Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 saat yönünü karıştıran biri vardır kesin :P sabret izle destek bacagı değişiyor kadının, tabi döndüğüü yönde değişiyo buna baglı olarak. fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Sam hakkaten bak dikkatli baktım bi sol bacağının üzerinde bi sağ bacağının üzerinde dönüyor. Destek bacak değişiyor. Yön de değişiyor. Arada bir yapıyo bu değişimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ayak falan değişmiyo. sol ayağa basıyo hep ve saat yönü işte. mühendis kafalar sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 lol neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz zaten algınıza bağlı değişiyor demişiz. tek başınıza gözleminize mi inanalım yoksa üç kişinin beraber testine mi? izafiyet teorisini tek başınıza ışığın arkasından bakarak çürütmeye çalışmanız gibi birşey bu ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 yokmu gif resimlerini açıp kurcalayabilecegimiz bi program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 istedigim yönde görüyorum dedimde yukarda saat yönüne takıldı az önce çeviremiyorum bir türlü sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 aha oldu ahsdjkald Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 said: lol neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz zaten algınıza bağlı değişiyor demişiz. tek başınıza gözleminize mi inanalım yoksa üç kişinin beraber testine mi? izafiyet teorisini tek başınıza ışığın arkasından bakarak çürütmeye çalışmanız gibi birşey bu ehu arkadaşım sülalecek baktık ona kalırsa sağa dönüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 devam edin bakmaya, bizim de aynı anda hepimiz aynı şeyi gördüğümüz oldu. sonra birden herkes birbirinden farklı görmeye başladı. böyle 5-10dk baktık rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 dedigim gibi sam, arkadasların sagını solunu biliyomu bi test et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 sam sürekli bakaraktan degişim yapamıyorum 1-2 saniye ayrırsam gözümü bida baktıgımda degiştiriyor genelde demin bi biya takıldım saat yönünde degişmedi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 normal ters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bende dönmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Krusty bacaklar ters gördügüm kadarıyla ama genede her ikisinide 2 farklı yöne görebiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 imageready ile açınca anlıyoruz ki tamamen algı meselesi. 17. frame tam ayakların birleştiği an. bundan sonra hangi tarafı algılamak isterseniz, hiro nakamura gibi ıkınıyorsunuz, algıladığınız yönde dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 üstteki iki yana da dönüyor, alttaki sadece sola. valla test ettiğim kişiler sağını solunu ben doğmadan önce biliyormuş heh daesu evet bende de öyle oluyor bazen. şartlanmayı bozunca değişebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 said: lol neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz zaten algınıza bağlı değişiyor demişiz. tek başınıza gözleminize mi inanalım yoksa üç kişinin beraber testine mi? izafiyet teorisini tek başınıza ışığın arkasından bakarak çürütmeye çalışmanız gibi birşey bu ehu izafiyet teorisiyle 3 kişinin yaptığı testin karşılaştırılması da süpermiş ama >.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 izafiyet teorisini de bir kişiyi saatin yanına, bir kişiyi fötonun üstüne, bir kişiyi de fötonun gittiği yöne koyarak kanıtlayabilirsin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 önce 2. resme bakıp sonra ilkine bakarsanız daha kolay sola döndürebilirsiniz mesela :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 1 tur atarken önce sağa dönüyor sonra sola dönüyormuş gibi görüyorum ben sırf :-o yoksa benim beyinler arasindaki savaş DRAW!! mu olmuş. [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 19:42 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Kadın saat yönünde dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bence dönmüyor, dönseydi memelerini görürdük sadece göğüs uçlarını görebiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Animasyon hilsei var bunda bu işi biliyorum ve külliyen yalan neden mi? baktım anti-saat dönüyor alt tab yaptım 2-3dk sonra baktım saat yönü olmuş yok hiç dikkatle felan alakası,ölece değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Genellikle saat yönünün tersine olarak görüyorum ben. Konsantre bozulunca terse dönüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 saat yönünü tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar