Arma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Bi sağa bi sola dönüyor. Her iki yönüde gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Köpeği bende gördüm hemde ilk bakışta çaat diye. Aha dedim bu köpek eğilmiş, karşısında ağaç gibi birşey var, altında asvalt gibi birşey var, su olduğunu çözemedim tabi o belli olmuyo, asvalt da olabilir o. Tabi köpek asvaltta niye eğilsin? Olsun ama köpeği gördüm. edit: Sağlağım. [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 00:47 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Alayı yalan dolan ya, geç. sfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ulan ılk tersıne donuyodu. sora saat yonune dönmeye başladı. bida deiştiremedik iimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ^^ son resimde sol ust kosede agac var, ortadaki egilmis duran da kopek degil kus :D yalan dolan fis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 nası bişe lan bu ben daha demın bunu nası tersine dönuyo gördum.O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 yaw ben söylüyorum algıyla falan zındık alakası yok. kadını bi sağ ayagının üstünde gördüm saat yönünün tersine dönüyodu, sonra sol ayagının üstünde saat yönünde dönmeye başladı. algınıza güvenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Ayni anda ekrana iki kisi bakarak ters yön gorebiliyoruz bariz sekilde , algıma hic guvenim kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 algıya guvenceksın de. şimdi sağ sol olayıyla bi alakası vardır neden die sorcak olursan. ben ilk resme baktım tersine gordum. yandakı yazıyı okuodum. gözüm ona ilişti bi ara ana bı baktım duz donmeye başladı. yanı dikkat başka yere gidince beyin olayı odaklanmayıp farklı bişeyler mı oluyo eeeh öle işte banane be :P nolursa olsun ama ilginçti. nese ben yatıyım yarın nası görcez bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 sabredip yeterince bakarsanız saga dönüşten sola dönüşe geçişi görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 said: Hem saat yönünde hem de tersi yönde dönerken gördüm. Dönüş yönüne göre üstünde durduğu bacağı da değişiyor. Eğer gözümü ayırmazsam hiçbirşey değişmiyor ama gözümü bir süre kapalı tutup açarsam her zaman olmasa da birkaç denemede değişiyor. İlginç :) budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 önceki postlara aynı resim iki defa koyulmuş. Üstteki kadını sağa doğru döndürürken alttakini sola doğru göndürüp sonra ikisini birden aynı anda ters yönlere döndürmeye kastım ve basardım biraz uğraştan sonra :P beyne hükmetmek bu demek olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Sasi bak sasir olayı gibi , beyin bi ara basariyor sonra tekrar normale donuyor, zaten bikac kisi bir arada denerise ekran basında daha saglıklı sonuc cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 kadin milleti boyle iste aga bir tanesinin resmi bile sayfalarca tartisma konusu cikardi gercegi olsa birbirinizi yiyeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Ana durun başardım!!! 2. sayfadaki karıları o yana bu yana döndürüyorum beyin gücümle MUHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 hep saat yönünde dönüo lan bu dier tarafa dönmedi dönecek gibi de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ahaa saaat yönünün tersinde dönmeye başladı GARI aehuehauae ne oluo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 ohaa lan sağa sola oynatabiliorum nedir ki olayı cidden korktum euahhuea ayağındaki gölgeye bakıp sağa sola oynatiosun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Acaba ben göğüslere kitlendiğimden mi göremiyorum ters yöne döndüğünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 zuahahu ayağaına bakıca oluo vücuduna bakınca sağa sola çeviremiosun sırf gölge ve ayak kısmı ile oluıo gönül ister göğüslerle de olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Göte bakınca çevirdim valla. Keramet götte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 hile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 hile yok, isteyen gifi imageready de açıp kontrol etsin, ben ettim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 oha :S sağa dönüodu, sonna ayağına kitledim kendimi, o noktadan kaptırdım şimdi full sola dönüo :( artık hiç sağa dönmüo :(.. hatta daha ilginç bişe yaptım. öyle bi kitleyip odaklıyorum ki.. kadın hiç dönmüyor, sağdece sağa ve sola yarım daire çiziomuş gibi oluyo. bunu da gözlerimi aşırı ayaklara kitleyip bi saya bi sola hafif hareket ettirmemle yapıom :O ben nereye istersem oraya döndüünü görüorum.. nas ya. süper zekamıyım neyim :D - edik2: artı bu test de çook saçma. ben beynimin sağ tarafını kullandıımı düşünmek ya da belirtmek istiosam, tek yapcaam şey 3 sn odaklanıp sağa döndüünü görüp akışına bırakmam. o artık 3 saat sğa döner. snm sıkılınca da sola dönderirirm. ben sol şeyimi kullanıom der geçerim. gerenksiz bi test.. [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 04:34 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Resimde hile yokda böyle sorulmaz resmi gösterirsin hangi tarafa dönüyor dersin ilk gözlemlediği yada en fazla olanına göre sonç belirtirsin.Sağmı solmu dendiği zaman insan kendini kasıyor yada şartlıyor olmaz öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar