DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Öncelikle söyleyeyim lütfen siyasete bulaştırmayın, zaten alakası yok. Mekan İngiltere, söyleyenler müslüman tıp öğrencileri. Kaynak Şahıs demiş ki alkolün neden olduğu bu hastalığı tedavi edemem, seks yoluyla geçen hastalıklarla ilgili derslere de girmiyoruz. Bu adam müslümansa ben değilim yahu, yok yani çok inançlı buldum takdir ettim ondan. Kardeşim islam hoşgörü dini değil mi? Ne demek tedavi edemem, nasıl bir anlayıştır? Nerede kaldı bunun mevlanası hz. ömeri alisi vs? islamiyet order factionu olmuş haberimiz yok..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 üniversiteninde bende sizi doktor yapmam demesi lazım
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Hipokrat nedir, yenir mi öğrenmeleri iyi olur o dayıların. Türkiye'de çok zorlanırlar bir de, hasta hakları yönetmeliği falan denen şeyler var, hukuk denen şeyi de bir öğrenseler fena olmaz. İlgilenmek ZORUNDA olacaklar falan hani. İstemiyorlarsa tedavi etmesinler bakalım ne oluyor. "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz" diyen Mustafa Kemal Atatürk'ün sirozdan vefat etmiş olduğu gerçeğiyle beraber çok sinirlerim kalkıyor olsa da buraya başka şey yazmayacağım, küfre girer.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Sparkcaster , katılıyorum ama onlara öyle deyince milyon tane gazete tv geziyorlar "ayrımcılığa uğradık" diye kıyameti koparıyorlar.
Defensive Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Müslümanlık bu değil.Aslında müslümanlık herkesin harcı değil.Üzüldüm.
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Alırlar elinden doktorluk yetkisini, görür gününü. Ne saçma şeymiş.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Bu konuda dinimiz yüzünden ayrımcılık yapıyorsunuz diye kendilerini savunamazlar, kendileri aynı sebepten ayrımcılık yapıyor. Hiç bir şekilde diploma alamamaları lazım. İşin angutluk ve islama aykırılık boyutlarını tartışmanın gereği bile yok.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 hipokrat yemini nasil eder ki o zaman? yemin etmeden mezun ettirmezler.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz" diyen Mustafa Kemal Atatürk'ün sirozdan vefat etmiş olduğu gerçeğiyle beraber çok sinirlerim kalkıyor olsa da buraya başka şey yazmayacağım, küfre girer. ne alakası var? türk kelimesi bile yok haberde. saçmasapan bir iş olmuş, ingilizler de daha uyanık olsun. said: Critics, including many Islamic scholars, see the concessions as a step too far, and say Muslims are reneging on their professional responsibilities. budur yani olay. islam tıp alimleri boşuna zamanında en ileri değildi. açık görüşlülük, araştırma ve deneyle ulaşmışlardı o seviyeye.
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Her sirozlu alkol kullanıyor demek değildir,Dedemi siroz hastalığından kaybettik,alkolle alakası yoktu,ordaki tıp okuyan bebelerin daha heralde bundan haberi yok,Ulan müslüman olmak değil,Önce insan olun hayvan herifler.. [ Mesaj 08 Ekim 2007, Pazartesi - 21:46 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Yalnız ben adamları aynı zamanda Türk zannettim, ondan öyle bir yardırmışım. Sadece müslüman iseler Atatürk'lü kısım alakasız oluyor tabi bu durumda =) Oha yazmıyormuş ki. Kafa da kalmadı anasını satayım ehue.
Burax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 başörtüsü takıyoruz ama eğitim almak hakkımız diyorlar al eğitim verince de tedavi etmeyiz diyor o insanların tedavi alma hakkı yok mu sen kimsin ki ben onu tedavi etmem diyorsun hoş bi adam da son sınavda kadın hastayı tedavi etmemiş puahah mezun olamamış dün okumuştum linki bulursam yapıştırırım
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ona tıp eğitimi verene acırım.bırakın salın takılsın namazından niyazında [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 21:36 tarihinde, Arkasokak tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar