Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sirozu tedavi etmem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle söyleyeyim lütfen siyasete bulaştırmayın, zaten alakası yok.

Mekan İngiltere, söyleyenler müslüman tıp öğrencileri.

Kaynak

Şahıs demiş ki alkolün neden olduğu bu hastalığı tedavi edemem, seks yoluyla geçen hastalıklarla ilgili derslere de girmiyoruz.

Bu adam müslümansa ben değilim yahu, yok yani çok inançlı buldum takdir ettim ondan. Kardeşim islam hoşgörü dini değil mi? Ne demek tedavi edemem, nasıl bir anlayıştır? Nerede kaldı bunun mevlanası hz. ömeri alisi vs? islamiyet order factionu olmuş haberimiz yok..
Mesaj tarihi:
Hipokrat nedir, yenir mi öğrenmeleri iyi olur o dayıların.
Türkiye'de çok zorlanırlar bir de, hasta hakları yönetmeliği falan denen şeyler var, hukuk denen şeyi de bir öğrenseler fena olmaz. İlgilenmek ZORUNDA olacaklar falan hani.
İstemiyorlarsa tedavi etmesinler bakalım ne oluyor.
"Beni Türk hekimlerine emanet ediniz" diyen Mustafa Kemal Atatürk'ün sirozdan vefat etmiş olduğu gerçeğiyle beraber çok sinirlerim kalkıyor olsa da buraya başka şey yazmayacağım, küfre girer.
Mesaj tarihi:
Bu konuda dinimiz yüzünden ayrımcılık yapıyorsunuz diye kendilerini savunamazlar, kendileri aynı sebepten ayrımcılık yapıyor. Hiç bir şekilde diploma alamamaları lazım. İşin angutluk ve islama aykırılık boyutlarını tartışmanın gereği bile yok.
Mesaj tarihi:
said:
"Beni Türk hekimlerine emanet ediniz" diyen Mustafa Kemal Atatürk'ün sirozdan vefat etmiş olduğu gerçeğiyle beraber çok sinirlerim kalkıyor olsa da buraya başka şey yazmayacağım, küfre girer.

ne alakası var? türk kelimesi bile yok haberde.

saçmasapan bir iş olmuş, ingilizler de daha uyanık olsun.
said:

Critics, including many Islamic scholars, see the concessions as a step too far, and say Muslims are reneging on their professional responsibilities.

budur yani olay. islam tıp alimleri boşuna zamanında en ileri değildi. açık görüşlülük, araştırma ve deneyle ulaşmışlardı o seviyeye.
Mesaj tarihi:
Her sirozlu alkol kullanıyor demek değildir,Dedemi siroz hastalığından kaybettik,alkolle alakası yoktu,ordaki tıp okuyan bebelerin daha heralde bundan haberi yok,Ulan müslüman olmak değil,Önce insan olun hayvan herifler..

[ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 21:46 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yalnız ben adamları aynı zamanda Türk zannettim, ondan öyle bir yardırmışım. Sadece müslüman iseler Atatürk'lü kısım alakasız oluyor tabi bu durumda =)
Oha yazmıyormuş ki. Kafa da kalmadı anasını satayım ehue.
Mesaj tarihi:
başörtüsü takıyoruz ama eğitim almak hakkımız diyorlar al eğitim verince de tedavi etmeyiz diyor o insanların tedavi alma hakkı yok mu sen kimsin ki ben onu tedavi etmem diyorsun

hoş bi adam da son sınavda kadın hastayı tedavi etmemiş puahah mezun olamamış dün okumuştum linki bulursam yapıştırırım
  • Yeni Oluştur...