Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sağ beyin / sol beyin testi

Sam

Öne çıkan mesajlar

Köpeği bende gördüm hemde ilk bakışta çaat diye. Aha dedim bu köpek eğilmiş, karşısında ağaç gibi birşey var, altında asvalt gibi birşey var, su olduğunu çözemedim tabi o belli olmuyo, asvalt da olabilir o. Tabi köpek asvaltta niye eğilsin? Olsun ama köpeği gördüm.

edit: Sağlağım.

[ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 00:47 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

algıya guvenceksın de. şimdi sağ sol olayıyla bi alakası vardır neden die sorcak olursan. ben ilk resme baktım tersine gordum. yandakı yazıyı okuodum. gözüm ona ilişti bi ara ana bı baktım duz donmeye başladı. yanı dikkat başka yere gidince beyin olayı odaklanmayıp farklı bişeyler mı oluyo eeeh öle işte banane be :P
nolursa olsun ama ilginçti. nese ben yatıyım yarın nası görcez bakalım :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hem saat yönünde hem de tersi yönde dönerken gördüm. Dönüş yönüne göre üstünde durduğu bacağı da değişiyor. Eğer gözümü ayırmazsam hiçbirşey değişmiyor ama gözümü bir süre kapalı tutup açarsam her zaman olmasa da birkaç denemede değişiyor. İlginç :)

budur
Sosyal ağlarda paylaş

önceki postlara aynı resim iki defa koyulmuş. Üstteki kadını sağa doğru döndürürken alttakini sola doğru göndürüp sonra ikisini birden aynı anda ters yönlere döndürmeye kastım ve basardım biraz uğraştan sonra :P beyne hükmetmek bu demek olsa
Sosyal ağlarda paylaş

oha :S
sağa dönüodu, sonna ayağına kitledim kendimi, o noktadan kaptırdım şimdi full sola dönüo :( artık hiç sağa dönmüo :(..

hatta daha ilginç bişe yaptım. öyle bi kitleyip odaklıyorum ki.. kadın hiç dönmüyor, sağdece sağa ve sola yarım daire çiziomuş gibi oluyo. bunu da gözlerimi aşırı ayaklara kitleyip bi saya bi sola hafif hareket ettirmemle yapıom :O ben nereye istersem oraya döndüünü görüorum.. nas ya.

süper zekamıyım neyim :D
-

edik2:

artı bu test de çook saçma. ben beynimin sağ tarafını kullandıımı düşünmek ya da belirtmek istiosam, tek yapcaam şey 3 sn odaklanıp sağa döndüünü görüp akışına bırakmam. o artık 3 saat sğa döner. snm sıkılınca da sola dönderirirm. ben sol şeyimi kullanıom der geçerim. gerenksiz bi test..

[ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 04:34 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...