AthleT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Malum Kadir Gecesi bugün. Tüm paticik camiasının bu mübarek gününü kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. Umarım edilen tüm dualar kabul olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 god bless you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Bu gün mü oruç tutarsak 30 yıl muaf oluyorduk ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 yok öle bi dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 30 yıl değilmiş zaten bir kere tuttun mu ömür boyu. Gül ahmet öyle anlatmıştı bize derste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Hayırlı kandilleer. Dua ederseniz bize de edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Başlıkta kandil yazıyo, Kadir gecesi kandil mi aynı zamanda? Neyse mübarek olsun efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 mübarek olsun cümleten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 kutlu mutlu a dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 hepimizin kandili mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Aktif güzel bi noktaya değinmiş, kadir gecesi kandil değil yav hehe. Yine de kutlu olsun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Tüm arkadaşların mübarek kandilini kutlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 kadiriniz kandiliniz kutlu olsun hatta unutmadan ramazan bayramınız da kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Tüm Türk ve İslam Dünyasının Kadir Gecesi Mubarek ve Hayırlara vesile olur inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 bildiğim kadarıyla bu kandil değil, kadir gecesi. yani mevlüt kandili, berat kandili var ama kadir kandili duymadım, gece olarak geçiyor. benim de hep aklıma takılmıştır bu konu.. Kadir geceniz mübarek olsun diyeyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 tüm inananların Kadir Gecesi mübarek olsun. ben de kandil olup olmadığı konusunda şüpheliydim ama din dersinde hoca kandiliniz mübarek olsun dedi. kandilmiş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 hepimizin kandil-i şerifleri mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 kadir gecesi kandil falan değil. hatta bu tür günler arasında gerçekliğe sahip tek gün bile denebilir, zira kandillerin 4te3 ü uydurmadır. gelenektir yani uydurma demeyelim arıza çıkarır kesin birisi. kadir geceniz mübarek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ben çıkarsam arıza sorun olur mu? olmazsa çıkarcam. ayrıca burda "ben müslümanımmm hüleaayn diye bağıran veya bunu postlarına yanıstan kimse yokken niye tersi var onu da merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Bak işte bunu bende anlamıyorum diyicem ama anlaşılmıyıcak birşey yok. [spo]Saygısızlıktan kaynaklanıyor[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bir geceyi kutlayamamışlar be . saygılar abim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar