Gangren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 dumble yerine kullanırsın artık onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 said: Gangren 10 Ekim 2007, Çarşamba - 20:47 tarihinde demis ki: dumble yerine kullanırsın artık onu Sen ne diyorsun arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ne dediği açık değil mi, neden saldırdın ki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Yok anlamadım sadece ne dediğini sordum anlamadığım için. Saldırma olmaması için de arkadaşım diye belirttim özellikle nazikçe. Dumble ne 17" laptopu dumble'a benzetme şeyi mi var? Ben pek arada bağ kuramadım da kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ağır olur kas çalışırsın onla demek istemiş yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Aynen öyle, mesela bu 4 kg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 17"ler 1 kg daha ağır oluyor, 15,4 lere göre baya genişler, daha fazla yer kaplıyorlar klavyesindeki yön tuşarına dikkat edin, normal klavye bağlamak zorunda kalmayın oyun oynamak için laptop deil pc alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 oyun için laptop almak çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 said: taz 11 Ekim 2007, Perşembe - 19:17 tarihinde demis ki: oyun için laptop almak çok saçma. Öğrenci arkadaş yurtta kalıyor. Ne yapsın? Oyun oynamayı da seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Playstation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 abicim adamın niye üstüne gidiyorsunuz? laptopta karar kılmışlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Üstüne gitmek değil yahu. Brigand ne yapsın demiş, ona cevap verdim. Laptop dışında hiç bir alternatif yokmuş der gibi olmuş ondan. :) Benim yukarda yazdığım laptop'lar, uygun fiyata orta halli oyunları oynamak için yeterli olur. Benim bir arkadaşın yaptığı çok hoşuma gitmişti. PS3 + 22" samsung monitör aldı. Ucuz da bir laptop'u var sanırım. Monitörde analog/digital switch var. Monitör üzerinden tek tuşla playstation / laptop arası geçiş yapıyor. Var mı ötesi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 var 21'' crt samsung alıp aynısını yapsaymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 O zaman bi de extra masa alması gerekirmiş. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 @Mirage, Yurtta kablosuz ağ var. Laptop ile oyun dışında internet keyfi de yapabilecek. Üstelik her odada da ethernet kablosu varmış eğer ağda kesiklik olursa tak kabloyu çatır çatır kullan. Belki hızı iyi değildir ama site gezmeye msn açmaya vs.. yeter. Üstelik odasında televizyon yok ve laptop'u barındırmak kollamak televizyondan playstationdan çok daha kolay. Ayrıca playstationu yurta sokarsan sanmıyorum ki arkadaşlarından sana oynama fırsatı kalsın. Ee insanlara oynama da diyemezsin demi? Bu arada bunu aldık. Ben performansından çok memnun kaldım. Şöyle söyleyebilirim, Nfs Carbon bütün özellikler On ve High'dayken anti alising 4x yapınca hiçbir kasma görmedim. Daha ilersini denemedim. Özellik kalmadı açacak. Aldığımız Notebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 en iyi seçimi yapmışsınız. ben de 1520 almayı düşünüyorum. ısınma olayı nasılmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Hayırlı olsun. Inspiron 1520 cidden çok iyi diyorlar. Isınması da biraz varmış galiba, ama yüksek ısılarda bile fan sesi duyulur seviyeye ulaşmıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Isınıyo walla işlemci 64 dereceye çıkmıştı 5 saatlik açık kalmadan sonra (ama 5 saat bilgisayarın içine ettim yani benim bilgisayara bağladım kopyaladım yükledim rahat durmadı bilgisayar hiç) Olsun 2 yıllık garantisi var demekki o ısıya dayanabiliyor. Bu arada super pi ile 1mblik döngüyü 26snde yapıyor. [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 11:35 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 monsteri elemeniz cok kotu olmus bilgisayarda 24 saat kesintisiz oyun oynanabiliyor ve herhangi bir ısınma problemi olmuor ekrankartı olarak ta alette 8600 geliyor diğer laptoplara göre daha performanslı verdiin fiyata göre, 6 aydır kullanıorum en ufak bi problem cıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Monster'ın o kadar iyi olacağını sanmıyodum ya vay anasını :) Anlamadığım şey, onun pili nasıl dayanıyo? hayvan gibi 34534 hdd ayrı ekran kartı öküz işlemci vs. vs. yüklemişler alete. Pil mi dayanır ona yaw. Bi de Dell'lerde klavye'yi biraz dikkatli kullanmak lazım, çok dayanıklı olmuyo genelde. Özellikle ısınan modellerde sorun olabiliyo hatta. Haberiniz olsun :) edit: bi de hayırlı olsun tabii [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 11:42 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Eyw arkadaşlar saolun :) @olorin84 Arkadaşa mağazadan almak istedi netten almak istemedi ondan eledik. Yoksa İzmir'de Monster satan yer bulsak alırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 dell vostro 1000 kullanıyorum. pes 2008 çalıştırıyor sorunsuz oda yetio zaten bana fiyatıda makul. ucuz bişi alacaksan aklında bulunsun hani. dell iyi dell güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 über tavsiye: laptopta oyun oynanmaz. isterse quad cpu, sli gpu, 16gb ram olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 "oyun"dan kasta bagli. ama genel olarak katiliyorum, oyun oynamak icin laptop alinmamali. o parayi ucak mahiyetinde bir desktop edinilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 KDV Dahil 2039 YTL Gold bilgisayar buradan bakabilrisin sanırım kampanya da var, fiyatı performansına göre cok iyi. Karakteristik ASUS X52SA250DV C2D T9300 2.5GHz 3GB 250GB VP CPU Cinsi - HIZI Intel Core 2 Duo Processor 2.5 GHz T9300 Ekran Boyu(Inch) 15.4" WXGA GLARE EKRAN Ekran Tipi 1280 x 800 / WXGA Ekran Kartı ATI HD 2600 512 MB EKRAN KARTI Bellek(MB) 3GB Bellek Tipi DDR2 Sabit Disk 250GB Optik Sürücü 8x DVD - SUPER MULTI Faks-modem 56K Ses Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex Network 10/100, Intel Pro/wireless 4965ABGN (802.11a/b/g/N) Port 1 x IEEE1394, 3x USB 2.0 Pil Ömrü Li-Ion 6 cell Ağırlık(KG) 2.95kg Yazılım MS Vista Home Premium Ek Özellikler Mouse Touchpad Asus Mouse Klavye Türkçe Q Bluetooth Var boyutlar 354mm x 284mm x 35.2 mm Çanta Var Card Reader Web Kamera 1.3 Megapiksel PS: goldda calısmıyorum, aksine golddan nefret bile ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar