noxite Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: Bu arada Ekmek, imzalarımız ne de güzel uyuşuyor, farkettin mi? Muhteşem bir sinerji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Adam ağır fakır fukara yalnız. Öbür kız arkadaş falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: daha ne yazcan birader forumun cılkını çıkartıyosunuz zaten yok bacaklarını ayırıyomuş da evli çıkmış da bak allahın işineymiş de mahalle kahvesi değil burası böyle mal mal konular açarsan biz de makara yaparız bu kadar basit. Doğru söze ne denir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 impossible is nothing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 seviyeyi bi de kendinde arasan başkalarından önce heracles. daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 bacaklari yere birak, ellerini basinin ustunde birlsetirip disari cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 eki eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Nassınz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Cons allah belanı vermesin tıkladım linke >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Bacaklarını mı aralıyordun? Peki öteki sevgilinin bacaklarınıda aralayabiliyor musun? Ya o da evli çıkarsa? Ya kocası uygunsuz vaziyette yakalarsa? Bundan sonraki sevgililerininde bacaklarını aralayabilecek misin? Onlarında evli çıkma ihtimali var mı? Bacak aralama tekniğin nedir? 2 hatunu nasıl bir arada tutarız? Sevgilinin evli olduğunu nasıl anlamadın? Sevgilinle sadece bacak araladığınız zamanlarda mı görüşüyordunuz? Kocasıda senin bacakları aralasa ne yapardın? Diğer sevgilinden bacaklarını çok sert araladığın için mi ayrıldın? Yoksa o da evliydide kocası mı bastı? Hangi pozis .... Sıkıldım yaa. İstediğin sorudan başlayarak cevapla. Cevaplar mantıklı gelirse tavsiye yazarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Sevgilim evli çıktı terketti. İkinciside terketti. Üçüncüsüde Terketti. Bacaklarını ayırıyodum ama bir yandan üzülüyodum. Egonumu tatmin ediyosun yoksa yeni bir toshack yöntemimi bu. Az bile söylenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bacakları aralıyodum ne demek ya ahujanhuıjnm yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar