Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sağ beyin / sol beyin testi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lol neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz zaten algınıza bağlı değişiyor demişiz. tek başınıza gözleminize mi inanalım yoksa üç kişinin beraber testine mi?

izafiyet teorisini tek başınıza ışığın arkasından bakarak çürütmeye çalışmanız gibi birşey bu ehu
Mesaj tarihi:
said:
lol neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz zaten algınıza bağlı değişiyor demişiz. tek başınıza gözleminize mi inanalım yoksa üç kişinin beraber testine mi?

izafiyet teorisini tek başınıza ışığın arkasından bakarak çürütmeye çalışmanız gibi birşey bu ehu

arkadaşım sülalecek baktık ona kalırsa sağa dönüyo.
Mesaj tarihi:
devam edin bakmaya, bizim de aynı anda hepimiz aynı şeyi gördüğümüz oldu. sonra birden herkes birbirinden farklı görmeye başladı. böyle 5-10dk baktık rahat.
Mesaj tarihi:
sam sürekli bakaraktan degişim yapamıyorum
1-2 saniye ayrırsam gözümü bida baktıgımda degiştiriyor genelde
demin bi biya takıldım saat yönünde degişmedi mesela.
Mesaj tarihi:
imageready ile açınca anlıyoruz ki tamamen algı meselesi.
17. frame tam ayakların birleştiği an. bundan sonra hangi tarafı algılamak isterseniz, hiro nakamura gibi ıkınıyorsunuz, algıladığınız yönde dönüyor.
Mesaj tarihi:
üstteki iki yana da dönüyor, alttaki sadece sola.

valla test ettiğim kişiler sağını solunu ben doğmadan önce biliyormuş heh

daesu evet bende de öyle oluyor bazen. şartlanmayı bozunca değişebiliyor.
Mesaj tarihi:
said:

izafiyet teorisiyle 3 kişinin yaptığı testin karşılaştırılması da süpermiş ama >.>
Mesaj tarihi:
izafiyet teorisini de bir kişiyi saatin yanına, bir kişiyi fötonun üstüne, bir kişiyi de fötonun gittiği yöne koyarak kanıtlayabilirsin. :p
Mesaj tarihi:
1 tur atarken önce sağa dönüyor sonra sola dönüyormuş gibi görüyorum ben sırf :-o yoksa benim beyinler arasindaki savaş DRAW!! mu olmuş.

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 19:42 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Animasyon hilsei var bunda bu işi biliyorum ve külliyen yalan neden mi?

baktım anti-saat dönüyor

alt tab yaptım 2-3dk sonra baktım saat yönü olmuş yok hiç dikkatle felan alakası,ölece değişmiş.
  • Yeni Oluştur...