aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ulkemizin, bayragimizin renkleriyle cikmamiz daha manali kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 bizim futbolcuları gectim taraftar siyah forma giyerse bence daha bi saldırgan olur yuzude siyah boyayı ceker komando havasında dolasır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Di mi, stad çıkışında da verelim ellerine silahı, doğuya gönderelim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ne maçı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 iste siz boyle tartistikca teror amacina ulasmis oluyo edit: mail attim mi? attim. [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 01:25 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 en bomba tepki ombakkombaktan geldi şahsımca.. Ben de attım mail.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 evet afacan bir ifade sezdim adamın mesajında ps: attım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 said: Ulan sanki futbol çok temiz de, terörü orada protesto ediyosunuz. katılıyorum. birbirinizi yiyip durduğunuz, çevrenizdekilerle kavga ettiğiniz, insanları öldürüp durduğunuz futbolda neyi protesto edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Peki bize temiz olan bir platform gösterin orda tepki gösterelim? ps: attım mail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ütü atmaca. curling diğer adıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Galiba bişeyi başardık,bakalım nolcak? http://www.milliyet.com.tr/2007/10/10/son/sonspo11.asp [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 18:41 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar