Madcat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Dakika 11 maç 1-1 aurelio'nun golüne şener cevap verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 fener alır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 hadi bastır manisa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 tüm süper lig maçları berabere gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ligtv yi niye sopcast ten izlemyemiyoruz be tüh, çok beleşçiyim bu aralar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 izliyorum ben gayet ? D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ilk yarı 1-1 berabere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 link ver pls pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 sop://broker.sopcast.com:3912/32937 [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 20:51 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 çok thank you yalnız ne zamandır var bu olay ya. yakında patlatırlar bence, bari patlamadan önce izleyelim bol bol eheh. maça gidemediğim zaman kahve yerine evdeyim artık. [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 21:01 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ulan paso donmaya başladı gene of be. ne güzeldi ilk yarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ses var görüntü yok abi linkte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 vallahi 4mbitle takır takır izleniyor arkadaşım ne güzel bişeymiş bu 4mbit meauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 cunku adamlarin bant genisligi yetersiz insanlar abaninca acmiyor iste takila takila oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 vermeyin kardeşim linkleri arasınlar bulsunlar izleyemiyoruz dsfhnjsfdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: Mumu 06 Ekim 2007, Cumartesi - 21:15 tarihinde demis ki: vallahi 4mbitle takır takır izleniyor arkadaşım ne güzel bişeymiş bu 4mbit meauhe aga benmkide 4mbit artistlik yapma plx:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 yok canım ne münasebet artistlik niye yapayim heuahea yok o değil de nazar değdi zaten hık huk hık diye izlemeye calisiyorum. gerci kesin daha hizlidir sizinkinden muaheuae saka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 aha kezman ı bitirdiler ocakta güle güle kezman :) gol atamanın stresiyle kaleciye bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 kezman kırmızı kart.. ayı gibi girmiş öyle anlatıo radyo,yemişim sopcast i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 kırmızı kart değil diyenler cıkıcaktır ama yani kasıtlı bastı kezman stresliydi.doğal olarak sapıttı.kötüde oynuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 hakem ne dediyse o. sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 valla ayagına bastıgını gorebildim sadece cok kotu sekilde. ama isteyerek basmamıs olacak ki aglayarak cıktı. yine de bilemiyoruz tabi tv den izlemek lazım. cok kotu gunler geciriyor üzüldüm adama ama artık bitti yani. biraz da zico'nun hatası var bu kadar ısrar etmemeliydi kezman konusunda. 2 mac yedek kalsın kendine gelsin adam, her mac baskıyla cıkıyo sahaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Gg fener =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 yazık kezmana üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Nolmuş kezmana ya ben anlamadım, maçı da izlemedim biri olayı anlatabilir mi merak ettim? Bi kırmızı gördü diye yazık değil heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar