynamak için yeterli olur.

Benim bir arkadaşın yaptığı çok hoşuma gitmişti. PS3 + 22" samsung monitör aldı. Ucuz da bir laptop'u var sanırım. Monitörde analog/digital switch var. Monitör üzerinden tek tuşla playstation / laptop arası geçiş yapıyor. Var mı ötesi? :)
Sosyal ağlarda paylaş

@Mirage,

Yurtta kablosuz ağ var. Laptop ile oyun dışında internet keyfi de yapabilecek. Üstelik her odada da ethernet kablosu varmış eğer ağda kesiklik olursa tak kabloyu çatır çatır kullan. Belki hızı iyi değildir ama site gezmeye msn açmaya vs.. yeter.

Üstelik odasında televizyon yok ve laptop'u barındırmak kollamak televizyondan playstationdan çok daha kolay.

Ayrıca playstationu yurta sokarsan sanmıyorum ki arkadaşlarından sana oynama fırsatı kalsın. Ee insanlara oynama da diyemezsin demi?

Bu arada bunu aldık. Ben performansından çok memnun kaldım. Şöyle söyleyebilirim, Nfs Carbon bütün özellikler On ve High'dayken anti alising 4x yapınca hiçbir kasma görmedim. Daha ilersini denemedim. Özellik kalmadı açacak.

Aldığımız Notebook
Sosyal ağlarda paylaş

Isınıyo walla işlemci 64 dereceye çıkmıştı 5 saatlik açık kalmadan sonra (ama 5 saat bilgisayarın içine ettim yani benim bilgisayara bağladım kopyaladım yükledim rahat durmadı bilgisayar hiç)

Olsun 2 yıllık garantisi var demekki o ısıya dayanabiliyor.

Bu arada super pi ile 1mblik döngüyü 26snde yapıyor.

[ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 11:35 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Monster'ın o kadar iyi olacağını sanmıyodum ya vay anasını :) Anlamadığım şey, onun pili nasıl dayanıyo? hayvan gibi 34534 hdd ayrı ekran kartı öküz işlemci vs. vs. yüklemişler alete. Pil mi dayanır ona yaw.

Bi de Dell'lerde klavye'yi biraz dikkatli kullanmak lazım, çok dayanıklı olmuyo genelde. Özellikle ısınan modellerde sorun olabiliyo hatta. Haberiniz olsun :)
edit: bi de hayırlı olsun tabii

[ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 11:42 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
KDV Dahil 2039 YTL
Gold bilgisayar
buradan bakabilrisin sanırım kampanya da var, fiyatı performansına göre cok iyi.
Karakteristik ASUS X52SA250DV C2D T9300 2.5GHz 3GB 250GB VP
CPU Cinsi - HIZI Intel Core 2 Duo Processor 2.5 GHz T9300
Ekran Boyu(Inch) 15.4" WXGA GLARE EKRAN
Ekran Tipi 1280 x 800 / WXGA
Ekran Kartı ATI HD 2600 512 MB EKRAN KARTI
Bellek(MB) 3GB
Bellek Tipi DDR2
Sabit Disk 250GB
Optik Sürücü 8x DVD - SUPER MULTI
Faks-modem 56K
Ses Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex
Network 10/100, Intel Pro/wireless 4965ABGN (802.11a/b/g/N)
Port 1 x IEEE1394, 3x USB 2.0
Pil Ömrü Li-Ion 6 cell
Ağırlık(KG) 2.95kg
Yazılım MS Vista Home Premium
Ek Özellikler Mouse Touchpad Asus Mouse
Klavye Türkçe Q
Bluetooth Var
boyutlar 354mm x 284mm x 35.2 mm
Çanta Var
Card Reader
Web Kamera 1.3 Megapiksel

PS: goldda calısmıyorum, aksine golddan nefret bile ediyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...