Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel pantolon satan yer arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler güzel pantalon satan istanbulda neresi var tavsiyelerinizi alalım yeni pantalon almam lazım,
kot fln tarzı bişiler istiyorum.. hafif bol kesim düşünüyorum..
Mesaj tarihi:
he kroyum emme para bende diyosan replayede bi bak bence çok boktan pantolonlarıda oluyo ama çok güzellerde oluyo nitekim hiç alamadım:(
Mesaj tarihi:
edit: prps dedim ama istanbul'da satan var mı bilmiyorum.. netten alınıyor ama. bi de red monkey güzel şeyler çıkartır

[ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 17:56 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ankarada olsan barkod diye bir yer var piyasada bulunmayan iki ayda bir cikan ve az sayıda üretilen pantolonlar satiyorlar.hatta anladigim kadariyla tam senin istedigin tarzda seyler var.
Mesaj tarihi:
Ali

Asya yakasinda ouruyosan kazasker de deli hastanesinin sokaginda yan sokakta
ihrac fazlasi urun satyolar
gap pantalon 29 milyona aldim esela 2 tane

mekanin adi ali bu arada

[ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 18:26 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Levisten başka kotla ciddi anlamda rahat edemiyorum ..

Ama çok fazla bilinmedik bir yer arıyorsan Cevahirde girişin sanırım bir üst katında Pull&Bear var oraya bir bak .
Mesaj tarihi:
alisveris yapmadan once http://www.urbanoutfitters.com 'a bir goz atin.

mavi'nin super bi modelini orda buldum, gittim aldim hemen. yoksa sayilan markalarin cogunun da cok uc, apaci tarzina varan tasarimlari var. levi's da iyi hos ama outleti cok daha iyi.

[ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 23:05 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...