MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 harbi saglam reklam yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 said: Reklamın amacı zaten Türklük duygularını kabartmak. reklam sadece kar amacıyla yapılan bir şeydir, duygunu kabartmak turkcell'e yetmez, o kadar para veriyor o filmi her gün burnumuza dayamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bence Cat'e yapilan ciddi bir saygisizlik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Holy, reklam milleti gaza getirmek için yapılmış demek istemiyor bence, bahsi geçen reklam insanların milli duygularından istifade edip Turkcell'in marka değerine katkıda bulunmayı amaçlıyor diyor gibi geldi. Yoksa kimse Turkcell mili takım için reklam yapıyor diye düşünmüyordur herhalde; en nihayetinde reklam Turkcell'in çıkarlarına hizmet ediyor fakat tema milli takım olduğu için milli duyguları depreştirecek bir reklam hazırlanmış. Not: tereciye tere satmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bunu geçtik yine kar amaçlı ama Aurelio'nun oynadığı şu Alpet reklamı gerçekten rezil ötesi birşey.İzledikçe sinirleniyorum TV'de... edit:Alpet :D [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 13:18 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 şarkı söyler gibi söylüyor İstiklâl Marşı'nı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=smsEIFWMRgQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ketstivıns abimize yamuk yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Beğenmedim.. İşbankasının reklamlarını yapan ajans yapsa güzel olurdu.. Onlar çok iyi ayar veriyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ben de beğenmedim, şarkıyı da rezil etmişler, reklama da gitmemiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar