Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 said: ColdShadow 07 Ekim 2007, Pazar - 19:04 tarihinde demis ki: ama bu kutulucular genelde ayrı bi tayfa oluyor. otistik tayfası. Sen o tayfaya dahil olmadığını düşünüyorsun arkadaşım , ama yanılıyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: D&D deki Mindflayer a benziyor. Evet, mindflayer (illithid) ırkı da cthulhu'dan özenilerek yaratılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 mind flayer lar mükemmel ^^ Hele ki zihin saldırıları vs.. kesinlikle başalrında ki adam beyinleri deil cthulu olmalıydı. en azından kalbimizde öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Olamazsın benle muhattap zaten dert etme . Ben bilmem kutulu falan zaten , sadece baktım da , bi gerilik sezdim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 said: siz peygamber olarak görün arkadaşım banane yaf. Bi altım benim cthulhu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ne peygamberi abi, sana lord of the rings ile aynı seviyede bir eser olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ignorance is bliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 entrsan ya ok bab kk thx ala ala ktulu tayfasi ktulu taklidi ktulu sarkisi ktulu franchizing gururla sunar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar